Qualcomm-partnerskap kan bringe Google Assistant til din neste videokonferanse

CES 2018: Qualcomm kunngjør plattformer for å hjelpe Google Assistant til flere husholdninger TechRepublic / ZDNet-bidragsyter Tonya Hall snakker med TechRepublics Bill Detwiler og ZDNets Natalie Gagliordi om Qualcomms kunngjøringer på CES 2018.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Qualcomm kunngjorde to nye Home Hub-plattformer på CES 2018: En for apparater, og en annen for videokonferanser.
  • Videoplattformen kan bidra til å bringe Google Assistant til videomøter og chatter.

Et nytt Google- og Qualcomm-partnerskap kan føre til økt tilstedeværelse av Google Assistant på kontoret og hjemme, kunngjorde selskapene på CES 2018 mandag.

De to selskapene vil samarbeide om to Home Hub-plattformer, ett fokusert på hvitevarer og det andre på video. Sistnevnte, mer sannsynlig å bli brukt i bedriften, kan bety flere Google Assistant-funksjoner på din neste videokonferanse, og potensielt bety et jevnere, raskere møte.

Hjemmehubber har som mål å støtte rask oppretting og utgivelse av AI-drevne produkter som benytter seg av Googles tjenester, inkludert referansedesign og utviklingsforum. Plattformene er utstyrt med edge computing og cloud-tilkobling, og er basert på SDA624- og SDA212-systemene på brikker (SoC) som støtter Googles Android Things, ifølge søsternettstedet ZDNet.

SDA624-the SoC fokusert på videotilbud er den mer funksjonsrike av de to, med muligheten til å bringe video og multimedia til Google Android Things. Med dette kan enheter ha funksjoner for videokonferanser, streaming av video og fjernovervåkning av video.

Selskapene skisserte ikke noen spesifikasjoner for potensiell virksomhetsutvikling, men sa at Google Cast og Duo ville bli støttet. Med støtte for Google Assistant kan forretningsfolk kunne bruke den digitale assistenten til å starte eller avslutte møter, øke effektiviteten og redusere tekniske vanskeligheter.

Enklere videokommunikasjon kan også gjøre ting enklere for eksterne arbeidere, som ofte er avhengige av videokonferanser for å holde kontakten med et hjemmelag.

Raj Talluri, senior vice president, produktledelse Qualcomm Technologies, heter det i pressemeldingen.

Lenovo og Harman bygger for tiden verktøy på plattformene, sa Qualcomm. Selskapene kunngjorde ikke en tidslinje for når disse verktøyene kan lanseres offentlig.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com