Gjennomgang: PerfectDisk 11 Server

Det er et stort antall defrag-applikasjoner der ute, men få er designet med tanke på en server. PerfectDisk Server tar den svært tilpassbare arbeidsstasjonsversjonen og bruker den på serverrommet.

Merk: Denne vurderingen ble utført med en "ikke for videresalg" -versjon av applikasjonen som leverandøren ga til TechRepublic for gjennomgangsformål.

spesifikasjoner

 • Produkt: PerfectDisk 11 Server
 • Kostnad: $ 99.99 (volumrabatter er tilgjengelige)
 • Støttede operativsystemer: Windows Server 2003, 2008, 2008 R2, inkluderer 32-biters og 64-bitersversjoner
 • Støttede filsystemer: FAT16 / FAT32 / NTFS / exFAT / Flash / USB / SSD-stasjoner, SAN / RAID / Mirrored Disk / Letter-less-stasjoner
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Systemadministratorer som ønsker mer kontroll over deres serveres defragmentering, vil se på PerfectDisk Server. Hvis du ikke kjører Windows Server, er PerfectDisk Server imidlertid ikke noe for deg.

Hvilke problemer løser det?

Standard diskdefragmenteringsapplikasjoner tilbyr vanligvis ikke veldig mye tilpasning av defraggeringsalgoritmer, men PerfectDisk lar deg virkelig stille inn defraggingen til å møte serverne sine arbeidsmengder, per disk. Den kan også kobles til PerfectDisk Enterprise Console for sentral styring. StealthPatrol-defragging av bakgrunnen er veldig tilpassbar, slik at du kan sikre at defrag ikke forstyrrer viktige serverapplikasjoner.

Utrolige funksjoner

 • StealthPatrol: StealthPatrol bakgrunnen defragging-systemet lar deg gjøre defragging gjort i ledige tider (og kan til og med deaktiveres når visse prosesser kjører), noe som er viktig for en "alltid på" server som kanskje ikke har forutsigbare strekninger med nedetid.
 • Tilpassbar optimalisering: SMARTPlacement-systemet er det mest konfigurerbare defragging-systemet jeg har sett; den lar deg velge defragmenteringsalgoritmer per disk og deretter tilpasse dem enda mer.
 • Sentraladministrasjon: PerfectDisk Server integreres med Enterprise Console-systemet for sentralisert administrasjon.

Hva er galt?

Separat kjøp for administrasjon: Det ville være fint om PerfectDisk Server kunne styres via Group Policy eller administreres gjennom SNMP (eller ha en SCOM-kontakt) i stedet for å kreve kjøp og bruke et eget verktøy.

Konkurransedyktige produkter

 • Window Defrag
 • Diskeeper Server

Ergo for virksomheten

Så langt kjenner jeg bare til to defragmenteringsprodukter som eksplisitt markedsføres mot servere, Diskeeper Server og PerfectDisk Server. PerfectDisk Server kan ikke skilles fra deres Workstation-produkt på en funksjon og UI-nivå, annet enn å være SQL Server og Exchange-bevisst (som er viktige funksjoner). Når det er sagt, gir kompleksiteten til PerfectDisk mye mening i serverrommet. Servere er vanligvis under mye mer belastning enn stasjonære og bærbare datamaskiner, og belastningene er ofte ganske forskjellige fra server til server. Som et resultat gir de forskjellige diagrammer og grafer, og tilpasningsalternativer som jeg følte, virkelig for mye for typisk forretningsbruker, mye mening for et serverprodukt.

Den største tingingen på PerfectDisk Server er at Enterprise Management-konsollen enten skal være gratis, eller at PerfectDisk-profesjonelle også bør koble seg inn i Group Policy, SNMP og muligens skaffe kontakter for SCOM. For et produkt designet for Windows-nettverk, burde det virkelig være håndterbart gjennom standardstyringssystemene der ute som bruker SNMP og fungerer med gruppepolitikk.

Hvis du er en systemadministrator og vil ha ekstremt avstembare alternativer for defragging for serverne dine, har PerfectDisk 11 Server det.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt PerfectDisk 11 Server? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2020 | mobilegn.com