Slik legger du til ISO-bilder til VirtualBox 6

Slik legger du til ISO-bilder til VirtualBox 6 Med ett enkelt triks kan du gjøre din VirtualBox VM-oppretting mye mer effektiv.

VirtualBox er en fin måte for brukere, utviklere og administratorer å ikke bare teste forskjellige operativsystemer, men også distribuere virtuelle maskiner til datasentrene dine av forskjellige typer og formål. En av de mange grunnene til at jeg bruker VirtualBox for å dekke VM-behovene mine, er fordi det gjør et effektivt arbeid med å lage virtuell maskin.

Et område som VirtualBox virkelig viser frem effektiviteten er muligheten til å gjenbruke ISO-bilder for distribusjon av VM-er. Det er nesten på lignende måte som hvordan du kan gjenbruke et Docker-bilde for å distribuere containere. Når du er lagt til systemet, kan du distribuere så mange containere du trenger - alt fra det ene bildet.

Men hvordan legger du bilder til VirtualBox? Du kan legge dem til etter behov, for eksempel når du oppretter en ny VM, eller du kan bruke et verktøy for å legge til så mange ISO-bilder som datasenteret ditt kan kreve, vel vitende om at de vil være klare når du går for å lage en ny virtuell maskin.

Jeg vil vise deg hvordan du legger ISO-bilder til VirtualBox, slik at de alltid er klare når du vil lage en ny VM.

Ansettingssett: Databaseadministrator (TechRepublic Premium)

Hva du trenger

Det eneste du trenger for å få dette til å gjøre er:

  • VirtualBox versjon 6.0 eller nyere

  • Noen ISO-bilder å legge til

Slik bruker du Virtual Media Manager

Verktøyet vi skal bruke heter Virtual Media Manager. Innenfor dette verktøyet kan du legge til nye harddisker, optiske disker og (hvis du har noen alvorlig gamle legacy tech) disketter.

For å bruke dette verktøyet, åpne VirtualBox og klikk File | Virtual Media Manager. I det resulterende vinduet ( figur A ), klikker du kategorien Optiske disker.

Figur A

The VirtualBox Virtual Media Manager.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

VirtualBox Virtual Media Manager.

I kategorien Optiske disker ( figur B ) klikker du Legg til i øverste venstre hjørne.

Figur B

The Optical Disks tab of the Virtual Media Manager.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Kategorien Optiske disker i Virtual Media Manager.

Finn det første ISO-bildet du vil legge til, og klikk Åpne ( figur C ).

Figur C

Adding the Fedora Server ISO image.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Legge til Fedora Server ISO-bilde.

Siden du bare kan legge til ett ISO-bilde om gangen, kan du gå tilbake til kategorien Optiske disker når den første ISO er lagt til. Fortsett å gjøre dette til du har lagt til alle ISO-bildene du trenger.

Forbeholdet

Når du har lagt til ISO-bildene, er de alltid tilgjengelige når du lager virtuelle maskiner, med to unntak. Hvis du enten sletter ISO-bildene fra lokal lagring, eller flytter dem til en annen katalog, er de ikke tilgjengelige for bruk. På grunn av dette må du sørge for at du lagrer ISO-bildet på en stasjon eller partisjon der de alltid kan forbli.

Jeg lagrer alle ISO-er som skal brukes av VirtualBox på sin egen stasjon. Ved å gjøre dette trenger jeg ikke å bekymre meg for at de tar dyrebart system- eller dataplass. Jeg kan legge til samlingen min etter behov, og VirtualBox vil alltid være tilfreds med å vite at bildene forblir på plass.

Denne metoden er mye mer effektiv enn å legge til ISO-bilder etter behov. Last opp VirtualBox Media Manager med alle bildene ditt datasenter krever, og disse VMene kan opprettes og distribueres med en effektivitet du aldri har opplevd.

Datasenter Trender Nyhetsbrev

DevOps, virtualisering, hybridsky, lagring og driftseffektivitet er bare noen av datasentertemaene vi vil trekke frem. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com