Slik installerer du Insync beta 3-klienten som inkluderer OneDrive-synkronisering

Hvordan installere Insync beta 3-klienten som inkluderer OneDrive-synkronisering Insync planlegger å lansere en ny versjon som inkluderer OneDrive-støtte. Finne ut mer.

Hvis du ønsker å oppbevare en lokal kopi av Google Drive-mappene på skrivebordet ditt, er du kanskje kjent med Insync. Denne spesielle synkroniseringsløsningen er en av de beste jeg har kommet over, og for å gjøre den enda bedre Insync støtter Linux, macOS og Windows.

Må-lese sky

 • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
 • De viktigste skyutviklingen i tiåret
 • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
 • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

For øyeblikket er Insync i versjon 1.5.7 og gjør en god jobb med å synkronisere Google Drive til skrivebordet. Imidlertid legger Insync til neste hovedversjon (3.0) støtte for OneDrive. Dette betyr at du kan synkronisere mer enn bare Google Drive med den lokale stasjonen.

Serverløs databehandling: En guide for IT-ledere (Tech Pro Research)

Men 3.0-utgivelsen handler ikke bare om OneDrive, som den også:

 • Inkluderer raskere synkronisering.
 • Forenkler oppsettet av synkroniseringspar.
 • Har en forbedret brukergrensesnitt.
 • Lar deg synkronisere mapper.
 • Inkluderer ignorere regler
 • Legger til konvertering av dokumenter.
 • Og mye mer.

Men da det ikke er noen offisielle synkroniseringsklienter for verken Google Drive eller OneDrive for Linux, kan Insync versjon 3.0 være et must for Linux-brukere som er avhengige av disse tjenestene. For å gjøre denne beta mer attraktiv, er det ingen gebyr for å koble OneDrive i løpet av beta-perioden (når beta-perioden er utløpt, vil alle standardavgifter gjelde).

Hvordan installerer du Insync 3.0 beta? Jeg skal demonstrere på Ubuntu Desktop 19.04. Alt du trenger er en Google Drive- eller OneDrive-konto, en fungerende forekomst av Ubuntu Desktop (eller et hvilket som helst Ubuntu-derivat), og en brukerkonto med sudo-rettigheter.

Merk : Du kan også enkelt installere Insync beta 3.0 på enten macOS eller Windows ved å bruke standard installasjonsmetoder.

installere

Det er to ting du må vite. For det første er dette beta-programvare, så bruk det på egen risiko. For det andre, hvis du allerede har en forekomst av Insync 1.5 installert, ikke synkroniser den samme lokale mappen med 3.0. Du må synkronisere Google Drive til en annen lokal mappe (eller risikere tap av data).

Gjør følgende for å installere Insync 3.0:

 1. Last ned .deb-filen for Ubuntu 18.04 (den vil installeres også 19.04).
 2. Åpne et terminalvindu og endre til nedlastningskatalogen.
 3. Installer med kommandoen sudo dpkg -i insync * .deb
 4. Når installasjonen er feil, løser du problemet med kommandoen sudo apt-get install -f

Etter at installasjonen er fullført, åpnes Insync beta 3-vinduet. I dette vinduet ( figur A ) kan du velge mellom Google Drive eller OneDrive.

Figure A: Choose your sync service.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur A: Velg synkroniseringstjenesten.

Oppsettet for hver synkronisering er likt (du klikker på ett alternativ, logger deg på den tjenesten og gir den nødvendige tillatelser). Når du har tatt vare på det, må du huske å klikke på endringslenken i Insync Google Drive-konfigurasjonen ( figur B ) slik at du kan endre den lokale synkroniseringsmappen.

Figure B: Make sure to click the blue change link and give Google Drive a new local sync folder.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur B: Sørg for å klikke på den blå endringslenken og gi Google Drive en ny lokal synkroniseringsmappe.

Når du har konfigurert Google Drive, kan du gå tilbake og legge til OneDrive i synkroniseringen. For å gjøre det, klikk på OneDrive-knappen øverst til venstre i hovedinsync-vinduet ( figur C ).

Figure C: Adding OneDrive is simple.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur C: Å legge OneDrive er enkelt.

Enestående synkronisering ble bedre

Og det, vennene mine, er alt som er å installere og bruke Insync beta 3.0-versjonen. Med forbedringene til klienten og tillegg av OneDrive, er et allerede enestående synkroniseringsverktøy gjort betydelig bedre. Prøv betaversjonen, men bare hvis du har det bra med å bruke ustabil programvare.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com