IBM introduserer serier med gratis utviklerkonferanser

Gartner IT-symposium / Xpo 2019: Den innovative tenkningen bak IBM Garage Blockchain, cloud og IoT er bare noen få av verktøyene som brukes i IBM Garage for å hjelpe kunder med å innovere. New York Times bruker IBM Garage for å bekjempe falske nyheter ved å bruke blockchain.

IBM kunngjorde en ny skifer på fire gratis konferanser i hele november, designet for å hjelpe utviklere som er interessert i AI og skytjenester.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

I en uttalelse sa selskapet at konferansene er designet for å imøtekomme "de unike behovene til kodere." De digitale utviklerkonferansene vil bli avholdt i Nord-Amerika 2. november i India 9. november i Europa 14. november og i Asia 23. november.

"På denne gratis online konferansen, få praktisk erfaring og kontakt med ekspertutviklere som vil dele innsikt om emner som strekker seg fra AI / ML-innovasjon fra IBM AI Research, open source dyp læring, identifikasjon av skjevhet av modeller, beste fremgangsmåter for skygger, skysikkerhet med DevSecOps og få mest mulig ut av cloud native-utvikling, ”skrev selskapet på konferansens destinasjonsside.

"Se klienthistorier og hvordan teknologi blir brukt for å løse noen av de største problemene som utviklerne står overfor i dag."

Hvordan bygge en vellykket utviklerkarriere (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Konferansen gir utviklerne sjansen til å høre om hvordan IBM-klienter bruker selskapets nyeste teknologi på tvers av bransjer. Deltakere kan tjene bransjeanerkjente merker og premier.

"På denne digitale konferansen viser vi deg eksempler på at klienter bruker sky og AI for å løse forretningsproblemer mens du får praktisk erfaring, " kunngjorde IBM i en YouTube-video.

"Det er sky-native og maskinlæringsspor som består av to hovedtaler for hvert spor, tre tekniske dypdykk per spor, ett interaktivt laboratorium per spor og live en-til-en-støtte for live labs. Den digitale utviklerkonferansen gir utviklere verdifulle opplæring i de viktigste teknologiene i bransjen i dag, "sa IBM og la til:" Benytt denne kostnadsfrie muligheten til å samarbeide med ekspertutviklere. Bygg kompetanse for en lysere fremtid. "

Gå over til konferansens nettsted for å registrere deg.

Ukens nyhetsbrev med åpen kildekode

Du vil ikke gå glipp av våre tips, opplæringsprogrammer og kommentarer til Linux OS og open source applikasjoner. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com