VMware Workstation 10 og Player 6 Plus oppfyller flere virtualiseringskrav

Nettverksadministratorer bør finne mye å like i den nylig lanserte VMware Workstation 10 og VMware Player 6 Plus, spesielt hvis sluttbrukerne deres inkluderer utviklere, ingeniører, kvalitetssikring og annet personell som har tunge krav til virtualisering eller Oddball-krav. De kan også være i stand til å finne noe bruk for begge produktene for å sikre bedriftens ressurser på entreprenør eller ansattes personlige PC-er.

VMware ga meg en evalueringskopi av VMware Workstation for skrivingen av dette innlegget. Jeg satte den opp på en standard kjøring av møllen Windows 8 stasjonær PC. Oppsettet er enkelt, og en teknisk bruker med passende administrative rettigheter skal ikke ha noen problemer med å navigere i funksjonsalternativene.

Tilpassede VM-er

Mens VMware Workstation 10 har et typisk oppsett for VM-er, inkluderer det også et tilpasset alternativ for å lage VM-er med avanserte alternativer, inkludert SCSI-kontrollertype, virtuell disktype og kompatibilitet med gamle VMware-produkter. Figur A viser den nye virtuelle maskinveiviseren:

Figur A

Veiviser for virtuell maskin

VMware WorkStation 10 for bedriften

Støtten for 16 vCPUer, 64 GB RAM og 8TB-plater bør registrere seg hos IT-administratorer som har prosessor- og lagringsintensive virtualiseringskrav for AutoCad og andre prosessorintensive applikasjoner som en gang ville vært utenfor grensen i en standard VM. VMware Workstation 10 kan også spille bra med applikasjoner som Teambox on Premise som krever installasjon via en VM.

Siden jeg først og fremst er en mobilforfatter, løftet jeg om nettbrettstøtte i en desktop virtualiseringsløsning. VMware Workstation 10 inkluderer den virtuelle nettbrett-sensorstøtten slik at en VM kan dra nytte av nettbrettfunksjonene, inkludert:

 • akselerometer
 • gyroskop
 • Kompass
 • Omgivelseslys sensor

Dessverre støtter den bare Windows-baserte nettbrett på dette tidspunktet.

Funksjonene Expiring Virtual Machines som VMware Workstation 10 støtter, åpner for en rekke spennende alternativer som kan utvide bruken av VM-er for et selskap, inkludert:

 • Lag demomiljøer for kundedemonstrasjoner som salgsteamet kan overføre til en kunde eller mulighet for gjennomgang, vel vitende om at demomiljøet vil utløpe på en forhåndsinnstilt dato.
 • Lag et virtuelt skrivebord for entreprenører eller frilansere som går ut på slutten av kontrakten.
 • Opprett et virtuelt testmiljø for entreprenører utenfor kontoret som utløper på en forhåndsinnstilt dato.

Når en bruker slår på VM, spør den om serveren med bestemte tidsintervaller. Den lagrer gjeldende systemtid i den begrensede VMs policy-fil og behandler den som den siste pålitelige tidsstemplingen.

Støtte for over tjue virtuelle nettverk kan høres ekstremt ut, men Virtual Network Editor lar deg legge til og fjerne nettverk når du vil. Redaktøren gir brukere med administratorrettigheter tilgang til VMnet-informasjon og alternativer for å koble en virtuell vert-adapter til dette nettverket, bruke lokale DHCP-tjenester og Subnet IP og SubNet Mask. Figur B viser Virtual Network Editor:

Figur B

Virtual Network Editor

En virtuell KVM-bryter kalt VMware-KVM i VMware Workstation 10 betyr at du kan åpne VMer på tvers av flere skjermer

Det er også enkelt å stille inn preferanser i dialogboksen Innstillinger ( figur C ), som inkluderer alternativer for å administrere skjermer, delte VM-er, minne, prioritet og enheter.

Figur C

Innstillinger dialogboks

VMware Player 6 Plus som en BYOD- og COOP-løsning

Jeg har sett veksten av virtualisering som en løsning for Bring Your Own Device (BYOD), så jeg var absolutt interessert i å lære mer om VMware Player 6 Plus, som gjør det mulig for bedrifter å kjøre begrensede VM-er opprettet i WorkStation 10 og Fusion 6 Professional .

VMware Player 6 Plus har følgende maskinvarekrav:

 • 64-biters x86 Intel Core ™ Solo-prosessor eller tilsvarende
 • AMD Athlon ™ 64 FX dual core prosessor eller tilsvarende
 • 1, 3 GHz hastighet eller raskere
 • 2 GB RAM minimum / 4 GB RAM og over anbefalt

Spilleren har følgende installasjonskrav:

 • 700 MB ledig diskplass for applikasjonen.
 • Hver VM krever ekstra diskplass

Virtuelle maskiner som støtter Aero-grafikk, har følgende krav:

 • 3 GB RAM (verts-PC)
 • Intel Dual Core, 2, 2 GHz og over eller AMD Athlon 4200+ og over
 • NVIDIA GeForce 8800GT og over eller ATI Radeon HD 2600 og nyere

Et foretak kan bruke VMware Player 6 Plus til å distribuere VM-er til ansattes eide bærbare datamaskiner, eller til og med PC-ene deres hjemme, for å kjøre firmaprogramvare i et trygt miljø.

Hvis organisasjonen din fremdeles kjører intern programvare som bare kjører på Windows XP, er VMware Player 6 Plus en måte å holde den aldrende programvaren i gang til programmene dine kan oppdatere den til å bli kjørt på nettet eller et mer aktuelt operativsystem.

Jeg vil være interessert i å se bedrifter finne brukssaker for VMware Player 6 Plus som å gi entreprenører på stedet tilgang til bedriftsressurser på egen maskinvare. Det samme gjelder å bruke VMware Player 6 Plus som en rask løsning for å tilpasse PC-er for kontinuitet av operasjoner (COOP) etter at et kontor går offline under en naturkatastrofe.

VMware Player 6 Plus er bare tilgjengelig fra VMware nettbutikk.

Konklusjon

Kombinasjonen av VMware Workstation 10 og VMware Player 6 Plus kan hjelpe bedrifter til å oppfylle rutinemessige og spesielle virtualiseringskrav som kan oppstå i dagens skiftende forretningsmiljøer.


© Copyright 2020 | mobilegn.com