Gjennomgang: Beyond Compare filsammenligningsverktøy

Beyond Compare er et filsammenligningsverktøy som går utover standardtekstsammenligning. Den kan sammenligne en rekke filer som bilder, MP3 og mer, samt støtte katalogsammenligning, synkronisering og sports et skript- og plugin-system.

Merk: Denne anmeldelsen ble utført med en offentlig tilgjengelig prøveversjon av applikasjonen.

spesifikasjoner

 • Produkt: Beyond Compare
 • Firma: Scooter Software
 • Kostnad: $ 50 for Pro-lisens, $ 30 for Standard; volumrabatter og lisenser tilgjengelig
 • Maskinvarekrav: Pentium 200 MHz (eller tilsvarende), 32 MB RAM, 15 MB diskplass
 • Operativsystemer som støttes: Windows: 95, 98, NT 4, 2000, XP, Vista, 7, 2003, 2008; Linux: RHEL 4, 5, Fedora 4 - 12, SLED 10, openSUSE 10.3 - 11.2, Ubuntu 6.06 - 10.04, Debian 5.04, Madriva 2010
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Filsammenligningsverktøy bruker vanligvis domenet til programvareutviklere og kanskje systemadministratorer. Beyond Compares funksjoner gjør det ikke bare godt for disse brukerne, men utvider nytten av dem til folk som jobber med filer som ikke er ren tekst, for eksempel grafikere, regnearkbrukere, forfattere og mer.

Hvilke problemer løser det?

Tradisjonelle verktøy for sammenligning av filer ser bare på tekstinnhold i filer, eller ser bare på vanlige tekstfiler. Beyond Compare håndterer selvfølgelig disse behovene, men gjør det mulig å sammenligne alle slags andre filtyper. Det fyller også skoene til andre verktøy ved å utføre synkronisering, sammenligning av mapper og mer.

Utrolige funksjoner

 • Spesialiserte seere: Beyond Compare kan sammenligne bilder, MP3-er, avgrensede datafiler og mer.
 • Mappesynkronisering: Du kan bruke Beyond Compare til å synkronisere mapper for å utføre sikkerhetskopier, nettstedoppdateringer, etc. med ekstremt kraftige filtreringsfunksjoner.
 • Programmer Friendly: Beyond Compare er kompatibel med versjonskontrollsystemer og leveres med støtte for en rekke programmeringsspråk.
 • Fleksibilitet: Du kan sette opp alle slags regler, filtre osv. Som styrer hvordan sammenligningen blir utført.

Hva er galt?

Ingen: Beyond Compare har ingen ulemper. Den gjør alt som kan spørres om, og til og med den virkelig avanserte funksjonaliteten er bortgjemt slik at bare de mest savnede av brukerne trenger å takle den, men den er fremdeles tilgjengelig.

Konkurransedyktige produkter

 • Altova DiffDog
 • UltraCompare
 • WinMerge

Ergo for virksomheten

Beyond Compare er en ekstremt kraftig for utviklere. Når du for eksempel sammenligner kildekode, er den klar over en viktig forskjell, for eksempel en variabel navneforskjell, og en uviktig en som hvitrom eller en kommentar. Det kobles til kildekontrollapplikasjoner, og kan skrives. Ut av boksen har det regler for alle de vanligste programmeringsspråkene, og du kan legge til mer med grammatikksystemet. Med muligheten til å behandle FTP-nettsteder, katalogstrukturer og ZIP-filer som likeverdige, er det enkelt å synkronisere nettsteder med lokale kopier eller arkiver. Programmerere av alle typer vil kunne bruke Beyond Compare takket være sin plattformsstøtte.

Systemadministratorer vil sette pris på katalogsammenligning og mappesynkronisering. I tillegg vil de like den innebygde grammatikkstøtten for INI-filer, Windows-registerfiler og XML-filer. Siden Beyond Compare kjører på både Windows og Linux, vil systemadministratorer kunne benytte det over hele serverrommet. Beyond Compare kan skriptes, så systemadministratorer vil kunne automatisere det, kanskje å distribuere applikasjoner eller viktige data.

Informasjonsarbeidere som grafikere, lydteknikere, forfattere og regnearkarbeidere vil også kunne utnytte Beyond Compare. Ikke bare har den spesialiserte seere for bilder, MP3 og andre dataformater, det er plugins som er tilgjengelige på nettstedet gratis som legger til regneark og tekstbehandlingsdokumentstøtte. Treveis sammenslåingsfunksjonen er en velsignelse for forfattere i et samarbeidsmiljø, der to versjoner av et dokument med en felles stamfar kan sammenliknes.

Beyond Compare kommer i to forskjellige versjoner, Standard og Pro. Det er noen funksjonsforskjeller mellom de to, så du vil se på sammenligningstabellen og bestemme hva som er best for deg.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Beyond Compare? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2020 | mobilegn.com