Slik får du en gratis måneders prøveversjon av oppgradert iCloud-lagring

5 ting å vite om skysikkerhet For å være trygg med skylagring, må du vite hvordan det fungerer. Her er fem grunnleggende problemer å se etter.

Hvis du er en profesjonell mens du er på farten, jobber du sannsynligvis mye fra smarttelefonen. Og hvis du har en iPhone, har du sannsynligvis tenkt på å oppgradere din iCloud-lagring for å sikkerhetskopiere de viktige filene.

Det kan imidlertid være vanskelig å finne ut hvilken lagringslager du trenger uten å bare kjøpe det blindt. Men Apple tilbyr nå gratis forsøk på en måned til kvalifiserte kunder for å prøve ut premiumplanene på 50 GB, 200 GB og 2TR. Slik får du det.

Som bemerket av AppleInsider, må du være en aktuell bruker av det gratis 5 GB-nivået som har nådd grensen for lagring. Du kan heller ikke være en nåværende abonnent på noen av de premium betalte nivåene til iCloud.

Hvis du er på gratis nivå og lagringsplass er full, kan du gå til Innstillinger-appen og trykke på navnet ditt øverst på skjermen. Trykk på iCloud på neste side for å bli ført til iCloud-innstillingene. Trykk på fanen iCloud sikkerhetskopi og prøv deretter å ta sikkerhetskopi av enheten din.

Siden lagringen allerede er full, lar den deg ikke ta sikkerhetskopi. I stedet skal du se følgende melding:

Du har ikke nok plass i iCloud til å ta sikkerhetskopi av iPhone. En 50 GB-plan gir deg god plass til å fortsette å ta sikkerhetskopi av iPhone. Din første måned er gratis, og den er bare $ 0, 99 hver måned etter.

Trykk på den blå Få 50 GB gratis i 1 måned-knappen, som deretter tar deg tilbake til iCloud-innstillingene for å endre lagringsplanen din. Her kan du velge hvilket som helst av de tre premium lagringsalternativene for en gratis prøveperiode på en måned.

Vær oppmerksom på at du automatisk blir belastet for det lagringsdekk du velger når prøveperioden er avsluttet. 50 GB koster $ 0, 99 per måned, 200 GB koster $ 2, 99 per måned, og 2 TB koster $ 9, 99 per måned. Du kan imidlertid avbryte bruken av tjenesten før prøveperioden avsluttes for å unngå siktelsen.

Hvis du bruker prøveversjonen for å finne ut hvilken lag du skal kjøpe i fremtiden, må du huske å navigere til iCloud-innstillingene dine i løpet av måneden for å se hvor mye plass du bruker og hvilke typer innhold som tar mest mulig plass.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • iCloud-brukere som for tiden bruker den gratis lagringsnivået på 5 GB og har full lagring, kan kanskje bruke en gratis prøveperiode på en måned av en premium lagringsplan.
  • Den gratis iCloud-lagringsplanen vil automatisk lade brukeren når den slutter, så brukerne bør være sikker på å slå av tjenesten på forhånd hvis de ønsker å unngå ladingen.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com