Jordskjelvsvarslingssystem blant vinnere på AT&T 5G hackathon

Tips for å utvikle en sikker mobilapp Appsikkerhet er viktig. Her er noen tips for å sikre at den nye appen din er en bruker kan stole på.

Mer enn 40 team av dataforskere var i Los Angeles 5-6 oktober for å delta i et AT&T hackathon for å synliggjøre hvordan 5G kan brukes til å bygge og teste mobile løsninger ved å bruke høy båndbredde og lav latenstid på AT & Ts 5G-nettverk. Innleveringer ble opprettet på en Samsung Galaxy S10 5G-enhet.

I fjor sommer fikk en gruppe bedrifter og utviklere utstyrt en Samsung Galaxy S10 5G for å jobbe i team for å skape nye 5G-opplevelser for forbrukerne i forberedelsene til hackathon.

Vinnerne av $ 100K i totale premier inkludert:

FitStream, 1. plass totalt ($ 50 000)

FitStream gjorde det mulig for instruktører for trenings-, dans- og yogainstruktører å streame klasser live på en interaktiv plattform, som kan sees fra kundenes mobiltelefoner for å samhandle med klasseinnhold, og tilby tilbakemelding fra instruktører. FitStream brukte en løsning på stedet ved å bruke prinsipper for interaktiv spill på 5G, og kunstig intelligens på kantplattformer. FitStream vant også Best Edge Computing Solution ($ 5000) og Best Entertainment Solution, Non-Gaming ($ 5000).

Multistream, 2. plass totalt ($ 20 000)

Et stort gap i overvåking av mobil sikkerhet er muligheten til å videresende flere videostrømmer samtidig. Med Multistream kan brukere som olje- og gasselskaper, offentlige etater, byggeforvaltningsfirmaer og arbeidere i jordbruksindustrien få tilgang til flere sikkerhetsstrømmer på en gang gjennom CCTV- eller internettfeeds med nøyaktig stedssporing. Multistream tok også hjem Best High Bandwidth 5G Use Case ($ 5000).

Live Cooking, 3. plass totalt ($ 5000)
Live Cooking gjør forberedelsen av måltidet lett når den parer sultne kunder med appens nettverk av kokker som tilbereder et måltid ved hjelp av en interaktiv robotplattform over 5G. Forbrukere kjøper et robotmatlagingssett så vel som et abonnement på appens kokkennettverk, for å få et kokkepreget gourmetmåltid gjennom Live Cooking-plattformen.

Alvorlig vær- og nødpolitikk (Tech Republic)

Tremor, Best Low Latency 5G Use Case ($ 5, 000)
Det kan være vitenskapelig bevist at jordskjelv ikke kan spås, fortsatt, sekunder og minutter kan redde liv når det gjelder advarsler om jordskjelv. Tremor analyserer tilgjengelige data for å fungere som et avansert advarselssystem for kommende hendelser. Ved å bruke flere Android-telefoner med algoritmer som måler en telefons overgang fra en "stille" tilstand til en som opplever bevegelse, kan Tremor gi avanserte advarsler på titalls sekunder til minutter, ved raskt å behandle og overføre over 5G når og hvor enheter går over fra "stille" "modus.

Sar 5G, Beste VR / AR / MR eller spillløsning (5 000 dollar)
Teknologi fortsetter å forbedre søke- og redningsmulighetene, der sanntidsdata er nødvendig for å øke sikkerheten til redningsmannskaper. Search and Rescue (SAR) 5G er en applikasjon med to sider som bruker offentlige poster og datainnsamlede data for å tilby et forbedret informasjons- og datasporingssystem for respondere. God Mode gir Mission Control et fugleperspektiv av bygningens blåkopi, som kan trekkes inn fra offentlige poster og befolkes i virtuelt rom. GPS-koordinater og direktesendte videostrømmer sendes fra respondenter på scenen, inkludert koordinatmarkører som fremhever viktige funksjoner som aktivt offer, fare eller utfartsvei. Dataene blir deretter visualisert på blåkopien i sanntid, med varseltoner som fremheves når nye markører er plassert. Dette gjør det mulig for søk og redningssvarere å operere mer effektivt og effektivt, visualisere data i sanntid mens du er på bakken.

Attention AI, Best Use of IBM Technology ($ 5000)
Lærere tåler mange utfordringer for å få og holde studentenes oppmerksomhet i klasserommet. Oppmerksomhet AI gir lærere relevant og kontekstuell informasjon som er nødvendig for å tjene studenter i sanntid, ved å anvende design og produksjon av IoT-løsninger til utdanningsbransjen, inkludert fordelene ved IoT-data, renset gjennom linsen til AI. Gjennom oppmerksomhet AI vil lærere få tilgang til akademisk historie, søvnvaner, sosioøkonomisk bakgrunn og mer.

Besøk Developer.att.com/ for å finne ut mer om AT&T Developer Program.

For mer, sjekk hvordan du bygger en sikker mobilapp: 10 tips om TechRepublic.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)
  • Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Cheatark for telefonintervju: Programvareutvikler (TechRepublic Premium)
  • Programmeringsspråk: Utviklere avslører mest elskede, mest avsky, hva som lønner seg best (ZDNet)
  • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
  • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)
Scenes from the AT&T hackathon in Los Angeles.

" data-credit="Image: AT&T" rel="noopener noreferrer nofollow">

Scener fra AT&T hackathon i Los Angeles.

Bilde: AT&T

© Copyright 2020 | mobilegn.com