Legg inn Instagram-bilder til WordPress-bloggen din automatisk

Hvis du vil legge ut Instagram-bildene dine direkte på en WordPress-blogg, kan du gjøre det ved å bruke Polevaultwebs Instagrate to WordPress-plugin ( figur A ). Du kan sette opp plugin slik at publisering av et Instagram-bilde automatisk oppretter et WordPress-blogginnlegg med bildetittelen som blogginnleggstittel. Du kan også bruke plugin-modulen for å integrere Instagram-kontoen din med flere WordPress-blogger - du følger bare de samme trinnene for hver WordPress-forekomst.
Figur A

Jeg skal beskrive hvordan du laster ned, installerer, aktiverer og integrerer gratisversjonen av plugin slik at Instagram-kontoen din automatisk kan poste til WordPress-bloggen din. (Instagrate Pro starter på $ 35, 00 for ett nettsted og tillater videointegrering og hashtagfiltrering, så vel som mulige alternativer med mulige versjoner med versjoner som strekker seg opptil $ 255 for ubegrenset nettsteder og livstidsstøtte.)

Forutsetninger: Du må ha en Instagram-konto og en etablert WordPress-blogg med et brukernavn for administratorrolle som kan installere plugins fra WordPress-dashbordet. Du burde også ha installert Instagram-appen.

Integrere Instagram med WordPress

1. Logg deg på WordPress-bloggen din ved å bruke en brukerrolle-brukernavn og passordkombinasjon ( figur B ).

Figur B

2. I WordPress-oversikten klikker du på Plugins-fanen på venstre side verktøylinje ( figur C ).

Figur C

3. I plugins-panelet klikker du på Legg til ny-knappen ( figur D ).

Figur D

4. Skriv inn Instagrate til WordPress i tekstfeltet Søk og klikk deretter på knappen Søk plugins ( figur E ).

Figur E

5. Instagrate to WordPress-pluginen skal være den første på listen ( figur F ). Klikk på koblingen Installer nå.

Figur F

6. Hvis det dukker opp en advarsel og spør Er du sikker på at du vil installere denne pluginen? Klikk på OK-knappen ( figur G ).

Figur G

7. Etter at plugin-en er installert, ser du bekreftelsesmeldingen ( figur H ). Klikk på koblingen Aktiver plugin.

Figur H

8. Etter at plugin-modulen er aktivert, kan du se den i Plugins-listen. Nå klikker du på Innstillinger-linken under plugin-navnet ( figur I ) slik at du kan koble det til Instagram-kontoen din.

Figur I

9. Inne i Innstillinger-panelet til WordPress-innstillinger-panelet klikker du på koblingen til Logg inn ( figur J ) slik at du kan knytte og autorisere plugin-en til å få tilgang til Instagram-kontoen din ved hjelp av Instagram-brukernavnet og passordkombinasjonen ( figur K ).

Figur J

Figur K

Etter at du riktig autentiserer og knytter WordPress-plugin til Instagram-kontoen din, kan du begynne å konfigurere hvordan plugin automatisk legger til bildeposter i bloggen din. En del av panelet Instagrate to WordPress Settings vises i figur L.

Figur L

Dette fullfører installasjonen av plugin-modulen. Så skaff deg mobilenheten din og klikk på et bilde ved å bruke Instagram-appen din, gi den en bildetekst, og klikk deretter Fullført. Gå nå til WordPress-bloggen din, så ser du det nye bildet ditt automatisk lagt ut på bloggen din.

Et eksempelbilde som vises på Instagram og deretter på en integrert WordPress-blogg er vist i henholdsvis figur M og figur N.

Figur M

Figur N

Innstillinger

I plugin-innstillingene kan du finjustere hvordan Instagram-bildene dine blir lagt ut i WordPress-bloggen din. Dette er fire mulige alternativer.

  • Du kan indikere hvilket bilde du vil begynne å legge ut fra Instagram-kontoen din ved å gjøre et valg fra en rullegardinmeny.
  • Du kan spesifisere bildebreddsstørrelsen du vil angi som standard for innlegg, samt eventuelle spesielle CSS-klasser du vil tilordne.
  • Du kan konfigurere hvordan bildet blir lagret og presentert, med alternativer for innstilling som innlegg eller vist bilde, innstilling av postkategori, postforfatter, postformat, postdato, poststatus og eventuelle tilpassede innleggstyper.
  • Du kan angi standardinnleggstittel for bildene, i tillegg til hvilken som helst tilpasset titteltekst og tilpasset tekstinnlegg.

© Copyright 2020 | mobilegn.com