Hvordan inntrenging / egress-kostnader ødelegger fordelen ved multicloud (og hvordan du fikser det)

Alt som en tjeneste: Er dette slutten på CapEx? Cloud Revolution gjorde det mulig å levere data og lagring som en tjeneste. Dette har vist seg å være en populær modell for bedriften, men vil denne aksepten vare for spesialiserte tjenester?

Noen sky migrasjoner er utført med mindre enn forsvarlig planlegging. Å bruke en offentlig skyleverandør fordi nåværende arbeidsmengde overstiger muligheten for lokale eller samlokalisert maskinvare - ganske enkelt å dumpe arbeidsmengden på AWS fordi "CapEx er vanskelig" er omtrent det samme som å legge en bandasje over en svulst.

Å skyve data frem og tilbake mellom offentlige skyer og lokale beregningsressurser, eller (under visse omstendigheter) mellom regioner kan lett resultere i lange overføringsregninger, selv om nettsky-native applikasjoner er underlagt disse problemene, ettersom beløpet som er budsjettert for skyen er vesentlig mindre enn hva den skybaserte applikasjonen faktisk koster å drifte, ifølge Ben Niernberg, senior vice president for salg og tjenester hos MNJ Technologies.

IT-budsjettering: Hvordan gjøre det riktig (gratis PDF)

"Hvert selskap vi jobber med sier det, fordi det du har er hvor som helst mellom 20 og 28 år gamle utviklere som utvikler seg til Layer 7-applikasjoner i skyen som ikke har noen anelse om kostnadene, " sa Niernberg. "Bedrifter er ute etter å legge enorme mengder dataanalyse ut av alle disse appene og arbeidsmengdene. De tenker ikke på hva som skal til for å ta alt dette ut av nettskyen, slik at de kan behandle det."

Mellom AWS, Azure og Google Cloud Platform er det ikke en leverandør som gjør en bedre eller dårligere jobb med faktureringsstrukturer, ifølge Niernberg. "Jeg tror ikke noen med vilje gjør det på den måten. Ingen ringer deg og sier:" Du har fått for mange servere dukket opp, "det er bare ikke slik de fungerer. Det er hvordan du jobber med det, muligheten til å forstå hvor kostnadene dine er. "

Å bestemme hvilke applikasjoner som skal kjøres fra lokal maskinvare, og hva som skal kjøres fra offentlige skyplattformer, er det første trinnet i å fikse skyen din. "Vi starter alltid med 'Hva er hensikten med arbeidsmengden?', " Sa Niernberg.

Å jobbe med programvare-som-en-tjeneste (SaaS) -leverandører er et ganske annet potensiale enn å bare kjøre VM-er i skyen. "Vi har en klient som flytter til Salesforce, og de har en overdreven mengde arvinformasjon. Det største problemet de hadde var kostnadene for å flytte og innkvartere alle disse dataene, " sa Niernberg. "De trengte at Salesforce hadde en direkte forbindelse til et datasenter eller et lokasjonsanlegg der de hadde all informasjonen sin. Da var det hvor raskt disse enhetene snakket med hverandre, for å få avstemningene for selgere som trengte informasjonen."

For mer, sjekk ut "Cameyos nye app-virtualiseringsplattform gir 8-10 brukere per GPU" og "Du kan distribuere Wi-Fi 6 nå, men fordelene med 5G kan være år borte for organisasjonen din" på TechRepublic.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com