Inspirerende matrelaterte nettsteddesign

La oss innse det; vi nyter alle et godt måltid hver gang på en stund, fra den fancy, hvite duken, fine restauranter som serverer den bortskjemte gourmeten, til det lokale hull-i-muren-deli som gjør at den beste pastrami smelter i byen. Det er mange gode matrelaterte nettsteder som dyktig blander fargerike design og kreativ fotografering som gir deg inspirasjon til dine egne design. Nedenfor er noen av valgene mine for engasjerende nettdesign. God appetitt!

L'Auberge de l'Ill

Denne franske restauranten ligger på Hotel Des Berges, i Illhaeusern, Frankrike. Nettstedet har Flash for det meste av innholdet, og presentasjoner inkluderer den kulinariske lysbildefremvisningen i en kontinuerlig sløyfe med fantastiske menyvalg i fullskjermvisning.

Figur A

Enkel bistro og bar

Denne restauranten ligger i Chattanooga, Tennessee, og tilbyr en fin minimalistisk webdesign som bruker stil og raffinement. Menyer tilbys i PDF for online visning, og online reservasjonssystem leveres gjennom Open Table. Bakgrunnsbildene roterer ved hjelp av en kombinasjon av JavaScript og JQuery.

Figur B

Food Sense

Delblogg, delvis foodiesamfunn på nettet, Food Sense er en unik ressurs for gjennomtenkte, matelskende spiser og hjemmekokker som har en smak for plantebasert spising. Nettstedet bruker HTML5-doktype, og elementer inkludert,,, og.

Figur C

G2 G2 Geogeske er en restaurant i El Paso, Texas, og nettstedet bruker en kombinasjon av JQuery og JavaScript, som leverer kreativ design og ekspertfotografering med bilder på full skjerm. Menyene tilbys i PDF og reservasjonssystemet bruker Open Table. Figur D

Gojee Lag en gratis konto, og du kan begynne å søke etter oppskrifter; bare fortell Gojee hva du ønsker, og nettstedet søker etter bilder, lager en lysbildefremvisning i fullskjerm, og bildene er koblet til de opprinnelige tilknyttede oppskriftene. Et nylig søk etter "reker" fant nitti oppskrifter, inkludert Okonomiyaki vist på skjermdumpen. Figur E

Hélène Dujardin Photography

Dette nettstedet for matfotograf inneholder fem separate JavaScripts, og inneholder verket til Hélène Dujardin, og viser en minimalistisk tilnærming sammen med lysbildefremvisningen drevet av et tilpasset lightbox-skript, som inneholder de individuelle porteføljene. Nettstedet gir også en "fullskjerm" -veksling.

Figur F

Hoddows Gastwerx

Denne restauranten ligger i Buxtehude, Tyskland, rett utenfor Hamburg, og nettstedet deres presenterer en annen fullskjermpresentasjon av kulinariske inspirerte og bakgrunnsbilder fra restauranten, og den inneholder også en kort videopresentasjonsoversikt over restauranten.

Figur G

Le Pain Quotidien

Dette bakeriet med flere steder i USA og andre land tilbyr en annen fullskjermoppsett, sammen med glidende navigasjon som inneholder menyer og undermenyer. Hver underdel har et lysbildefremvisning av falming.

Figur H

Leaf Tea Shop and Bar

Tebutikken ligger i Liverpool, England. Nettstedet bruker åtte separate JavaScript-filer og tre CSS-filer for å lage sidene, inkludert nyheter, arrangementer, billetter og menyer - også tilgjengelig i PDF-format. Gallerisiden tilbyr fotografering i fullskjermpresentasjon.

Figur I

Harding Market

Nettstedet for denne restauranten, som ligger i Morristown, New Jersey, har en kombinasjon av JavaScript, JQuery og CSS, i tillegg til en automatisk presentasjon av lysbildefremvisning på tvers av glidebryteren. Navigering på venstre side åpner for et nytt sett med navigasjonsseksjoner med lenker til PDF-menyer og beskrivelser, inkludert forskjellige hendelser, restaurantfakta og pressemeldinger.

Figur J

© Copyright 2021 | mobilegn.com