AWS re: Oppfinne 2019 med Corey Quinn: De største kunngjøringene fra konferansen

AWS re: Invent 2019 med Corey Quinn: De største kunngjøringene fra konferansen Corey Quinn, skyøkonom i Duckbill Group, deler sine synspunkter på produkt kunngjøringer og prisstrategier som ble avdekket på AWS re: Invent 2019.

TechRepublics James Sanders snakket med Corey Quinn, skyøkonom i The Duckbill Group, på AWS re: Invent. Quinn har utviklet et rykte for hot tar på seg AWS-tjenestetilbud og faktureringspraksis, og hans frittalende natur har gjort ham til et fast inventar på Twitter. Følgende er et redigert utskrift av samtalen.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Corey Quinn: Fra mitt perspektiv er noe av det mest interessante som har kommet ut basert på hva jeg gjør Compute Optimizer. Den bruker maskinlæring, og i stedet for å bruke den på flyktige ting som kan finne noe i en bunke med data bortsett fra en forretningsmodell, bruker den den til et avgrenset problemdomen i AWS-regningen. Kjører du forekomster som er riktig størrelse? Og hvis ikke, her er hva vi anbefaler i stedet. Det er verdifullt, og det er nyttig for selskaper som prøver å ringe inn arbeidsmengden.

Graviton2 er interessant, og jeg tror vi kommer til å se økningen av ARM i den nærmeste fremtiden. Folk kommer til å gjøre noen analyser og finne ut hva som skal til for å porte arbeidsmengden vår fra x86 til ARM, og svaret er bare å flytte det - det fungerer allerede. Det viser seg også at det må gjøres litt mer arbeid. Korssamling handler ikke bare om å bruke GCC når du er forbanna.

AWS Graviton2: Hva det betyr for Arm i datasenteret, skyen, bedriften, AWS (ZDNet)

CPU-ytelse og kostnadsbesparelser

Den interessante delen er at for lignende eller påstått overlegen ytelse ser de omtrent 20% kostnadsbesparelser. Ikke siter meg på det. Jeg husker ikke fakta og tall som noen mennesker gjør. Motargumentet er ... så på det punktet hvor de begynner å ha det nivået på tilgang til diskontering, vil selskaper begynne å gjøre skiftet på egen hånd. Det føles som om vi er på grensen til en revolusjon mot ARM, og det som trolig vil begynne å velte den, er hvis Apple slipper en bærbar datamaskin med en ARM-brikke i, og ærlig talt, skylder dette i stor grad Intel. En haug med blåste frister, en gjeng med overpromissering og underlevering har virkelig ført til et punkt hvor mange produsenter virker nokså avsky mot dem. Nå har Intel en messe her på tampen: Invent Expo Hall, men jeg kan ikke leve ut hvorfor.

Intels fryktelige, dårlige, forferdelige uke midt i AWS, Qualcomm's Arm moves (ZDNet)

Det er det som kommer til å bli så fascinerende, da vi ser fremtidige generasjoner av tilfeller komme på nettet over alle forskjellige prosessorprodusentfamilier. Hva skal vi se prestasjonsmessig? Og ikke for ingenting, så mye som vi alle elsker å snakke om hvor kritisk CPU-ytelse er, tar du en titt på tradisjonell arbeidsmengde i de fleste virksomheter, og datamaskinene kjeder seg utrolig. Det er som å se på en IBM-hovednotat.

AWS Outpost og maskinvareleverandører

James Sanders: Hvilken innvirkning vil AWS Outpost ha på tradisjonelle maskinvareleverandører, som HPE og Dell?

Corey Quinn: Jeg vet ikke nødvendigvis hvordan jeg skal svare på det spørsmålet fordi jeg ikke har en tendens til å forholde seg til selskaper med enorme lokale miljøer bare basert på arten av det jeg gjør, eller hvis de har det, er de raskt ønsker å evakuere dem av mange forskjellige grunner. Jeg tror ikke at disse selskapene kommer til å tørke opp og blåse bort når som helst snart, men jeg tror at det er en bestemt langvarig historie for dem. Hvis du starter en Fortune 500 i dag som kommer til å vokse fra liten, skurrende oppstart til det gigantiske selskapet, hvor er din rampe for noen av de tradisjonelle IT-leverandørene? Den uheldige sannheten er at slik ting står i dag, kommer du aldri til å bli deres kunde. De må finne en måte å bygge bro mellom dette gapet på en overbevisende og autentisk måte, og akkurat nå hører jeg ikke et fantastisk veikart for å komme dit til å bli artikulert fra noen større aktør på dette rommet.

Amazon Braket er kvant i skyen

Amazon Braket, eller om du vil uttale det, eller briketter? Uttale er det mest interessante med det, for akkurat nå er det mye snakk om det, og absolutt ingenting demonstrativt å vise om det. Det er fremtidig teknologi som ikke har noen tilstedeværelse eller anvendelse i den virkelige verden i dag i noen meningsfull forstand. Når det endrer seg, vil de kunne si at de har hatt noe, og de har sett på det i lang tid, men det er ingenting som en betalende kunde jeg kan kjøpe i dag i kvanteverdenen som løser et problem Jeg har. Og inntil det endrer seg, vil vi i grunnen ikke se noen betydelig trekkraft i det markedet. Men gitt at konkurrentene sier noe, må de også.

