Topp 5 utviklerferdigheter med mest etterspørsel

De mest etterspurte programmeringsspråk og utviklerjobber over hele kloden Disse kodingsspråkene er de mest etterspurte blant selskaper, ifølge en Hired-rapport.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Dominerende over Faktis liste over de mest etterspurte jobbene i 2019, er utviklere noen av de mest etterspurte stillingene. Etter hvert som etterspørselen etter digitale transformasjonsprosjekter i bedriften øker, følger behovet for enkeltpersoner som kan bringe disse digitale applikasjonene ut i livet.

Prosjekter innen digital transformasjon har fått terreng på grunn av suksessen de bringer selskaper. Suksessen er så betydelig at fire av fem IT-fagpersoner mener digital transformasjon er avgjørende for moderne forretningsoverlevelse, fant Masergys rapport om trendene for digital transformasjon om markedstrender fra 2019.

Hvordan bygge en vellykket utviklerkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Utviklere er ansvarlige for å bygge og utføre programvaren og applikasjonene som er nødvendige for å distribuere disse prosjektene, ifølge TechRepublic's How to be a Developer: A cheat sheet.

Imidlertid må fagfolk holde seg oppdatert om ferdighetene sine hvis de ønsker å være vellykkede utviklere. Ansatte må utvikle seg for å følge med en digital arbeidsstokk, ellers risikerer de å bli erstattet av bedre talent.

For å hjelpe utviklere med å feste de rette ferdighetene, beskrev Sara Faatz, senior produktmarkedsføringssjef i Progress, følgende fem mest etterspurte ferdighetsutviklere:

1. Nettutvikling: .NET og JavaScript

Både JavaScript og .NET har vært lenge favoritt for utviklere, og vil fortsette å være populære, ifølge Faatz.

"På .NET-rommet forblir alle smaker av ASP.NET høyt etterspurt, og vi ser en økning i populariteten til ASP.NET Core og Blazor. Blazor er fortsatt en veldig ny teknologi - Microsoft har nettopp fjernet den 'eksperimentelle' taggen fra det i vår - men det viser utrolig mye interesse fordi det i grunnen tillater .NET å kjøre i nettleseren, "sa Faatz.

Når det gjelder Javascript, er Angular-utvikleren på vei opp, så vel som React-utviklere. "Angular har nådd et modenhetsnivå som ofte signaliserer sikkerhet i en plattform. Mens React er et nyere rammeverk, er læringskurven for Angular (og til og med .NET-utviklere) liten - delvis på grunn av det faktum at det lette biblioteket bare handler med visningslaget, "la Faatz til. "Dette, kombinert med funksjoner som gjenbrukbare komponenter og den virtuelle DOM, gjør React tiltalende for bedriften."

Ansettingssett: JavaScript-utvikler (TechRepublic Premium)

2. Mobil utvikling

"Vi lever i en mobil verden og sluttbrukerne våre blir mer kyndige, " sa Faatz. "Forventningene til mobilopplevelsene deres fortsetter å stige. En mobilutvikler som har forståelse for plattformutvikling og brukeropplevelse, vil finne seg selv etterspurt."

Ansettingssett: Android-utvikler (TechRepublic Premium)

3. Kunstig intelligens (AI) og maskinlæring

"Den økte populariteten til kunstig intelligens (AI) og maskinlæring og dets løfte om å automatisere hverdagslige oppgaver betyr at folk med disse ferdighetene og ekspertisen er etterspurt, " sa Faatz. "AI & maskinlæring er hjernen til de smartere applikasjonene. Gjennom disse teknologiene lærer applikasjonen av atferdsmønstre og er i stand til å svare mer intelligent eller produsere en handling. Utviklere som forstår hvordan man bygger, implementerer og bruker AI og ML effektivt - og forstå at dette er kraftige verktøy - er etterspurt. "

Ansettingssett: IoT-utvikler (TechRepublic Premium)

4. Full-stack utvikling

Full-stack utviklere er i stand til å konfigurere front- og back end-utviklingsbehov for prosjektet. "Han eller hun kan utvikle brukergrensesnittet, forretningslogikken og databasesjiktet. Mens en fullstabelutvikler ikke trenger å være en ekspert på alle teknologiene, skal han eller hun være dyktige i alt, " Faatz sa: "Med så mange utviklere som spesialiserer seg i disse dager, er en full-stack-utvikler som din jack for alle bransjer. Han eller hun gir mye verdi til utviklingsteamet / programmet fordi de har et helhetlig syn på applikasjonen og kan bidra der de trengs. "

Ansettingssett: Salesforce Developer (TechRepublic Premium)

5. Utvikling av brukeropplevelse

"Du kan skrive den vakreste koden - den typen moren din stolt ville vise på kjøleskapet sitt - men hvis sluttbrukeropplevelsen er feil, betyr den perfekte koden ingenting, " sa Faatz.

"En utvikler med kunnskap og erfaring innen brukeropplevelse vil måtte kunne bidra til den visuelle utformingen av nettstedet eller applikasjonen, " la hun til. "Han eller hun vil ha en solid forståelse av forretningsbehovene, ha litt erfaring med design eller arbeide med designere og kunne oversette brukerforskning til grensesnitt som gir en friksjonsfri, responsiv og visuelt tiltalende opplevelse for sluttbrukeren."

Ansettingssett: Spesialist for brukeropplevelse (TechRepublic Premium)

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)
  • Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Cheatark for telefonintervju: Programvareutvikler (TechRepublic Premium)
  • Programmeringsspråk: Utviklere avslører mest elskede, mest avsky, hva som lønner seg best (ZDNet)
  • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
  • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / Rawpixel

© Copyright 2020 | mobilegn.com