Google Stadia: IT-infrastrukturen bak spilltjenesten

Google Stadia: IT-infrastrukturen bak spilltjenesten Lær hvordan Stadia gir lavere ventetid og høyere kvalitet med sin skystreamingstjeneste.

Dan Patterson, seniorprodusent i CNET og CBS News, snakket med Majd Bakar, administrerende direktør i Engineering med Google Stadia, om skystrømming. Stadia, som ble offentliggjort 19. november 2019, er Googles nettskytjeneste. Dette intervjuet, gjennomført 2. oktober 2019, er del av en tredelt serie. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Majd Bakar: Det første du trenger for at cloud streaming skal fungere, er at du må ha en veldig bred og effektiv infrastruktur for å levere høy kvalitet over det offentlige internett. Det første du trenger er bredden av datasentre som er distribuert - en veldig, veldig rask tilkobling fra ryggraden din til andre Internett-leverandører og til andre sluttbrukers lokasjoner. Det er her Google utmerker seg.

Vi har bygd infrastrukturen vår de siste 18 årene. Vi startet innledningsvis med søk og øyeblikkelig søk. Hvis du husker gamle dager da du skriver, får du søkene mens du skriver - det var alt basert på infrastrukturen vår som vi har satt sammen for å la oss distribuere det. For skystrømming er dette problemet åpenbart mye vanskeligere. Vi sender veldig, veldig store datamengder.

Google Cloud Platform: En innsidehåndbok (gratis PDF) (TechRepublic nedlasting)

Vi sender i utgangspunktet 4K-video med 60 bilder per sekund, så det er mye data, og vi har oppgradert nettverket vårt for å støtte det. Det er den første delen av teknologien. De andre er kodeteknologi, så hvordan du kode video. Du kan trykke det effektivt for å se bra ut, men likevel kunne sende det til de offentlige internett-tingene. Her inne, i innovasjon, i H.264 og HEVC, så vel som VP9, ​​disse kodekenavnene - beklager, jeg går litt mer teknisk her - som har utviklet seg de siste 10 årene og tillater oss å oppnå det .

Den tredje er videooverføring i sanntid. Nå og du snakker over videokonferanse, og det bruker sanntidskommunikasjon. Det lar oss sende denne videoen over offentlig internett med høy kvalitet.

For spill trenger vi enda lavere latenstid og høyere kvalitet. Vi bruker de samme teknologiene som brukes her, noe som heter WebRTC, og vi forbedrer det til å være mer kompatibelt med kravet om spill for å kunne distribuere videoen som er for spill med mye lavere ventetid.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com