Hvorfor krav om etterlevelse presser flere store selskaper til skyen

Hvorfor krav om overholdelse skyver flere store selskaper til skyen Migreringen av skyer akselererer etter hvert som selskapene møter overholdelse, sikkerhet og kontroll.

TechRepublic's Karen Roby og Vineet Jain, medgründer og administrerende direktør i Egnyte, et sky-delingsfirma, snakket om skyvedtak og hvorfor noen selskaper er nølende med å gå mot et skyoppsett. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Vineet Jain: I det nåværende klimaet og ser på fremtiden, ser vi en akselerasjon av arbeidsmengden fra on-prem (infrastrukturer) infrastruktur, fra on-prem applikasjoner til skyen. Den trenden er tydelig etablert. Jeg tror ikke det kommer til å endre seg, det er bare å akselerere.

Men en av tingene som kan virke litt motstridende, er som adopsjonskurven, den klassiske klokkekurven, som du ser fra tidlige adoptere til mainstream før den begynner å flagge ned, vi ser at den har gått forbi de tidlige adoptere, det er mer mainstream. Men en av de interessante trendene jeg ser er at to problemer dukker opp.

Det ene er grunnen til at det er et ubønnhørlig dytt for å flytte arbeidsmengden til skyen, dataene til skyen, applikasjonene dine til skyen, av alle grunner til at skyen blir populær. Ingen ønsker å administrere maskinvare, vedlikehold, kapitaleffektivitet, CAPEX v. OPEX-transformasjon. Men sammen med det er bokstavelig talt, jeg vil si lineær, nærmest en eksponentiell bekymring rundt datasikkerhet, datasikkerhet og forskriftsoverholdelse.

Videre blir det fremhevet når du ser at adopsjonen gjøres av ikke små og mellomstore bedrifter, men større og større klasser av selskaper, der det er mer på spill når det gjelder overtredelse av overholdelse, enten det er GDPR eller CCPA eller FINRA, avhengig av din art og bransjeklasse. Så det er en økende bekymring for at mens jeg vil flytte til skyen - jeg er CSO, IT CIO, IT-direktør - så er jeg også altfor bekymret for å miste kontrollen over dataene mine fordi det pleide å være bak brannmuren min

Så den følbare følelsen av å miste kontrollen, det er ikke bare oppfatning, det er en realitet du må ta opp. Og det har vi sett, og selvfølgelig blir det ytterligere underliggende når du hører om datainnbrudd. Mer liksom hvor mange millioner kredittkort som ble eksponert i Marriott-fiaskoen, eller Target, eller hva har du. Så det er en trend at de tar i bruk skyen, men deres bekymring rundt datasikkerhet, datasikkerhet og etterlevelse går opp på taket.

Det andre stykket, som går inn på en liten bit av konsulenttale for store selskaper, som på KPMG der jeg tidligere jobbet i de foregående årene, er spørsmålet om endringsledelse. Og hva det betyr er, ganske enkelt uttalt, vi var vant til å jobbe en viss måte. Vi er, det er det sentrale kontrollpunktet, men sluttbrukerne er avdelinger, enten det er økonomi, enten det er markedsføring eller salg. De var vant til å gjøre ting på en bestemt måte.

Det var en komfort og det er treghet som "Hei, jeg liker å gjøre det på denne måten." Og nå får du denne skyen, mens du får brukervennligheten, den ubegrensede disken på himmelen, elastisiteten, jeg vil ikke takle endring. Jeg er den gjennomsnittlige Joe, den gjennomsnittlige brukeren. Så endringsledelse er et veldig kritisk aspekt som kommer mer og mer opp når du går lenger oppstrøms når det gjelder klassen av kunder som tar i bruk skyen.

Karen Roby: Jeg vet at Twitter-håndtaket ditt er @CloudNotEnough, og du etablerte navnet for over ti år siden. Så tror du fremdeles at det ligger en god del adopsjon foran oss?

Vineet Jain: Jeg fastholder fortsatt, Karen, at det vil være et relevant Twitter-håndtak de neste 10 årene. Til tross for min tidligere kommentar som vi startet denne samtalen med, at det vil komme mer og mer arbeidsmengder til skyen, mer data til skyen, ganske enkelt fordi jeg tror at hvis du husker dette uttrykket "papirløst kontor", så jeg på Wikipedia hevdet Businessweek at de oppfant dette i 1975.

Nå, betyr det at du ikke ser papir i det hele tatt, alt er digitalisert? Svaret er nei. Jeg mener, jeg har fortsatt en avis som ligger på pulten min. Jeg har fremdeles notisblokken. Men du ser ikke mye papir. Du ser ikke filskap eller sånt. Det hele er blitt digitalisert.

Så poenget mitt er at du ser papir, mindre av det, men mer spesialiserte former. På en lignende måte kommer data til å være der mer og mer data, og flere og flere apper vil gå til skyen. Men rollen som on-prem, rollen til applikasjoner som kjører, en undergruppe av dem som kjører on-prem, av en rekke årsaker, tekniske grunner, overholdelsesgrunner, store filer er et problem, jeg er i en sone der tilkoblingsmulighetene er dårlige, så jeg tror ordet vil være "hybrid."

Når jeg sier hybrid, betyr det ikke at alle selskaper må være hybrid. Det avhenger av brukssaker, arbeidsmengde. Så en av våre kunder, som Red Bull over hele verden, renner av skyen. Men så er en av våre kunder, Coach, som du vil vite, Kate Spade og alt de har skaffet seg, hybrid.

Så poenget mitt er at du ikke kan rette folk inn i skyen. Ikke i dag, ikke i morgen, ikke tre år fra nå. Du må gi dem enten treningshjulene for å gå til skyen eller la dem leve i en dobbel verden, der det er hybrid. Men sluttbrukeren bryr seg om å komme seg til jobben sin på raskest mulig måte, med enheten de har, fra hvilket sted de er.

Karen Roby: I mange studier som vi har sitert her på TechRepublic, har vi vist funn som viser at for å tiltrekke høyt teknologisk talent, må du imøtekomme eksterne arbeidere. Så, skyen vil bare bidra til å videreføre det kravet ... ikke sant?

Vineet Jain: Den ene store drivende faktoren for skyen, etter min mening, er den stadig mer omstridte arten av arbeidsstyrken din. De gamle dagene hvor jeg kunne holde alle på samme kontor, og det er tydeligvis et veldig stort problem i byene som hvor vi er, Silicon Valley, eller i New York, eller i Boston, eller i Chicago, som faktisk er et problem overalt. Forsøk å åpne et kontor i Portland, som kanskje ikke er en by som er en gruppe, men det er en by av typen to i forhold til teknologibassenget.

Men poenget mitt er at det ikke er mulig å finne talent på forskjellige områder, i nødvendige tall, på ett sted lenger. Du må dra dit talentet er. Og du kan kalle det folk som har lov til å jobbe hjemmefra eller folk som jobber som fjernarbeidere, virkeligheten er - og jeg er en 100% troende på dette - er der hvor talentet er, og deretter utnytte skyen og alle disse eksterne arbeidsmetoder for å opprette ett logisk kontor.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com