Slik bruker du Dropbox desktop app

Bilde: Dropbox

Du kan bruke Dropbox som et av dine online lagringssteder. Men å prøve å jobbe med mappene og filene dine på Dropbox-nettstedet kan være sakte og klønete. Alternativt tilbyr Dropbox en desktop-app som letter prosessen med filhåndtering. Gjennom appen kan du jobbe direkte i Windows Utforsker eller File Explorer for å åpne, redigere, flytte, kopiere, dele og skrive ut Dropbox-filene dine. Du kan velge å synkronisere Dropbox-filene dine både lokalt og online eller bare jobbe med dem online for å spare harddiskplass. Du kan bruke appen med både en individuell Dropbox-konto og en bedriftskonto.

Administrere multicloud (ZDNet spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon

Dropbox tilbyr en app for Windows, Windows 10, iOS / iPadOS og Android. Men for vårt formål skal jeg se på den generelle Windows-appen.

Hvordan installere Dropbox-appen for Windows

  1. Last ned appen fra Dropbox Install-siden.
  2. Installer programmet fra den nedlastede DropboxInstaller.exe-filen.
  3. Logg deg på med Dropbox-legitimasjonen i vinduet Set Up Dropbox.
  4. I neste vindu, klikk på lenken for Avanserte innstillinger. Her kan du endre den lokale mappen der du vil lagre og synkronisere Dropbox-filene.
  5. For å gjøre dette, klikk på standardmappene for Dropbox Location og endre den til en annen mappe.

Du kan også tilpasse de online Dropbox-mappene du vil synkronisere. For å gjøre dette, klikk på knappen for å endre innstillinger under selektiv synkronisering og fjern markeringen av mappene du ikke vil synkronisere ( figur A ). Klikk deretter på Oppdater.

Figur A

Deretter klikker du på knappen for å åpne Min Dropbox. I Velkomst til Dropbox-vinduet, klikk på knappen Kom i gang. Fortsett å klikke Neste på hvert skjermbilde. I det endelige skjermbildet Start, klikk på Fortsett.

Neste skjerm spør deg hvordan du vil bruke appen, og gir deg to valg:

  1. Gjør filer lokale: Velg om du ofte får tilgang til filer offline. Lokale filer lastet ned til harddisken.
  2. Lag filer online bare: Velg om du ikke vil at Dropbox-filene skal ta plass på harddisken. Online-bare filer er synlige på datamaskinen din, men er lagret i skyen.

Avhengig av ditt nåværende Dropbox-abonnement, bruker det første alternativet gratis Dropbox Basic, mens det andre alternativet bruker Dropbox Plus med en kostnad på $ 9, 99 per måned, fakturert for et år. Med en Dropbox-bedriftskonto kan du også lage filene dine bare online. Klikk på knappen for å fortsette med Dropbox Basic for det første alternativet eller knappen for å spare plass med pluss for det andre alternativet ( figur B ).

Figur B

Windows Explorer eller File Explorer åpnes deretter for din lokale Dropbox-mappe med alle filene dine synkronisert og tilgjengelige lokalt. Du kan nå jobbe med filene dine, som du ville gjort for andre filer som er lagret på datamaskinen din. Du kan slette, klippe, kopiere, lime inn, åpne, redigere og skrive ut alle filer ( figur C ).

Figur C

Du kan også få tilgang til funksjoner som er spesifikke for Dropbox. Høyreklikk på en bestemt fil som er synkronisert med Dropbox. Den vanlige popup-menyen viser nå flere kommandoer for Dropbox ( figur D ).

Figur D

Del-kommandoen lar deg dele filen med noen andre via e-post eller en lenke. Du kan også bestemme om du vil at mottakeren bare skal se filen eller også kan redigere den. Send med overføring-kommandoen lar deg sende store filer eller samlinger av filer som du ikke ville kunne sende via e-post. Kommandoen for å kopiere Dropbox-link oppretter en kobling for å få tilgang til filen din og kopierer den til utklippstavlen.

Rewind-kommandoen gir deg en måte å gjenopprette en tidligere versjon av en fil, gjenopprette slettet arbeid eller gjenopprette hele kontoen din, selv om dette krever Dropbox Professional-abonnement eller høyere. Kommandoen for å vise på Dropbox.com åpner din nåværende mappe på Dropbox-nettstedet. Og kommandoen til Åpne i Dropbox lanserer Dropbox online med den gjeldende filen valgt slik at du enkelt kan åpne den.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com