Hva styrker disse inspirerende nettstedene for friluftsliv og opplevelser?

Denne ukens galleri inneholder nettsteder som gjør en god jobb med å promotere eller fokusere på friluftsliv, inkludert opplevelser, fotturer, sykling, camping, fiske, jakt, hagearbeid, naturlige underverker, alt å gjøre med friluftsinteresser og sysler. Disse nettstedene ble valgt for å kunne inspirere andre nettutviklere som kan jobbe på nettsteder med lignende funksjonalitet, og for alle som ønsker å utvide sine ferdigheter til utvikling av nett. Et raskt blikk under panseret (ved hjelp av for eksempel Google Developer Tools) viser mange teknikker som kan motivere deg til å lære nye metoder i nettutviklingen din.

Valgene mine

(Du kan også bla gjennom lysbildene nedenfor i det tilhørende galleriet her.)

Hva er de syv naturlige underverkene i verden? Finn ut når du sjekker ut nettstedet The Seven Natural Wonders. Drevet av WordPress og bruk av Sandbox-temaet.

Figur A

Sluk tørsten etter å lære mer om hvordan Drupal blir implementert på nettstedet Great Outdoors, i tillegg til flere individuelle .js-filer bruker skriptene også: JQuery og en DivX plus web-spiller.

Figur B

Det ville være passende å inkludere en organisasjon som har inspirert mennesker til å bry seg om planeten siden 1888; National Geographic bruker en tilpasset CMS med trettisju underdomener; dette nettstedet er et massivt selskap som bruker over ti stilark og over tretti .js-skriptfiler.

Figur C

Få turen videre mens du får inspirasjon fra Bicycling magazine. Under panseret har det trettiogve stilark, og førtito skript inkludert flere for Ajax, Coremetrics, Drupal, Google DoubleClick og JQuery.

Figur D

Ser du etter mer eventyr i scriptingen? REI Adventures bruker Ajax, og inkluderer mange skript skrevet i xmlns-dokumentet, inkludert REI-analyse, II3-reglene og findOutSlider.

Figur E

Trenger du å legge til noen flere skripttak i nettverktøykassen? Take Me Fishing har en geografisk beliggenhet med alternativet select-a-state og lokale værforhold med postnummer, ved hjelp av flere skript.

Figur F

Dykk ned i enda flere skript med PADI, The Way the World Learns to Dive TM, som kjører med Microsoft ASP.

Figur G

En annen WordPress-implementering, The Mountaineering Training School, viser kreativitet med implementering av Blocco-temaet.

Figur H

Flash støtter en mengde kreativ design i Bill Nye's Climate Lab for dette interaktive nettstedet.

Figur I

Min siste inspirasjon kommer fra We Choose The Moon, som bruker Ajax, Flash og JQuery i å lage denne interaktive nettsiden som en del av John F. Kennedy Presidential Library and Museum. Mens romfarten ikke er helt klar for offentlig transport, var Apollo 11 det første oppdraget å få en mann på månen. Ett lite skritt!

Figur J

© Copyright 2020 | mobilegn.com