10 rimeligste byer for utviklere

10 rimeligste byer for utviklere Noen få steder på listen omgir store teknologiske knutepunkter, men de fleste er ikke i områder du skulle tro.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Torsdag ga Coding Dojo ut en rapport som beskrev de rimeligste og opportunistiske byene for inngangs- og mellomnivåskodere.

Med de skyrocketing levekostnadene i store byer som San Francisco, Seattle og New York, tilbyr rapporten noen alternativer også fylt med muligheter, men det vil ikke knekke banken.

Hvordan bygge en vellykket utviklerkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Etter å ha dominert listen over mest lovende jobber i 2019, står utviklere overfor et konkurransedyktig arbeidsmarked, noe som får mange til å strømme til tech-knutepunkter i større byer langs kysten.

Selv om avanserte utviklere med mange års erfaring kan ha råd til en livsstil i de store byene, kan ikke det samme sies for de som starter, sa Luke Lappala, som bidrar med forsker i rapporten.

Forskerteamet brukte offentlig tilgjengelige verktøy og data for å utføre forskningen sin, for eksempel NerdWallts levekostnadskalkulator for å finne den medianleien i byer, samt et faktisk søk ​​for å måle antall åpne utviklerjobber innenfor en radius på 25 kilometer fra byen.

Byer ble rangert ved å bruke en inngangsgrad og midtnivå score, med boligkostnadene vektet til 45% og antall jobber til 55%.

En endelig score for teknisk flytting ble bestemt hvor både inngangsnivået og mellomnivået ble vektet likt, ifølge en pressemelding.

Noen av byene som er oppført er forsteder til store teknologiske knutepunkter, men mange er på uventede steder.

Topp 10 rimeligste og opportunistiske byer

Bilde: Coding Dojo

En av de mest overraskende byene ved første øyekast kan være Detroit.

"Jeg trodde ikke Detroit, Michigan ville bli nr. 2, " sa Lappala. "Du hører ikke akkurat om Detroit og tenker på tekniske jobber. Jeg ble overrasket over hvor mange mellomnivåjobber det var. Det er en ganske god mengde inngangsnivå, og det er tydeligvis veldig billig å bo der."

"Samme ting med St. Louis. St. Louis har litt mindre jobber enn noen andre steder, men med at leien er så billig som den er, er det det som presset det opp til nr. 3, " sa Lappala.

Et annet interessant sted var Huntsville, AL, men Lappala sa at det er et par store teknologiselskaper basert der.

I mellomtiden var Austin og Atlanta, som begge vokser byer for teknikere og innovatører, mindre av en overraskelse, sa Lappala.

Listen inkluderer forsteder til tech-knutepunkter.

"Lowell og Bremerton var begge fornuftige. Bremertons innen 40 kilometer fra Seattle, og jeg tror Bellevue også. Det var der alle disse jobbene kom fra. Samme ting med Lowell, alle jobbene er Boston-jobber, " sa Lappala.

"Så, Newark, jeg tror mange av disse jobbene kommer fra New York. Igjen; lykke til med å finne et to-roms i New York for $ 1800, " la Lappala til. "Det var faktisk det dyreste av det, men det var bare den enorme mengden jobber på grunn av nærheten til New York."

Denne listen viser at utviklere ikke trenger å flytte til storbyer for å få gode jobber, sa Lappala. Ekstern forsteder til større byer, eller til og med noen av de mindre kjente oppvekstområdene, er også modne av muligheter og rimelighet.

"Byer våkner opp av at vi er i den fjerde industrielle revolusjon og at de må prioritere å bygge ut teknologisektorene sine, " sa Lappala. "Vi har snakket med mange forskjellige kommuner og beslutningstakere, og denne forskningen gjengjorde det de sa: En hvilken som helst liten, mellomstor by akkurat nå er enten å klø seg i hodet eller banke en slags plan for å tiltrekke seg teknologisk talent."

"Det var oppmuntrende å se mange Midtvest-selskaper her. Du hører alltid Midtvesten og det er alltid slags referert til at det dør på vintreet, " la han til. Men listen indikerer at Midtvesten og andre uvanlige regioner kan være bedre alternativer for stigende teknologisk talent.

For mer, sjekk ut tre måter å forhindre Midwestern teknaltalent fra å flytte til kysten på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)
  • Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Cheatark for telefonintervju: Programvareutvikler (TechRepublic Premium)
  • Programmeringsspråk: Utviklere avslører mest elskede, mest avsky, hva som lønner seg best (ZDNet)
  • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
  • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)
Gearstd, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2020 | mobilegn.com