Ny beskyttelse av solid state drive tilgjengelig

IoSafe-serien med lagringsenheter tilbyr en rekke brannsikre og vanntette lagringsenheter. På CES 2010 ble den nye ioSafe Solo SSD-serien med enheter utgitt. Denne serien med det sterkt beskyttede lagringssystemet tilbyr databeskyttelse for mellomstore bedrifter og sjokkbeskyttelse for små bedrifter og hjemmebrukere.

I et tidligere innlegg skrev jeg om hvordan ioSafe-enhetene gir alvorlig beskyttelse mot brann og vann. Med SSD-modellen adresserer tilleggsstøtbeskyttelsen den største mangelen ved denne serien med holdbar lagring. Figur A viser ioSafe Solo SSD. Figur A

IoSafe-kabinettet er laget av kvart tommers stål og seriøst robust. Skapet beskytter stasjonen mot støt opp til 20 fots fall og kan opprettholde 1000 g sjokk i 1 ms uten datatap. Det kan også knuses med en belastning på opptil 5.000 pund. Brannsikringen for enheten er opptil 1550 ° F i en halv time. Vannbeskyttelsen beskytter kabinettet i 30 dager i opptil 30 fot vann.

IoSafe Solo SSD er det første solid state-lagringsproduktet for denne serien og kobles til via USB- eller eSATA-grensesnitt. Andre produkter fra ioSafe inkluderer NAS-servere som kobles til via Ethernet. De nettverkstilkoblede produktene har for øyeblikket ikke et SSD-tilbud som vil gi sjokkbeskyttelse, men dette kan endre seg når produktlinjene modnes. Nåværende SSD-tilbud tilbyr heller ingen RAID-løsning for diskbeskyttelse.

Fra et praktisk synspunkt er dette en ekstra grad av databeskyttelse. Naturligvis er beskyttelse utenfor stedet ideell for alle typer data. Å legge til sikkerhetskopier utenfor nettet med en online lagring kan være et attraktivt alternativ for beskyttelse utenfor stedet. Mulige hindringer kan være båndbredde og serviceplankostnader; i disse situasjonene kan katastrofesikring av lagringsenhetene være et logisk skritt.

Sjekk ut dette relaterte CNET fotogalleriet: IoSafe ekstrem 'demo-lition.'

Har du et behov for å alvorlig beskytte data mot fysisk skade? Har et produkt som dette appellerer til databeskyttelsesstrategien din? I så fall, del kommentarene dine i diskusjonen.

TechRepublics nyhetsbrev om servere og lagring, levert mandag og onsdag, tilbyr tips som hjelper deg å administrere og optimalisere datasenteret.

© Copyright 2021 | mobilegn.com