Hvordan velge en Google Apps-forhandler for distribusjonen din

Hvis bedriften din utfører en Google Apps-distribusjon, har du to valg når det gjelder å anskaffe lisensene dine og sette opp Google Apps. Du kan kjøpe lisensene direkte fra Google og påta deg det tekniske oppsettet og dataoverføringen i huset. Det andre alternativet er å samarbeide med en Google Apps-forhandler for lisensiering, oppsett, dataoverføring, opplæring og støttetjenester. Dette blogginnlegget vil gi deg strategier for hvordan du kan velge den beste forhandleren for bedriften din.

Nyhetsbrevet Google i Enterprise ukentlig hjelper profesjonelle med å få mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer.

Hva er forhandlere

Google Apps-forhandlere er enkeltpersoner og leverandører av IT-løsninger, som har vist kunnskap og kompetanse i Google Apps-distribusjoner. Forhandlere tilbyr de fleste, om ikke alle, følgende verdiskapende tjenester:

  • Deployment Management
  • Teknisk oppsett
  • Datamigrering
  • Brukeropplæring
  • Systemintegrasjon
  • Tilpassede applikasjonsutvidelser
  • Brukerstøtte
  • Beste praksis

Google gir forhandlere opplæring, støtte og verktøy som hjelper i distribusjonsprosessen for Google Apps.

Hvor finner du forhandlere

Det beste stedet å finne forhandlere er i Profesjonelle tjenester-delen av Google Apps Marketplace.

Markedsplassen er bare det, en markedsplass for produkter som integreres med Google Apps og profesjonelle tjenester relatert til Google Apps som distribusjon, utvikling og opplæring. Google Apps Marketplace er for Google Apps som iTunes Store er for iPhone.

Du kan bruke markedsplassen til å søke etter leverandører etter kategori, lese forhandlerprofiler, se tilbakemeldinger fra kunder og få tilgang til forsøk på produktene og tjenestene. Markedsplassen administreres og tilrettelegges av Google.

Du kan også finne forhandlere ved et nettsøk eller gjennom en referanse, men Marketplace er den mest komplette katalogen med forhandlere.

Hvordan velge en forhandler

Det er hundrevis, om ikke tusenvis, av forhandlere spredt over hele verden. Forhandlere er som snøfnugg, ingen forhandler er den samme. Du bør velge din forhandler basert på bedriftens størrelse, bransje, eksisterende programvare, utviklingsbehov, opplæringsbehov og firmakultur.

Liten versus store distribusjoner

Google Apps Marketplace er delt inn i to forskjellige typer virksomhetsimplementeringer - implementering av små bedrifter og mellomstore bedriftsimplementeringer. Størrelsen på virksomheten din er basert på hvor mange brukere du har, ikke hvor lønnsom virksomheten din er. Forhandlere har satt opp sine pris- og distribusjonstjenester slik at de samsvarer med behovene til disse forskjellige forretningsstørrelsene. Småbedrifter med mindre enn 100 brukere bør gjennomgå forhandlerne i delen Implementering av småbedrifter, og mellomstore / store / bedrifter bør gjennomgå forhandleren i delen Medium / stor implementering.

Industri

Når du intervjuer en forhandler eller vurderer tilbudene deres, bør du sjekke om de har betjent kunder i din bransje. Noen forhandlere fokuserer på en bestemt bransje - Finansiell, Eiendom, Produksjon, Teknisk, Regjeringen og Utdanning. Forhandlere som har jobbet i din bransje, kan ha spesialisert kunnskap om lovkrav eller optimale konfigurasjonsspesifikasjoner for distribusjonen din. Forhandlere som har jobbet i bransjen din, kan også ha erfaring med å integrere andre bransjeprogrammer med Google Apps, for eksempel en kundeserviceprogramvare, økonomisk programvare eller programvare for lovlig overholdelse.

plassering

De fleste små og mellomstore Google Apps-distribusjoner kan fullføres eksternt. Det er fullt mulig at du kan fullføre en Google Apps-distribusjon uten noen gang å møte forhandleren ansikt til ansikt. Imidlertid, hvis du har komplekse behov eller krever personlig trening, støtte og møter, bør du være klar over hvor forhandleren din ligger. Hvis forhandleren din er i en annen region eller et annet land, vil det være vanskeligere å planlegge personlige møter eller besøk, enn hvis forhandleren din har hovedkontor eller har et feltkontor i din region. Imidlertid vil mange av de større forhandlerne (og noen av de mindre også) gjerne distribuere menneskelige ressurser til stedet ditt hvis du blir bedt om det.

Legacy-programvare

Når du velger en forhandler, bør du ta med deg den gamle programvaren din (Lotus Notes, Microsoft Exchange, Groupwise, etc.) når du tar en beslutning. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å migrere gamle data til Google Apps. Noen forhandlere jobber med alle typer eldre teknologier, og andre er mer spesialiserte. Noen forhandlere har til og med bygget et eget program for å overføre data til Google Apps. Spør forhandleren din om de har hatt erfaring med å jobbe med den gamle programvaren din.

Bedriftskultur

Akkurat som virksomheter har forskjellige kulturer, har forhandlerne også forskjellige kulturer. Det er viktig å finne en forhandler hvis bedriftskultur stemmer overens med din bedriftskultur. Hvis bedriften din for eksempel verdsetter opplæring og endringsledelse, bør du se etter en forhandler som også verdsetter og fremmer opplæringstjenester og endringsledertjenester. Hvis selskapet foretrekker e-postmøter og webinarer fremfor ansikt til ansikt-møter, bør du finne en forhandler som ikke insisterer på ukentlige møter ansikt til ansikt. Spør forhandleren om selskapets verdier og kultur for å se om det vil passe godt med selskapet ditt.

Vurder og be om referanser

Du kan lese anmeldelser om forhandlerne på Google Apps Marketplace. Anmeldere som har blitt "bekreftet", vil ha en spesiell merknad av sine anmeldelser. Du kan også be forhandlerne dine om referanser til kunder som jobber i din bransje eller har et lignende oppsett som oppsettet ditt.

Hvis du jobber med en forhandler, bør du vurdere å skrive din egen anmeldelse på Google Apps Marketplace for å hjelpe andre virksomheter med å ta informerte beslutninger.

Avhengig av situasjonen din, kan distribusjonen vare fra dager, måneder til jevn år. Ta en informert avgjørelse når du velger forhandleren din, da du kan ha et veldig langt arbeidsforhold.

Ansvarsfraskrivelse: Susan Cline er en autorisert Google Apps-forhandler som annonserer på Google Apps Marketplace.

© Copyright 2020 | mobilegn.com