Gjennomgang: FilesAnywhere fillagring på stedet

FilesAnywhere kombinerer online filsikkerhetskopiering og online lagring av filer i en praktisk pakke. Med et enormt funksjonssett og en rekke forskjellige måter å få tilgang til filene på, har FilesAnywhere noe for enhver smak som har behov for lagring på stedet.

spesifikasjoner

 • Systemprogramvare: FTP, SFTP, eller WebDAV-klient, eller nettleser (IE, Firefox, Netscape, Safari, AOL, Opera) påkrevd
 • Tilgang: Internett-tilgang er nødvendig
 • Mobil: iPhone, Windows Mobile og BlackBerry-enheter støttes
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Svært mobile brukere som ofte bruker datamaskiner som ikke er deres, vil sette pris på å kunne få tilgang til filene sine fra et enkelt sted og ikke bekymre seg for synkroniseringsproblemer. Folk som ønsker å ta sikkerhetskopi av dokumenter (men ikke hele filsystemer) vil også sette pris på FilesAnywhere, spesielt siden de ikke trenger å bekymre seg for maskinvare. I tillegg vil alle som leter etter en måte å lagre viktige dokumenter på stedet, se på FilesAnywhere.

Hvilke problemer løser det?

De fleste brukere tar ikke sikkerhetskopi av de lokale systemene. FilesAnywhere gjør det enkelt å utføre sikkerhetskopier (både planlagt og sanntidssynkronisering) til et sted som ikke er avhengig av et bestemt maskinvare. I tillegg, med FilesAnywhere, trenger du ikke å bekymre deg for om du husket å legge de riktige filene på en Flash-stasjon eller ikke, siden du kan laste ned dem fra omtrent alle tenkelige klienter.

Utrolige funksjoner

 • Kostnad : FilesAnywhere tilbyr begrensede gratis og rimelige kontoer som er attraktive for kunder med lite bruk.
 • Fullt utvalgte: Uansett hva du bruker, har FilesAnywhere en måte å snakke med det på. FilesAnywhere kan brukes til sikkerhetskopiering, som en WebDAV-plassering for den lokale maskinen å fungere med, som en FTP-destinasjon, som et Outlook-tillegg, og det lar deg til og med legge inn en Flash-widget på en side for å få tilgang til filene. Du kan også opprette underkonti slik at et team kan samarbeide. FilesAnywhere utfører versjon, og kan vise multimediefiler på nettet.
 • Enterprise-funksjoner: FilesAnywhere gir en rekke funksjoner som bedrifter vil sette pris på, inkludert avansert kryptering, tilpassede URL-er, merkevarebygging, kvoter og IP-begrensninger på tjenesten for å forhindre uautorisert bruk.

Hva er galt?

 • Kostnad: Når du først har oppnådd mellomnivå på kontonivåene, er USB-flash-stasjoner eller harddisker størrelsesorden billigere.
 • Hastighet: Hvis du har mange filer å jobbe med, eller store filer, kan det være lurt å ta med en tommelstasjon enn å vente på en stor nedlasting.
 • Mangel på sentraladministrasjon: Som mange nettbaserte tjenester integreres ikke FilesAnywhere med resten av bedriftsstyringsstabelen din. IT-butikker som trenger sentral ledelse eller med spesielle datakontrollbehov, må videreformidle denne.

Konkurransedyktige produkter

 • DropBox
 • Mozy
 • Box.net
 • Carbonite
 • SugarSync Online Backup

Ergo for virksomheten

Merk: Denne anmeldelsen var basert på en gratis gjennomgangskonto levert av FilesAnywhere.

FilesAnywhere adresserer et av de eldste frustrasjonspunktene for forretningsbrukere. Og på et teknisk nivå blir det virkelig funksjonaliteten riktig. Det er så mange forskjellige måter å hente filer inn og ut av FilesAnywhere, både som en privilegert bruker og som en anonym bruker, at kundene vil finne alle mulige måter å integrere dem i arbeidet sitt.

For gratis og nesten gratis kontoer (gratis kontoer har filstørrelsesgrenser, og de nesten gratis kontoer ikke), er FilesAnywhere et hendig verktøy som kan spare tid og forverring. Og de større, fullstendige kontoer er nyttige for å sikkerhetskopiere dokumenter, selv om en stor PST-fil (eller lignende stor, ofte endret fil) ville ta mye plass og være veldig treg å oppbevare der. FilesAnywhere er virkelig ikke et godt valg for en fullstendig sikkerhetskopi av systemet, på grunn av hastigheten, tilgjengelig lagring og mangelen på et bare metallgjenopprettingssystem.

Når det er sagt, må man lure på om en tjeneste som FilesAnywhere er fornuftig gitt sine prispoeng sammenlignet med USB-flash-stasjoner og eksterne harddisker. Nesten alle som er "på farten" hele tiden har en bærbar datamaskin, en smarttelefon eller en netbook, som alle kan holde filene sine for dem og synkronisere til hovedsystemet eller bedriftsnettverket.

For sjeldne mobilbrukere er en billig flash-enhet mer fornuftig. Og for å ta sikkerhetskopi, er det mye rimeligere å få en ekstern USB-, FireWire- eller eSATA-harddisk enn det er å få en høy kvote FilesAnywhere-konto. Dette er ikke å si at FilesAnywhere ikke har bruk; tvert imot. Små til mellomstore bedrifter eller brukere som leverer egen selvbetjent IT vil potensielt få mye utbytte av det. Men ettersom flash-stasjoner og harddisk blir enda rimeligere, blir det færre og færre bruksområder for denne typen tjenester.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt FilesAnywhere? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2020 | mobilegn.com