Skjemavalidering: Installere Sjekk skjemautvidelse for Dreamweaver

Jeg forklarte i mitt forrige stykke i formvalideringsserien hvordan lage et enkelt skjema og inkorporere flere valideringsregler for HTML-skjemaets tekstfelt, inkludert et e-postadressefelt i "Formvalidation: Create a simple form." Denne delen av serien konsentrerer seg om utvidelser som er tilgjengelige for Dreamweaver og vil spesifikt gjennomgå installasjonen for Sjekk skjemautvidelsen som oppretter JavaScript-koding i HTML-dokumentet; og den legger til en mer robust valideringsprosess for klientsiden, sammen med den kjente muligheten til å endre dine egne feilmeldinger.

Mens den opprinnelige Dreamweaver Validate Form Behaviour er en enkel og rask måte å sette opp valideringsregler på, har den begrensninger i bruken innenfor skjematekstfelt. Reglene kan brukes på tekstfelt med flere linjer og flere linjer, men kontrollene som er utført av valideringsreglene er ganske grunnleggende, for eksempel å sjekke om det er et "@" -symbol i et e-postadresseformularfelt, eller for tilstedeværelsen av nummertegn innen telefonfelt. For en mer robust validering på klientsiden av HTML-skjemaelementer, er et utvidelses-plugin-verktøy tilgjengelig fra Adobe som gjør det mulig å kontrollere ytterligere. Sjekk skjemautvidelsen som er tilgjengelig for Dreamweaver, er et gratis nedlastbart verktøy for plug-in-type som lar langt mer avansert klientside-validering for nettformer.

Hvis du er en veteran JavaScript-programmerer, kan du bare kode dine egne banebrytende valideringsrutiner og være på vei, men hvis du ikke har tid til å lære eller hacke deg gjennom omfattende programmering, vil du spare mye av tiden med installasjonen av sjekkformutvidelsen. Adobe Extension Manager er vanligvis inkludert som en del av alle Adobe Suite-applikasjoner, og den kan oppdateres om nødvendig. Du kan enkelt installere nye utvidelser og administrere dem du allerede har med Extension Manager, som også er tilgjengelig for nedlasting, og den kjører sammen med de fleste Adobe Creative Suite-applikasjoner, og håndterer installering, administrasjon og sletting av utvidelser. Adobe Extensions er forbedringer som "plug-in" til Adobe-applikasjoner og legger til unike funksjoner, koding, funksjoner og verktøy, og de slutter med filtypen ".xmp", som står for Adobe Extension Package. Før du installerer noen utvidelser, bør du alltid se etter kompatibiliteten med versjonen av programmet du bruker, ikke alle utvidelser fungerer med hver versjon av Dreamweaver.

Last ned utvidelsen

Adobe Extensions for Dreamweaver er tilgjengelige ved nedlasting fra Dreamweaver Exchange-nettstedet, og selv om mange utvidelser er gratis, har mange pris eller gebyr. Flere av utvidelsene er utviklet av Adobe; Imidlertid er mange opprettet av tredjeparts utviklingsteam hvis utvidelser har oppfylt den nødvendige testen og har bestått aksept før de blir gjort tilgjengelig for nedlasting. Når du klikker på nedlastningsknappen, blir du bedt om å opprette en gratis Adobe-konto eller logge på med en eksisterende konto før filen lastes ned.

Figur A

Dreamweaver Exchange

Sjekk skjemautvidelsen, som er en gratis nedlasting, er bare tilgjengelig i Windows OS-format. Lagre filen på det angitte stedet. Jeg liker å oppbevare alle utvidelsene mine i en mappestruktur som D: \ SWArchive \ Extensions \ Dreamweaver. Så lenge du vet hvor filene dine er organisert, spiller det ingen rolle hvor nedlastingsfilene er lagret, så lenge du vet hvor du skal få tilgang til dem for installasjonsprosessen.

Figur B

Sjekk nedlastingsside for skjema

Installere utvidelsen

Når utvidelsesfilen er lastet ned, kan du enten dobbeltklikke på filen fra det lagrede stedet for å starte installasjonen, eller du kan åpne Adobe Extension Manager (Kommandoer | Administrer utvidelser ...) fra Dreamweaver-verktøylinjen. Når du er i manager-konsollen, klikker du på File | Installer utvidelser (Ctrl + O), og bla deretter for å finne .xmp-filen, og klikk på Installer. Så vises ansvarsfraskrivelse; Klikk på Godta for å la utvidelsen installere.

Figur C

Ansvarsfraskrivelse

Hvis du får en dialogboks som nevner at det finnes eksisterende filer, klikker du på "Ja" og lar dem overskrives.

Figur D

Overskriv dialogboksen

Sørg for å slå av Dreamweaver etter at utvidelsen er installert, og start den deretter på nytt for utvidelsen som skal brukes.

Figur E

Installering vellykket

Etter å ha klikket OK, vises listen over funksjonene i den nylig installerte utvidelsen inne i utvidelsesbehandlingskonsollen.

Figur F

Les utvidelsesinformasjonen

Les denne informasjonen nøye, fordi det ikke alltid er åpenbart hvordan eller hvor du kan bruke alle utvidelser i Dreamweaver. Utvidelser vises ofte utenom det vanlige stedet, og siden utvidelsen til sjekkform er en oppførsel, betyr det at du må ha atferdspanelet åpent. du tilordner Sjekk skjema (dvs. valider skjema) oppførsel til en eller annen hendelse, for eksempel onSubmit-hendelsen til taggen.

Etter å ha lukket og startet Dreamweaver igjen, åpner du utvidelsesbehandleren, og du kan deretter se de installerte utvidelsene, deres versjon, type og forfatter på listen.

Figur G

Installerte utvidelser

For å bekrefte at Sjekk skjemautvidelsen faktisk eksisterer i Dreamweaver Behaviors-panelet, åpner du hvilken som helst webdokumentfil, og husk deretter å klikke på pluss-tegnet "Legg til oppførsel" fra Oppførselspanelet på høyre sidefelt. se etter Yaromat og sjekk skjema bør være oppført.

Figur H

Sjekk skjemaatferd oppført

Sjekk skjemaets oppførsel er nedtonet i skjermdumpen over fordi det ikke er noen åpen redigerbar webdokumentfil; Når en redigerbar fil er åpen, vil oppførselen være tilgjengelig.

Det neste segmentet av skjemavalideringsserien vil vises ved å bruke Sjekk skjemautvidelse i Dreamweaver, og vi oppretter et annet enkelt skjema og deretter bruker kontrollskjemaets valideringsfunksjoner for et e-postadressefelt, en rullegardinmeny, et sett med radioknapper, avmerkingsbokser og en innsendingsknapp. Vi vil også legge til manuelt opprettede feilmeldinger og deretter teste skjemaet i en nettleser.

© Copyright 2020 | mobilegn.com