Amazon Braket kvanteberegningstjeneste limer sammen tre ikke-relaterte systemer (TechRepublic)

Amazons nye produkter oppkalt etter kvinner

Generelt sett ser vi på ting som Amazon Macie og Kendra som nettopp ble utgitt. Generelt sett, hvis Amazon navngir et produkt etter en kvinne, kan du dobbeltsjekke prisene fordi det sannsynligvis kommer til å bli utpressende. Jeg vet ikke eller forstår hvorfor de har valgt å gå den veien; Kendra er kjempebra, men den er utrolig dyr. Macie er interessant, men latterlig dyr. Igjen, de har ikke noe monopol på å være dyre og forvirrende fra et prismodellperspektiv, men det er interessant å se dem belaste på nye og spennende dimensjoner.

CodeGuru er også for dyr

Amazon CodeGuru, som jeg føler A Cloud Guru's svar er: "Jeg beklager. Du kalte det hva nå?" Det er fascinerende. Det koster 75 øre per måned per 100 linjer med kodevurdering. Først er det bare å slutte å inkludere linjeskift og bruke massevis av semikolon. For det andre er det en forferdelig beregning for utviklere, spesielt. Og for det tredje, selv om prisingen til slutt er rimelig, må plutselig folk tenke på koden og utviklingspraksisen deres på en måte som de frem til nå ikke har gjort, og det blir et betydelig problem. Jeg tror det er et dårlig valg av prismodell. Jeg er interessert i å se hvor bra det fungerer, men i dag er det latterlig dyrt. Jeg har applikasjoner som kjører med det serverløse rammeverket skrevet i JavaScript eller Python som koster øre i måneden som vil koste hundrevis av dollar å få gjennom denne tjenesten.

Men bølgelengde har potensiale

Amazon Wavelength er et genialt produkt, og jeg sier dette oppriktig, fordi 5G er et annet markedsføringssysord der alle kommer til å måtte spille på dette rommet. For bedre eller verre ser vi at trådløst spekter er relativt commoditized på dette tidspunktet. Noen tilbydere er litt bedre enn andre, men det er ingen bekymring for hvilken leverandør jeg har diktert om jeg kan ringe eller slå på internett eller ikke.

AWS re: Oppfinne 2019: Hvorfor utposter, lokale soner og bølgelengde endrer spill for bedrifter (TechRepublic)

5G er et buzzword alles målretting. Men det som gjør dette fascinerende fra mitt perspektiv, er ved å posisjonere seg i samarbeid med Verizon, Amazon kommer i første etasje i 5G-utvikling, noe som gir dem tilgang til hva som skjer på det stedet, og investeringsnivået deres virkelig distillerer seg til et mange bunker med maskinvare smeller de til et nærværspunkt som Verizon eier. Det er en flott mulighet, fra Amazons perspektiv.

Fra Verizons perspektiv har de det samme problemet som de fleste telekom ser ut til, som er at verden vil at de skal være et stumt rør, men de kan bare belaste så mye for det. Vel, de fleste selskaper. Verizon har fascinerende måter å komme seg rundt på. Verizon Math er fremdeles en ting, men det som er rart der, er at de vil begynne å tilby tjenester på høyere nivå, men ingen vil ha en tjeneste som Verizon driver annet enn selve tilkoblingen. Så får vi se om det blir en konkurrerende differensierer eller ikke. Tiden vil vise seg, og jeg vil gjøre narr av det uansett.

Jeg vil si at Verizon nesten helt sikkert er sjokkert og forbløffet over hvor positivt samfunnet reagerer på bølgelengde. Det er første gang i historien at Verizon har fått en god mottakelse.

AWS, Verizon tar sikte på å samarbeide om 5G-, cloud-, edge computing- brukssaker (ZDNet)

Jassys hovedtaler

Andy Jassy kommer på scenen og har et nesten uoverkommelig problem som han må løse for. Han ba om å artikulere et stort utvalg av tjenesteutgivelser og forbedringer til et utrolig mangfoldig publikum som kommer fra et stort utvalg av bransjer, bakgrunner og problemområder. Hver utgivelse av tjenester er viktig for noen, og ingen utgivelse av tjenester er viktig for alle.

Å måtte slå så mange forskjellige notater til så mange forskjellige valgkretser om så mange forskjellige ting i tillegg til å gjøre en maraton tre timers keynoteøkt er utrolig utfordrende, og jeg må si for bedre eller verre, han er mer polert hvert år som en høyttaler. Som en som selv kommer på scenen, mest på grunn av mitt pågående kjærlighetsforhold til lyden av min egen stemme, vet jeg hva som skal til for å snakke foran mange mennesker. Han snakker mer enn jeg vanligvis pleier.

AWS husband trenger bedre tekst

Å ja, husbandet er deprimerende, trist og ærlig talt, hvis Amazon var et snillere, varmere selskap som uttrykte empati bedre enn de gjør, ville de satt re: Invent house band i dvale. Problemet de har er at det er høyt; det er veldig av. De gjør sangomslag veldig kort, men de endrer ikke tekstene til å være noe som kan være humoristisk eller inspirere folk til å se på ting annerledes, så det føles bare litt hokey. Gi meg 20 minutter med tekstene, og la oss se hva vi kan komme på med i stedet. Hvis du skal gå etter noe, gå inn.

Jeg tror det alltid kommer til å være overraskelser. Amazon er et selskap som ikke holder fortsatt veldig lenge eller veldig bra, det er en egenskap som jeg har en tendens til å dele. Forskjellen kommer egentlig ned på at jeg er flink til å navngi ting.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com