Slik deler du en Google-kalender

Hvordan dele en Google-kalender Google Kalendere er enkle å dele, men du trenger å vite om en spesiell fallgruve i systemet.

Hvis du jobber som frilanser eller entreprenør - eller en jobb som krever at du bruker en Google Kalender - kan det være tilfeller hvor du enten trenger eller ønsker å dele en kalender med en klient, kunde eller en annen virksomhet. Skulle den anledningen oppstå, vil du være glad for å vite at delingen av Google Kalender faktisk er ganske enkel.

Så lenge du har en Google-konto og en kalender du kan dele, kan du få dette til å skje på under ett minutt. La meg vise deg hvordan.

Google-kalender: Tips og triks (TechRepublic nedlasting)

Slik deler du en Google Kalender

  1. Logg deg på Google-kontoen din og åpne kalenderverktøyet. I venstre navigasjon skal du se en liste over alle kalendere.
  2. Finn kalenderen du vil dele, og klikk på den tilhørende menyknappen.
  3. Klikk på Innstillinger og deling fra den resulterende popup-en.
  4. I det nye vinduet blar du ned til du ser Del med spesifikke personer.
  5. Klikk på Legg til personer, og skriv inn e-postadressen til mottakeren av kalenderen i den nye popup.
  6. Fra tillatelser-rullegardinmenyen velger du om mottakeren bare kan se hendelsesdetaljer, gjøre endringer i hendelser eller gjøre endringer og administrere deling. Gjør det valget med omhu, ellers avvikler du med å gi for mye kontroll over en kalender. Men ikke bekymre deg, hvis du gir en mottaker for mye kontroll over en kalender, kan du alltid endre den ved å velge en annen tillatelse fra rullegardinmenyen.
  7. Hvis mottakeren er en Google-adresse, er det alt det der. Hvis mottakeren ikke er en Google-adresse, blir du spurt om du vil invitere dem til å ha en Google-konto. Klikk på Inviter, så mottakeren vil finne en invitasjon i innboksen.

Hvis du velger å ikke invitere en mottaker uten en Google-konto, er den eneste måten å dele den kalenderen på å gjøre den offentlig. Gå tilbake til de spesifikke kalenderinnstillingene for det, og merk av i avmerkingsruten for Gjør tilgjengelig for offentlig. Jeg anbefaler ikke dette alternativet, da det vil gjøre den kalenderen synlig for verden, inkludert Google-søk. Med andre ord, du bør bare dele kalendere med de som har en Google-konto.

Og det er alt det som er å dele Google-kalendrene dine med andre brukere. Det er en enkel løsning på en altfor ofte plagsom oppgave. Som med mye av deres økosystem, har Google gjort ting ganske enkle for sluttbrukere.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com