ThousandEyes lanserer ny overvåkingskapasitet for flere skyer

ThousandEyes lanserer ny overvåkingskapasitet for flere skyer Cisco-partner ThousandEyes snakket med TechRepublic på Cisco Live 2018 om deres nye bedriftsovervåkingsagenter designet for å forbedre synligheten i et multi-sky miljø.

Cisco-partner ThousandEyes snakket med TechRepublic på Cisco Live 2018 om deres nye bedriftsovervåkningsløsning som er utviklet for å hjelpe kunder med å forbedre ytelsen til applikasjonene og tjenestene deres over AWS, Azure og Google Cloud. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Alex Henthorn-Iwane: ThousandEyes kunngjør et nytt sett med utsiktspunkter som vi distribuerer for overvåking fra de tre store offentlige skyleverandørene. Det er AWS, Azure og Google Cloud-plattformen. Så vi distribuerer skyagenter i alle regionene til disse tre største leverandørene av skyer.

Måten en bedrift kan bruke disse overvåkingsagentene på er at de går til vår skybaserte app, og de kan øyeblikkelig få tilgang til disse forhåndsutplasserte overvåkingsagentene og slå på overvåking som er aktiv overvåking både i applaget og nettverksbanelaget og til og med internettruting. Og se fra disse synspunktene til SaaS- og API-endepunkter, så vel som deres egne datasentre, og se hvordan alle nettverkene over internett presterer og leverer for applikasjoner og tjenester.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Bransjens vertikaler som jeg tror ville være mest interessert i disse skyagentene, er først og fremst programvareselskaper som i økende grad beveger seg inn i en sky fra sine egne datasentre, økonomi som tar i bruk sky på en stor måte for sine nye, moderne applikasjoner, detaljhandel bygger også mer og mer av e-handelsplattformene sine ute i skyen. Så dette er noen få vertikaler.

Generelt sett tror jeg en av de største utfordringene innen sky, ikke bare multisky, men sky generelt, er det faktum at internett er en svart boks, der det ikke har vært mye synlig fordi alle måtene som du har samlet inn data om nettverk har vært ved å samle passive data fra enhetene du eier og bruker. Når du kommer utenfor de fire veggene, er det virkelig vanskelig å forstå hva som skjer. Men det er viktig fra driftssynspunkt. Ved å kunne dra nytte av disse skyagentene, så vel som de andre eksisterende skyagenter og bedriftsagenter som vi tilbyr, kan bedrifter dra nytte av synlighet i alle nettverk og infrastruktur som de ikke eier.

Prosessen vi gikk gjennom for å virkelig forestille oss så vel som å distribuere disse skyagentene var at vi fant ut at mange av kundene våre distribuerte forretningsagentene våre, som i utgangspunktet er versjonen av vårt smarte overvåkingsagent som de kan distribuere selv. De satte den ut i offentlige skyer. Men det vi fant var at mange av dem ønsket å gjøre dette før de hadde tatt beslutninger om hvilken region eller å opprette en VPC i en bestemt offentlig sky. De ønsket å få en synlighet i forkant. Og derfor var utfordringen for oss å si hva vi trenger å gjøre for å gi dem nok. Må vi ha agenter i alle tilgjengelighetssoner for alle offentlige skyledere? Og det vi lærte var at det per region var et nivå som de fleste kunder trengte for å komme raskt i gang med denne prosessen.

Dette er tilgjengelig umiddelbart. Vi har distribuert disse skyagentene, og de er klare til bruk fra vår portal. Så hvis en kunde vil ha tilgang til disse, kan de kontakte oss, sette i gang med en prøveperiode og umiddelbart begynne å bruke dem.

Generelt gir ThousandEyes en skyapp, pluss flere forskjellige typer agenter som du kan overvåke fra. Vi har skyagenter som tidligere er distribuert i over 150 byer rundt om i verden, slik at du kan overvåke fra synspunktet på internett. Vi har nå disse skyagentene i offentlige nettskyleverandører, pluss at du kan bruke den samme programvaren og distribuere den i datasentrene, filialene dine og dine egne VPC-er. Og til slutt har vi et endepunktagent som distribuerer på sluttbrukerenhetene dine. Så vi har en rekke måter å samle inn data om internett og alle eksterne avhengigheter som bedriften nå stoler på.

© Copyright 2020 | mobilegn.com