Dell PowerEdge R710-kabeladministrasjon

Dell PowerEdge R710-serveren ble lansert nylig da Intel Nehalem-prosessoren var tilgjengelig for OEM-servere. R710 fungerer bra for 2-socket 2U-servermarkedet, med noen få små irritasjoner. Et av problemene jeg står overfor som administrator er å sikre en jevn integrering i datasenteret. Dette handler hovedsakelig om kabling og bare "hvordan det føles" i et oppsett, da dette er detaljinformasjonen som er vanskelig å få fra bilder som er tilgjengelige på serveren. Jeg har fått se mine observasjoner på denne nye serveren nedenfor.

Kabelhåndteringsarm

En av de viktigste faktorene for en server er det praktiske med kabelhåndtering. R710 leveres med en kabelstyringsarm og brett som fungerer bra. Armen og brettet strekker seg litt dypere enn den to-kontakten 2U forgjengeren, PowerEdge 2950 III. Armen har en fin innebygd inneslutning ved bruk av bøyle- og stofftilkoblinger. Figur A nedenfor viser arm og brett:

Figur A

Kraftavlastning

Stort sett irriterer alle servere meg i denne forbindelse, da det er veldig lite belastningsavlastning for inngangene. R710 er intet unntak. På denne serveren blir strømmen matet via et standard C13-grensesnitt. Strømtilkoblinger er spesielt viktige fordi de ikke gir noen hjelp til å beskytte mot utilsiktet utladning. Med unntak av USB-tilkoblinger er strøm den eneste ikke-faste posisjonstilkoblingen på de fleste servere. Strømtilkoblingene vises nedenfor:

Figur B

Alle kabler

Når serveren er lastet opp, fungerer den som forventet. Min eneste irritasjon med strømmen reduseres ved å justere serverkablingen til høyre, slik at det er liten bevegelse i forlengelsen av serveren i racket. Magasinet er ganske bra, og har en bedre følelse enn forrige generasjons server. Figur C nedenfor viser serveren alt lastet opp:

Figur C

Kablingskomfort er et område som ikke er godt dekket for servere, og når en ny modell er tilgjengelig, kan det være et sprang av tro for mange organisasjoner. R710 gjør det bedre enn forgjengeren, og passer regningen pent. Bruker du denne serveren ennå? Del kommentarene dine nedenfor om tilkobling.

© Copyright 2020 | mobilegn.com