Stack Overflow-data kan avsløre Googles skjulte våpen mot Amazon i skyen

Hvorfor Amazon, Microsoft og Google vil forbli dominerende i skyen Den offentlige skyen kan spare virksomheten din penger i det lange løp, sier administrerende direktør i Agio, Bart McDonough.

Det er mange forskjellige måter å vurdere populariteten til forskjellige teknologier. Redmonk ser på GitHub og Stack Overflow-data for å måle programmeringsspråk popularitet. Ryan Williams trekker frem HackerNews omtaler. DB-Engines oppsøker en rekke kilder, inkludert Stack Overflow, for å rangere forskjellige databaser. Blant disse forskjellige tiltakene er Stack Overflow-data ofte en kritisk del, men kanskje ikke Stack Overflow-dataene som de fleste trekker.

Som Googles Felipe Hoffa viser, kan en bedre beregning for å vurdere populariteten til forskjellige teknologier være Stack Overflow-sidevisninger, i stedet for nye spørsmål. Å grave i volumet av sidevisninger gir svært forskjellige resultater på hva utviklere faktisk bryr seg om.

Vi besøker det vi elsker

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Det er selvfølgelig mulig at sidevisninger ikke måler populariteten til en teknologi, men i stedet kan avsløre manglene. Som Scott Hirleman påpekte: "Jeg kan ikke være" det som virkelig er ødelagt "hvis du skulle sammenligne bruken med sidevisninger. Hvis folk må søke hele tiden, kan dokumentene suge."

Hoffa hadde imidlertid to gode svar på denne kritikken. Det første er at om en utvikler elsker eller hater teknologi, det at hun besøker Stack Overflow, tyder på at hun bruker det: "Når brukere elsker noe, bruker de det mer. Jo mer de bruker det, jo mer uventede måter de prøver å kombinere den og utvidet den, ”skrev Hoffa i en tweet.

Det andre er relatert, og antyder at til og med eventuelt hat mot teknologi sannsynligvis stammer fra en første kjærlighet til teknologien: "Kjærlighet bringer bruk, bruk bringer frustrasjon, frustrasjon bringer hat. Det er ingen hat hvis brukere ikke elsker / bruker produktet først . (I det minste når det er et valg), "skriver Hoffa i en tweet.

Enten, om noen valgte å bruke en teknologi, og om hun elsker eller hater å bruke den, er noe uvesentlig for Hoffas analyse - hvis de er på Stack Overflow og prøver å grave opp informasjon, bruker de den. Men hva bruker de?

Spørsmål og synspunkter

Stack Overflow gir tilgang til datatrenderverktøyet, men det måler ikke sidevisninger. Snarere måler den nye spørsmål som stilles for en gitt tagg, som TensorFlow. Det er hyggelig, men det fører til feilaktige konklusjoner om hva utviklere bryr seg mest om, som Hoffas eksempel på Git kontra TensorFlow indikerer:

Bilde: Felipe Hoffa

Git er tydeligvis mer populær. TensorFlow vekker ganske enkelt mye ny interesse.

I programmeringsspråkland viser denne sidevisjonsanalysen at Python får flere visninger enn Java eller JavaScript (og lukker også inn JavaScript i kategorien "nye spørsmål", et vitnesbyrd om dens brede appell for dataforskere og utover). Når vi snakker om datavitenskap (og maskinlæring), Goons TensorFlow trounce sine jevnaldrende, inkludert Amazons foretrukne MxNet:

Bilde: Felipe Hoffa

Amazon Web Services (AWS) betaler Google tilbake i serverløs, med AWS Lambda mobbing Google Cloud Functions og Microsoft Azure Functions. Men i den kritiske slagmarken for datavitenskap, ved bruk av TensorFlow eller Google BigQuery (versus Amazon Redshift), eller andre relaterte områder, er Googles teknologier veldig populære sammenlignet med Amazons. Det kan hende at det ikke spiller ut i deres respektive skyinntektsoppgave (ennå), men det er verdt å se på.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com