Topp 10 utviklerstillinger selskaper ansatt i år

Video: Hvordan ansette og beholde stort utviklertalent Fra oppstart og små og mellomstore bedrifter til bedriften, påvirker teknologikompetansen hvert selskap. TechRepublic-bidragsyter Matt Asay forklarer hvordan man finner, rekrutterer og beholder toppteknologitalentet.

Antall applikasjoner som er spådd for levering i 2019 har økt med 60%, og 38% av IT-fagfolk planlegger å levere minst 25 apper i år, ifølge en OutSystems-rapport som ble utgitt tirsdag.

Rapporten kartla mer enn 3.300 IT-fagpersoner over hele seks kontinenter, hvor flertallet (80%) av respondentene var applikasjonsutviklere, ledere eller IT-ledere som er ansvarlige for applikasjonsutvikling og levering. Respondentene siterte utfordringer knyttet til applikasjonsutvikling, leveringshastighet, digital transformasjon og tiltrekke og utvikle talent, heter det i rapporten.

Respondentene rapporterte de største forstyrrende kreftene i utviklingen som betydelige endringer i kundepreferanse, forstyrrende regulatoriske endringer, forstyrrende cyberangrep, digital forstyrrelse fra etablerte konkurrenter, kutt i statsbudsjettet og mer.

"Undersøkelsen vår fra 2019 viser at mange IT-avdelinger står overfor et mangfold av forstyrrende krefter når det gjelder digital transformasjon og applikasjonsutvikling, " sa Steve Rotter, CMO for OutSystems, i en pressemelding. "Trusselen om digital forstyrrelse og behovet for digital transformasjon har vært en pådriver for IT-strategi i flere år. Legg til det de nåværende usikre globale økonomiske utsiktene, og det blir tydelig hvorfor bedriftsledere er så opptatt av smidighet i dag."

Sammen med frykten for forstyrrelse kommer frykten for et talentgap. Cirka 75% av de spurte sa talentutvikling for applikasjoner er mangelvare, og bare 36% av organisasjonene sa at de har større applikasjonsutviklingsteam nå enn i fjor, fant rapporten.

Rapporten identifiserte de mest etterspurte utviklerposisjonene ansatt det siste året, for å hjelpe kandidater i deres ferdighetsutvikling og jobbsøking:

  1. Nettutvikler (67%)
  2. Full-stack utvikler (42%)
  3. Mobilutvikler (40%)
  4. API / integrasjonsstøtteutvikler (39%)
  5. UI / UX designspesialist (27%)
  6. Lavkodutvikler (27%)
  7. BI / Analytics dataforsker (26%)
  8. Cybersecurity-spesialist (18%)
  9. Kunstig intelligens / maskinlæringsspesialist (16%)
  10. IoT-spesialist (9%)

For mer, sjekk ut TechRepublic for hvordan du blir en utvikler-jukseark.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com