Microsoft Azure IoT Edge går live, forenkler distribusjoner med 3 nye funksjoner

De største utfordringene produsentene står overfor i IoT På LiveWorx-konferansen 2018 tilbød Pascal Brosset fra Capgemini råd til ledere som jobber med å produsere IoT-prosjekter.

Onsdag kunngjorde Microsoft den generelle tilgjengeligheten av Azure IoT Edge, en fullstendig administrert skytjeneste som hjelper bedrifter med å generere mer nyttig innsikt fra dataene som er samlet inn av Internet of Things (IoT) -enheter.

Tjenesten "leverer skyintelligens lokalt ved å distribuere og kjøre kunstig intelligens (AI), Azure-tjenester og tilpasset logikk direkte på IoT-enheter over plattformer, " ifølge nettstedet Azure.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Azure IoT Edge ble utgitt i forhåndsvisning i november 2017. Den generelt tilgjengelige versjonen inkluderer en rekke nye funksjoner som vil hjelpe enheter til å handle på sanntidsdata umiddelbart - for eksempel ved å gjenkjenne en sprekk i et rør fra flyfoto, eller spå utstyrssvikt før det skjer, ifølge et Microsoft-blogginnlegg som kunngjør tilgjengeligheten.

De tre funksjonene som er lansert sammen med tjenesten generelt tilgjengelig er:

1. Enhetsleveringstjeneste

Ved å integrere Azure IoT Edge med Device Provisioning Service, kan enheter leveres i feltet uten behov for en operatør, bemerket blogginnlegget. Det betyr at kundene sikkert kan tilby titusenvis av enheter for å oppskalere kantutrullingen raskere.

2. Sikkerhetssjef

En sikkerhetssjef tilbyr enhetsherding til originale enhetsprodusenter, basert på deres valg av Hardware Secure Modules (HSM).

3. Automatisk enhetsstyring (ADM)

En ADM-tjeneste gir mulighet for skalert distribusjon av IoT Edge-moduler til et sett med enheter, basert på enhetsmetadata.

Med generell tilgjengelighet er Azure IoT Edge nå også åpen og tilgjengelig på GitHub, kunngjorde selskapet, for å gi utviklere mer fleksibilitet og kontroll over deres kantløsninger. Tjenesten vil også omfatte støtte for Moby-containerstyring, som fungerer på Docker-baserte systemer, og et økosystem av sertifisert maskinvare og programvare for å forbedre enhetsstyring og sikkerhet.

Endelig vil den generelt tilgjengelige Azure IoT Edge omfatte en forenklet utvikleropplevelse, ifølge innlegget. Tjenesten vil støtte flere programmeringsspråk enn andre kant-tilbud på markedet, inkludert C #, C, Node.js, Python og Java, slik at utviklere har flere valg i hvordan de programmerer kantmoduler. Tjenesten vil også ha som mål å forenkle modulutvikling ved koding, testing, feilsøking og distribusjon fra VSCode. Og CI / CD-rørledninger med VSTS vil hjelpe utviklere med å administrere hele livssyklusen til Azure IoT-modulene fra utvikling, testing, iscenesettelse og distribusjon.

De nye funksjonene kan bidra til å gjøre Microsofts tjeneste mer attraktivt for IoT-distribusjoner i virksomheten, ettersom selskaper prøver å skaffe seg innsikt fra de enorme datamengdene som er samlet inn fra tilkoblede enheter. Klikk her for prisinformasjon.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Microsofts Azure IoT Edge er nå generelt tilgjengelig, og har som mål å hjelpe bedrifter bedre å samle inn og handle på IoT-data i sanntid.
  • Microsoft kunngjorde at Azure IoT Edge vil være åpen, vil omfatte bred språkstøtte for SDK-moduler og vil omfatte forbedrede sikkerhetstiltak.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com