Flow bringer øyeblikkelig kodebiter til Visual Studio

Etter at min gips fyr fortalte meg at alle ikke kan gjøre det han gjør, begynte han å snakke om webutvikling og hvordan han ikke kode, men finner kode på nettet og gjør det til sitt eget. Jeg vet at noen utviklere ville bli fornærmet av innrømmelsen hans, men kopiering og liming av koding er normen i disse dager. Her er en titt på et verktøy for Visual Studio kalt Flow som gjør det lettere å finne kode som passer dine behov.

Søker i Visual Studio

Å finne kode via Google eller en annen søkemotor krever at du bytter til en nettleser og begynner å skrive. Flow-utvidelsen for Visual Studio (for øyeblikket støttes versjonene 2010, 2012 og 2013) bringer søket til IDE, slik at det ikke er behov for å avlede oppmerksomheten fra oppgaven. Flow støtter alle programmeringsspråk.

Utvidelsen installeres enkelt via nedlastingslenken på Flow-nettstedet. Figur A viser Flow i listen over installerte utvidelser for min kopi av Visual Studio 2012 (Verktøy | Utvidelser og oppdateringer-menyen).

Figur A

Etter at Flow er installert, vil det vises i utvidelseslisten. (Se et forstørret bilde av bildet.)

Funksjonen er tilgjengelig i koden din ved å bruke //? syntaks som søkeprefiks for å finne det du trenger. Når du har skrevet inn en søkestreng, og med markøren på søkelinjen, trykker du på Flow-tastekombinasjonen (Ctrl + Shift + M). Søkeresultatene blir returnert i et vindu, med de mest relevante øverst. Du kan bla gjennom listen, og uansett hvilket utdrag du velger (hvis du velger noen) settes direkte inn i kildekoden. Et verktøyvindu vises rett under kodevinduet; detaljer om det uthevede svaret er inkludert i vinduet.

Figur B viser Visual Studio 2012 åpnet med et Flow-søk utført for å finne hjelp til å legge elementer til en C # -liste. Du kan enkelt navigere i svarlisten med piltastene eller med en mus. Legg merke til vinduet Flow Answer (i midten) som inneholder detaljer om det uthevede svaret. Noen elementer er gruppert sammen i svarlisten (de har blå venstre / høyre pil som det uthevede svaret i figur B). Koden settes inn når du velger et svar ved å trykke Enter eller klikke på avmerkingen ( figur C ).

Figur B

Søker etter C # syntaks ved hjelp av Flow i Visual Studio 2012. (Se et forstørret bilde av bildet.)

Figur C

Et svar velges med teksten satt inn i kildekoden. (Se et forstørret bilde av bildet.)

I bare et par enkle trinn er koden der du trenger den - men er det riktig kode? Det ser ut til å trekke det første utdraget fra svardetaljene som er klikket, slik at det kan være litt vanskelig. Selv om ingen kode ofte gir en komplett løsning, ser det ut til at søkeresultatene ligger i ballparken til det som trengs.

Flow gir også type fremover når du jobber med CSS ( figur D ).

Figur D

Flyt type fremover søk vist i CSS kildefil. (Se et forstørret bilde av bildet.)

Det er vanligvis en langsom prosess, da det ofte kreves flere søk for å finne det du trenger eller noe som er veldig nær det. Dette er ikke ulikt et vanlig nettsøk, der du gjør det gjentatte ganger for å trimme resultatene ned til det du trenger.

Det vil være scenarier der du ikke finner noe nyttig eller noe som helst ( figur E ), og det betyr bare at du må lage kode fra bunnen av eller legge inn bedre søkeord. Hvis du oppretter ny kode for et problem, kan du legge den på Stack Overflow eller andre steder på nettet for andre å bruke.

Figur E

Noen ganger finner ikke Flow svar på spørsmål. (Se et forstørret bilde av bildet.)

Flyt er ikke helt tilfeldig eller bare et rett Google-søk; dokumentasjonen sier at den bruker Stack Overflow som hovedkilde for svar. I tillegg omfavner Flow de sosiale aspektene av nettet ved å bruke en koderangeringsalgoritme basert på Flow-brukeres valg. Dette betyr at du må stole på andre Flow-brukere eller i det minste stole på Stack Overflow som en verdifull kilde til tekniske detaljer.

Som en test gjennomførte jeg søk via Google og brukte deretter Flow i Visual Studio 2013. Resultatene var veldig forskjellige hver gang, men hvert resultat ga nyttige svar. Hovedforskjellen var at Flow stolte veldig på Stack Overflow.

Det hjelper å være tydelig på hva du vil

Opprinnelig var det vanskelig å bli komfortabel med å bruke Flow med sin spesielle syntaks og tastetrykk, og jeg måtte stoppe meg selv fra å bytte til en nettleser for å utføre søket mitt. Nyttigheten av Flow-søkeresultatene varierte, selv om det som oftest skyldtes mitt dårlige valg av søkeord, som ikke er annerledes enn det jeg ville oppleve med et Google-søk.

Flow-utvidelsen er for øyeblikket i beta. Det vil være interessant å se hvilke endringer som blir implementert før Flow blir offisielt utgitt. Flow-bloggen virker som et godt sted å følge med på produktnyheter.

© Copyright 2020 | mobilegn.com