Gjennomgang: Jitterbit Enterprise MX 3.0

Jitterbit 3.0, fra Jitterbit, Inc., er en open source applikasjons- og dataintegrasjonsplattform som kan koble en rekke programvarepakker for å hjelpe bedriftsanalytikere bedre å administrere forretningsinformasjon. Jitterbit, designet for storstilt bedriftsintegrasjon, gjør det mulig for forretningsanalytikere å manipulere det fleksible og intuitive grensesnittet for å administrere sky computing, på grunnlag av applikasjons- og dataintegrasjonsprosjekter.

spesifikasjoner

 • Produsent: Jitterbit, Inc.
 • Produkt: Jitterbit
 • Versjon: 3.0
 • Operativsystemer: Windows, Linux og Solaris
 • Diskplass: 200 MB gratis
 • RAM: 2 GB
 • Gratis prøveversjon: Jitterbit
 • Pris: Varierer avhengig av valgte tjenester (en Alt-i-ett-pakke er tilgjengelig)
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Bedriftsanalytikere som trenger å knytte en rekke forskjellige datakilder for å bedre administrere skyberegning, på forutsetningsapplikasjon, og dataintegrering kan ha nytte av å bruke Jitterbit Enterprise MX 3.0.

Hvilket problem løser det?

Bedriftsanalytikere kan bedre administrere og manipulere transaksjons-, database- og annen informasjon fra en lang rekke kilder ved hjelp av Jitterbit Enterprise MX 3.0. Applikasjonsintegrasjonsplattformen hjelper store organisasjoner ved å redusere kompleksiteten og tilføre fleksibilitet når du integrerer bedriftsapplikasjoner, maksimerer verdien av programvare-som-en-tjeneste-distribusjoner, fullt ut fanger fordelene med ETL og andre forretningsintelligenssystemer og maksimerer integrasjonsarbeidet i forretningsprosessene.

Utrolige funksjoner

 • Rask distribusjon: Fordi Jitterbit Enterprise MX utnytter industristandardprotokoller og er åpen kildekode, rapporterer organisasjoner rask distribusjon av applikasjonsintegrasjonsplattformen. Uten behov for å skrive noen tilleggskode, er out-of-the-box distribusjoner mulig for mange ERP-, CRM- og SaaS-plattformer.
 • Fleksibel enkelhet : Jitterbit gir støtte for en rekke transporter og protokoller, noe som gjør det enkelt for bedriftsorganisasjoner å integrere applikasjonen med eksisterende systemer. Jitterbit støtter ODBC / JBDC-tilkobling til alle større databaser, vanligste protokoller (inkludert HTTP, HTTPS, FTP, S / FTP, SMTP og POP3), XML og populære webtjenester, Java Messaging Service og mer. Dermed er flere integrasjoner mulig innenfor den samme applikasjonsplattformen. Faktor i Jitterbits svært tilpassbare GUI (som også gir komplette prosjekt-, plan- og brukertilpasning), og den enkle plattformen blir raskt svært fleksibel.
 • Bred plattformstøtte: For å kunne fungere som en sentralisert plattform som fullt ut kan integrere en virksomhets tallrike og forskjellige forretningsoperasjonssystemer, må et applikasjonsintegrasjonsverktøy gi støtte for enorme plattformer, databaser og applikasjoner. Det gjør Jitterbit. Ut av boksen kan Jitterbit integrere alle følgende: bedriftsapplikasjoner (inkludert PeopleSoft, Oracle Financials, JD Edwards, Microsoft Dynamics og mer), databaser (Oracle, Microsoft SQL Server, IBM DB2, MySQL, Sybase, Teradatra og andre), Tjenesteorienterte arkitekturplattformer (inkludert webMethods, Tibco, Vitria, IBM WebSphere, BizTalk og BEA WebLogic), tredjepartsverktøy (QAD, Infor, Vertical Response, Interwoven, AMS Advantage, Microsoft Sharepoint og Documentum), SaaS applikasjoner (Salesforce, Sapien, SoftScape, RightNow! Og Siebel On-Demand) og andre systemer og tjenester (for eksempel XML, Active Directory og LDAP).
 • Teamorientert: Jitterbit Enterprise MX inkluderer brukeradministrasjonsfunksjoner. Støtte for et miljø med flere brukere gjør det enkelt for større team å samarbeide om applikasjonsintegrasjonsprosjekter. Brukere kan samarbeide, i stedet for å frykte utilsiktet å endre eller gjenta hverandres arbeid. Administratorer kan nå også gjenskape brukerkontoer og tillatelser på flere servere. Opprettelsen av produksjons- og live-servermiljøer er forenklet som et resultat.
 • Sikker integrasjon : Flere sikkerhetsbeskyttelse er innebygd i Jitterbit for å sikre integrering av applikasjonsdata forblir sikker. I tillegg til rollebasert tilgang, benytter plattformen kryptert melding og begrensninger for tilgang til prosjekt. Videre inkluderer programvaren en Apache-server som gir full SSL- og x.509-sertifikatbruk. PGP, LDAP-godkjenning og Oasis-autentisering er blant de støttede sikkerhetsprotokollene for webtjenester.

Hva er galt?

 • NetSuite-brukere kan oppleve problemer: I det siste har noen NetSuite-brukere opplevd problemer med å installere Jitterbit med sine NetSuite ERP-verktøy. I mai 2009 kunngjorde Jitterbit imidlertid en ny allianse med CRM Advantage som blant annet hadde som mål å styrke NetSuite ERP og Salesforce CRM-integrasjonsinitiativer.

Konkurransedyktige produkter

 • Altova MapForce
 • Boomi AtomSphere
 • Pervasic Integration Pervasive Data Integrator
 • Talend: Talend Open Studio

Ergo for virksomheten

Jitterbit Enterprise MX kan skryte av enkel, fleksibel konfigurasjon. Open source-applikasjonen distribueres på en server som har så lite som 200 MB ledig plass (minimum 2 GB RAM og dual-core CPU anbefales for storskala integrasjoner). Videre tillater programvaren å installere klientagenter på stasjonære maskiner for klar tilgang til produktets data av passende bedriftsansatte. Rask distribusjon og støtte for et bredt utvalg av standardprotokoller, SaaS-applikasjoner og ERP- og CRM-systemer gjør Jitterbit Enterprise MX 3.0 til en attraktiv applikasjonsintegrasjonskomponent for store organisasjoner som søker å maksimere investeringer i bedriftsapplikasjoner og få bedre forståelse av disse systemenes data.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Jitterbit Enterprise MX 3.0? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2020 | mobilegn.com