Gjenopprett hurtigstartverktøylinjen i Windows 7

I et tidligere TR Dojo Challenge-spørsmål, spurte jeg TechRepublic-medlemmene TR Dojo Challenge: Hvordan aktiverer du hurtigstartverktøylinjen på Windows 7? Og flere medlemmer var raskt ute med å svare på samtalen. Her er trinnene.

 1. Høyreklikk på et tomt område på Windows 7 oppgavelinje og sørg for at "Lås oppgavelinjen" IKKE er merket. Dette vil tillate oss å flytte hurtigstartlinjen når vi reaktiverer den på nytt.
 2. Høyreklikk på et tomt område på Windows 7 oppgavelinje og fra den resulterende hurtigmenyen, klikk på Verktøylinjer og deretter Ny verktøylinje.
 3. Når den nye verktøylinjen - Velg et mappevindu vises, lim inn følgende bane i adresselinjen:
 4. % appdata% \ Microsoft \ Internet Explorer \ Quick Launch

 5. Når du er sikker på at banen viser AppData | Roaming | Microsoft | Internet Explorer | Hurtigstart, klikk på Velg mappe. Hurtigstart-verktøylinjen vises nå på Windows 7-oppgavelinjen, men den vil være på høyre side av skjermen ved siden av systemmagasinet. La oss flytte den tilbake til venstre der verktøylinjen skal være.
 6. Klikk på venstre kant (stiplede linjer) på den nye hurtigstartverktøylinjen, og dra den over til venstre så langt den vil gå.
 7. For å fjerne tekstetikettene som vises på hurtigstart-verktøylinjen, høyreklikker du på venstre kant av verktøylinjen (stiplede linjer) og fra den resulterende hurtigmenyen, fjerner du merket for "Vis tekst og" Vis tittel. På dette tidspunktet ser hurtigstartverktøylinjen ut som i Windows XP og Vista, men den er fremdeles på feil side av oppgavelinjen.
 8. Klikk og dra venstre kant av den vanlige Windows oppgavelinjen verktøylinje (stiplede linjer til høyre for Start-knappen) til venstre for oppgavelinjen, over den nye hurtigstartverktøylinjen. Dette vil flytte hovedområdet på oppgavelinjen til høyre for den nye hurtigstartlinjen og plassere hurtigstartlinjen ved siden av Start-knappen. Stopp når begge verktøylinjene er i den størrelsen du ønsker.
 9. Du kan nå dra og slippe favorittprogrammene eller snarveiene til den nye hurtigstartverktøylinjen og "fjerne" standardprogrammene fra den vanlige oppgavelinjen.
 10. Når du er ferdig med å legge til ting på hurtigstartverktøylinjen, høyreklikker du på et tomt område på oppgavelinjen og klikker på "Lås oppgavelinjen".

Jeg liker også å aktivere "Bruk små ikoner" under oppgavelinjen og Startmenyegenskaper-menyen.

Med den nye hurtigstartverktøylinjen på plass, er ingen applikasjoner "festet" på den vanlige oppgavelinjen, små ikoner i bruk, og oppgavelinjen låst, skrivebordet mitt er akkurat slik jeg liker det.

Og TechRepublic swag går til ...

Denne ukens kaffekrus og laptop-klistremerker til ak87, som først beskrev prosessen gjennom trinn 5, robert.johnson2, som ga det første komplette svaret, og til Samuel Leung, som sendte inn et godt skrevet svar og lenker til en YouTube-video som demonstrerer prosessen.

Takk til alle som sendte inn svar.

Du kan også registrere deg for å motta det siste fra TR Dojo gjennom en eller flere av følgende metoder:

 • Følg Bill Detwiler på Twitter
 • Abonner på TR Dojo-nyhetsbrev (levert tirsdager og fredager)
 • Abonner på TR Dojo RSS-feed
 • Registrer deg for tilpassede TR Dojo-e-postvarsler
 • Få tilgang til TR Dojo fra din mobile enhet

© Copyright 2020 | mobilegn.com