Første titt: Delphi 8 for Microsoft .NET Framework

Borland har en lang historie med å produsere utviklingsverktøy og IDE-er, og med utgivelsen av Delphi 8 for Microsoft .NET Framework bruker de denne opplevelsen til god nytte.

Som navnet tilsier, ble denne versjonen av Delphi opprettet for å utnytte Microsoft .NET-rammeverket, slik at Delphi-applikasjoner kan kjøres på rammeverket uten at det kreves ytterligere programvare eller omfordelbare filer.

Du kan laste ned en prøveversjon av programvaren fra Borlands nettsted, og det første du vil merke når du installerer IDE er likheten med andre Borland-verktøy (inkludert C # Builder) og Microsofts eget Visual Studio.NET-grensesnitt.


Figur A
Delphi 8


Erfarne Delphi-utviklere vil være kjent med de fleste verktøyene i denne nye utgivelsen, og for utviklere som er nye for Delphi, er brukergrensesnittet intuitivt og enkelt å navigere.

Når du utvikler applikasjoner, har du valget mellom å lage applikasjoner ved å bruke VCL-skjemaer, Windows-skjemaer eller webskjemaer, og det finnes en rekke veiledninger og gjennomganger som hjelper deg å komme i gang.


Redaktørens tips:
Hvis du jobber med eksisterende Delphi-applikasjoner, kan du også importere og utvide disse programmene, men det kan være nødvendig med noen finjustering avhengig av komponentene og koden du har brukt i eldre programmer.

For å gjøre overgangen til .NET enklere, har Borland også inkludert sin egen dataleverandør for .NET. Borland Data Provider for ADO.NET (BDP) kan angivelig brukes til å få tilgang til data som er holdt på Interbase, IBM DB2, Oracle 9i, Microsoft Access, MDSE og SQL Server 2000.

For utviklere som er ansvarlige for en rekke forskjellige roller, inkludert modellering, er det et integrert sett med verktøy som kan brukes ut av esken, og IDE i seg selv er godt integrert med andre Borland og tredjeparts verktøy og teknologier for teamutvikling ( inkludert StarTeam, Microsoft Visual Source Safe og andre).

Så om du er en eksisterende Delphi-utvikler som ønsker å gå over til .NET eller en eksisterende .NET-utvikler som ønsker å utnytte noen eksisterende Delphi-ferdigheter, anbefaler vi deg å ta en titt på den nye IDE-en selv.


Redaktørens merknad:
Og kom innom ofte, for vi vil gjøre en grundig gjennomgang av dette produktet i løpet av en nær fremtid.

Delphi 8 for Microsoft .NET Framework
Firma: Borland

Pris: 1690 dollar (profesjonell utgave)

Systemkrav: IntelÃ, PentiumÃ, à II II-klasse prosessor, 450 MHz (IntelÃ, à PentiumÃ, à III-klasse prosessor, 850 MHz + anbefalt), MicrosoftÃ, Ã,  ® Windows Serverà ¥ à © 2003 Microsoft Windows XP, Ã, à ¥ ® Professional WindowsÃ, à 2000, Professional WindowsÃ, 2000â Server, 256 MB RAM (512 MB anbefalt ), 700 MB ledig harddiskplass, CD-ROM- eller DVD-ROM-stasjon, SVGA eller høyere oppløsningsskjerm, Mus eller annen pekeenhet

På nettet: http://www.borland.com.au/delphi_net/index.html

© Copyright 2020 | mobilegn.com