De mest etterspurte teknologiene for IT-fagfolk

Hvorfor JavaScript er det mest populære programmeringsspråket JavaScript topper listen over mest populære programmeringsspråk for utviklere i 2018, ifølge HackerRank.

IT-fagfolk står overfor en rekke teknologier, språk og andre ferdigheter som de trenger å vite for å holde seg oppdatert for sine eksisterende jobber og potensielle nye jobber. Men selvfølgelig er det bare så mye tid og energi som en IT-proff kan bruke på å lære og mestre forskjellige ferdigheter. Å vite hvilke teknologer som er mest etterspurt er halvparten av kampen for å holde karrieren på rett spor. For å hjelpe IT-proffene med å bestemme hvor de skal fokusere, har Pluralsight utvidet sin teknologiindeks til å omfatte etterspurte teknologier for fagfolk innen IT-drift, informasjonssikkerhetsprofesjonelle og datapersonell.

Må-lese utviklerinnhold

 • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
 • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
 • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
 • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

For å rangere etterspørselen og veksten for mer enn 850 språk, verktøy og rammer, henter Pluralsights Technology Index informasjon fra mer enn 23 milliarder datapunkter over åtte forskjellige kilder. Målet er å hjelpe teknologiledere, eksperter og andre fagpersoner med å holde tritt med det stadig skiftende og fartsfylte landskapet til teknologi.

Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten (cover story PDF) (TechRepublic)

"Tempoet for teknologiendring er raskere enn noen gang, og teknologiledere sliter med å holde tritt, " sa Nate Walkingshaw, sjef for erfaringssjef i Pluralsight, i en pressemelding. "Vi opprettet teknologiindeksen for å gi organisasjoner et effektivt og brukervennlig verktøy for å bedre forstå retningen og kadensen til de nyeste teknologiske innovasjonene i bedriften. Ved å bruke indeksen kan teknologiledere utnytte uavhengige datapunkter for å informere om deres neste teknologiske investeringer. og utvikle ferdighetene teamene deres trenger. "

Indeksen fordeler resultatene i fire forskjellige yrker: Programvareutvikler, Data Professional, IT Operations Professional og Information Security Professional.

Programvareutviklere

De ti programvareutviklingsspråkene domineres av eldre språk som Java, Javascript, C og HTML, ifølge Pluralsight. Men fire nye teknologier - Python, Android Development, PHP og Git - har kommet inn på topp ti siden i fjor, og presset ut Blockchain, jQuery, CSS og Arduino.

Topp 10 etterspurt: Programvareutvikler

 1. Javascript
 2. Java
 3. HTML
 4. Python
 5. C ++
 6. Android-utvikling
 7. C
 8. C #
 9. PHP
 10. Git

Topp 10 raskeste vekst: Utvikler

 1. svelte
 2. UiPath
 3. Microsoft Powerapps
 4. fixie
 5. Microsoft Managed Services Engine
 6. Microsoft Flow
 7. Dart
 8. Automasjon hvor som helst
 9. MOBX
 10. . Nettkjerne

Travis Kimmel, leder av utviklerproduktivitet hos Pluralsight, "Trafikk Kimmel, leder for utviklerproduktivitet hos Pluralsight, sa det i en pressemelding. "Når programvareutviklingsspråk, verktøy og rammer kontinuerlig utvikler seg, må ingeniører finne måter å holde seg orientert om hva som er nytt og holde tritt med endringshastigheten."

Datapersonell

Økende etterspørsel etter dataintensive applikasjoner ved bruk av maskinlæring og kunstig intelligens har skapt et større behov for datateknologier i bedriftsmarkedet.

Topp 10 etterspurt: Data

 1. R
 2. Microsoft SQL Server
 3. MATLAB
 4. Google Analytics
 5. tensorflow
 6. Microsoft Power BI
 7. Tableau
 8. SAS
 9. pandaer
 10. Apache Spark

Topp 10 raskeste vekstrate: Data

 1. ADAMS
 2. webreadr
 3. HPAT
 4. Plasticity Magnitude
 5. Amazon SageMaker
 6. Qlik Core
 7. Google Cloud DataProc
 8. Apache ORC
 9. Databricks
 10. Amazon-anerkjennelse

"Data spiller en stadig viktigere rolle for bedrifter som ønsker å oppnå en konkurransefortrinn, og som sådan investerer virksomheter stort i teknologier som gjør det mulig å lære maskinell læring, kunstig intelligens (AI) og analyser å få innsikt og levere tjenestene de trenger for vær fremme, "sa James Aylward, leder for læring ved Pluralsight, i en pressemelding.

Hvordan velge mellom Windows, macOS og Linux (gratis PDF)

IT-operatører

Selv om plattformer som Linux, Ubuntu, macOS og Microsoft Windows dominerer listen, viser teknologier som Docker og Amazon S3 den økende betydningen av cloud computing i bedriften.

Topp 10 etterspurt: IT-drift

 1. Linux
 2. Ubuntu
 3. Microsoft Windows
 4. Mac os
 5. HTTP
 6. Docker
 7. Kraftskall
 8. TCP / IP
 9. Microsoft Office 365
 10. Microsoft SharePoint

Topp 10 raskeste vekst: IT-drift

 1. Eksamen 70-688
 2. Microsoft Intune
 3. Azure App Service
 4. CompTIA Network +
 5. VMWare Certified Associate
 6. Citrix CCA-V
 7. Azure Logic-apper
 8. AWS-sertifisert DevOps Engineer
 9. CCIE Routing and Switching
 10. cCENT

Walkingshaw i pressemeldingen sa: "Hastigheten til teknologiinnovasjon er raskere enn noen gang før, og teknologiledere må holde seg orientert om den endrede karakteren av enterprise tech for å sikre at de har tilstrekkelige ressurser til å følge med på endringstakten .

Microsoft Azure: En innsideveiledning (gratis PDF)

Profesjonelle innen informasjonssikkerhet

Når sikkerhetstruslene fortsetter å vokse, blir datainnbrudd mer vanlig og dyrere, og tvinger foretak til å holde seg oppdatert om de nyeste sikkerhetsverktøyene for å beskytte sine data og eiendeler.

Topp 10 etterspurt: Sikkerhet

 1. Kali Linux
 2. CISSP
 3. CloudFlare
 4. CompTIA Security +
 5. Certified Ethical Hacker (CEH)
 6. CISA
 7. OpenSSL
 8. OWASP
 9. JSON Web Tokens (JWT)
 10. Cisco Identity Services Engine (ISE)

Topp 10 raskeste vekstrate: Sikkerhet

 1. BriMor Labs Live Response Collection
 2. Scout2
 3. PaloAlto Networks DNS Security
 4. Cyber ​​Triage
 5. Amazon inspektør
 6. Checkmarx CxIAST
 7. Azur MFA
 8. Kontrast Vurder
 9. CloudFlare
 10. Chronicle Backstory

Walkingshaw sa: "Sikkerhet er en bekymring for alle teknologiledere, særlig sikkerhetssjefer og CISO-er, " sa Walkingshaw. "Etter hvert som cybertrusler utvikler seg og tilpasser seg, må virksomheter holde seg oppdatert på de mest relevante, oppdaterte teknologiene for å sikre at sensitive bedrifts- og brukerdata blir beskyttet mot angrep og brudd."

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com