Backupify utvider Google Apps med et klikk eksportverktøy

Backupify - selskapet som sikkerhetskopierer skydata slik at bedrifter og IT-avdelinger kan holde kontroll over tingene sine - er i ferd med å lansere et nytt verktøy kalt Snapshot for Google Apps som lar selskaper laste ned alle dataene i en Google Apps-konto i en enkelt ZIP-fil og med et enkelt klikk.

Dette er spesielt nyttig når et selskap har en ansatt som har forlatt selskapet, men det kan også brukes til å slå sammen data fra en Google Apps-konto til en annen konto og til å migrere data ut fra Google Apps til et annet system, for eksempel Microsoft Exchange.

Backupify-administrerende direktør Rob May sa: "I kjernen vår er Backupify et selskap for datafrigjøring. Vi ønsker å hjelpe IT-avdelinger med å administrere og kontrollere dataene deres i skyen, og Backupify Snapshot er et annet verktøy i det verktøyet for styring av skydata."

Hovedproblemet som Snapshot prøver å løse er at når en Google Apps-bruker forlater selskapet, har IT-avdelingen tre valg om hva de skal gjøre:

 1. Slett kontoen og slett dataene
 2. Last ned alle de individuelle dataelementene (meldinger, dokumenter, kontakter osv.) Manuelt, og slett deretter kontoen
 3. Betal $ 50 / år for å holde den suspenderte kontoen aktiv og holde dataene tilgjengelige

Backupify rapportert:

Ett selskap vi nylig snakket med har for øyeblikket (og betaler for) 300 Google Apps-kontoer - hvorav 60 er inaktive. Til en pris på $ 50 per konto per år, det er $ 3000 de betaler for ubrukte kontoer, ganske enkelt fordi det ikke er noen rimelig måte å hente ut disse dataene.

For selskaper som allerede bruker Backupify for å ta sikkerhetskopi av Google Apps-data, kan de be om en fullstendig sikkerhetskopi og bulknedlasting av en enkelt konto som allerede er sikkerhetskopiert, men de må vente på at Backupify kan håndtere forespørselen. Med Snapshot, som er tilgjengelig på Google Apps Marketplace, gjør Backupify dette til en selvbetjeningsprosess.

Bedrifter som vil prøve Snapshot, kan få gratis nedlasting av sin første konto. Etter det koster det $ 10 per nedlasting. Backupify satser på at de fleste IT-avdelinger og små bedrifter sannsynligvis vil betale de ti dollar for å laste ned hele nedlastingen i stedet for å betale $ 50 (hvert år) for å holde liv i kontoen.

En viktig ting å merke seg om ZIP-filen som Snapshot oppretter, er at den inneholder sikkerhetskopifiler som er konvertert til følgende brukbare formater:

 • Gmail-meldinger = Mbox
 • Google Docs = Microsoft Word, Excel, PowerPoint 2003
 • Kalender = iCalendar
 • Kontakter = vCard
 • Nettsteder = Zippet HTML + inkluderte bilder og filer

"Vi har hørt gang på gang fra administrasjonssjefer og IT-ledere at de vil ha de samme verktøyene og arbeidsflytene for skyfrapplikasjonene deres som de hadde med sine installasjonsprogrammer på stedet, " sa May. "Backupify Snapshot fortsetter vår forpliktelse til å gjøre det til en realitet ved å automatisere en sentral del av prosessen for avskedigelse av ansatte for Google Apps-administratorer."

Backupify Snapshot lanseres som en offentlig beta. Appen er allerede tilgjengelig i Apps Marketplace, og nettstedet er live. Den offisielle kunngjøringen kommer snart.

Les også

 • Backupify avdekker gjenoppretting med ett klikk for skyapper
 • Backupify synker lønnsmuren; tar sikkerhetskopi av dataene dine fra Twitter, Facebook og Gmail
 • ZDNet : Spanning legger Gmail til sin Google Apps-sikkerhetstjeneste; Domstoler virksomheter
 • ZDNet : Backupify kapitaliserer ved strømbrudd i Gmail, og blåser deretter opp

© Copyright 2021 | mobilegn.com