Disse teknologileverandørene vil sannsynligvis bli anbefalt av IT-proffer

3 faktorer for å velge riktige teknologileverandører Etter hvert som flere funksjoner blir outsourcet, har leverandørstyring blitt en kritisk komponent for å drive en flott IT-avdeling. Her er den konvensjonelle visdommen for å gjøre det riktig.

VMware er den teknologileverandøren som sannsynligvis vil bli anbefalt av IT-proffer, ifølge forskning fra Temkin Group publisert mandag. Forskningen undersøkte Net Promoter Score (NPS) for mer enn 60 teknologileverandører, og VMware vant med en score på 51.

I følge nettstedet måler NPS "kundeopplevelse og spår vekst i virksomheten." Personer som rangerer et selskap høyt er kjent som "promotører", og det er mer sannsynlig at de fortsetter å kjøpe tjenester og henvise andre til selskapet. Temkin-gruppens studie kartla 800 beslutningstakere, og så på NPS og hvordan den korrelerer med fire atferd:

  1. Hvor sannsynlig vil en kunde kjøpe tilbake fra en leverandør
  2. Hvor sannsynlig en kunde vil være å prøve andre tilbud fra den leverandøren
  3. Hvor villig kunden ville være til å tilgi leverandøren for en feil
  4. Hvorvidt kunden vil henvise leverandøren eller ikke

IBM-programvare og DellEMC bundet begge til en annenplass med en NPS på 41, ifølge en pressemelding. Check Point var på bunnen av listen med en score på -22. NPS kan variere fra -110 til 100, og gjennomsnittlig poengsum blant teknologifirmaer som ble studert var 21, 2 i 2018.

"Vi fant et bredt spekter av Net Promoter Scores på tvers av teknologileverandører, og en høy korrelasjon mellom denne beregningen og lojaliteten til IT-fagfolk, " sa Bruce Temkin, administrerende partner i Temkin Group, i utgivelsen.

Siden NPS måler flere aspekter ved lojalitet, kan forskjellige selskaper ta nei. 1 plass i visse kategorier. I følge utgivelsen var det mest sannsynlig at IT-beslutningstakere kjøpte ekstra produkter fra DellEMC og Microsoft serverprogramvare. Imidlertid var det også mer sannsynlig at de prøvde nye tilbud fra Oracle outsourcing og Dell outsourcing, til å tilgi Oracle outsourcing og Micro Focus for feil, og å henvise til AWS og IBM outsourcing, konstaterte utgivelsen.

Potensielle kunder hos disse leverandørene kan bruke disse NPS-rangeringene for å finne ut om det er verdt å kjøpe noen selskaper fra. Imidlertid har gyldigheten av NPS som en vekstmetrik blitt utfordret de siste årene, og er kanskje ikke så tydelig for en indikator som en gang trodde.

Når du velger en leverandør, hjelper statistikk, men det er alltid viktig å gjøre dine lekser. Ta kontakt med pålitelige rådgivere og utfør din egen undersøkelse før du tar noen beslutninger om kjøp.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • VMware er den teknologileverandøren som mest sannsynlig vil bli anbefalt av tekniprofeser, med en NPS-score på 51. - Temkin Group, 2018
  • Check Point var sist på listen over anbefalte teknologileverandører, med en NPS på -22. - Temkin Group, 2018

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com