WordPress-plattform for mer enn blogging

Den mest populære bloggplattformen, WordPress, er også et flott verktøy for å drive tradisjonelle CMS-nettsteder som bruker de allsidige egenskapene til PHP-kodespråket med MySQL-databasens backend-struktur, og lar webutviklere lage fantastiske nettsteder som bruker WP-lerretet.

Dette innlegget vil belyse flere bemerkelsesverdige nettsteder som drives av WordPress; for mange ville du ikke vite at de bruker den kraftige bloggplattformen.

Organic Soul utviklet sin egen eksklusive, tilpassede daglige e-handelsplugin for avtaler og bruker WordPress til å presentere et bredt utvalg av innhold, alt fra artikler til diskusjoner.

Figur A

H-Mag - High end magasinet publiserer 15 000 eksemplarer hver måned i Hoboken-området og bruker Buddy Press og WordPress MU for å publisere et bredt utvalg av innhold og ha et svært interaktivt nettsted med hendelser, rubrikkannonser og mer.

Figur B

Clouds 365 Project bruker WP-temaet "Fullscreen", og er en ren fotoblogg; prosjektet er inne i sitt tredje år. Nettstedet er et fotografisk eksperiment av Kelly DeLay, og skyter skyer hver dag - fra og med dette har det skrevet 896 dager og teller.

Figur C

Swiss Side bruker et tilpasset WP-tema for å styrke og promotere sykling i de sveitsiske alper innenfor en CMS- og e-handelsplattform med flere tilpassede skrifter og plugins også.

Figur D

Perth Zoo, som ligger i Vest-Australia, bruker et WordPress-basert nettsted med et tilpasset tema, plugins og tilpassede innleggstyper for å lage et informasjonsrikt nettsted som er nyttig for både besøkende og naturvernere.

Figur E

Royal Opera House-nettstedet inneholder mange utdrag av bilder, video og lyd og minner gjennom flere tiår av operaen i Salford, Storbritannia, i en utklippsbokstil. Disse blir tilfeldig når du oppdaterer siden.

Figur F

Trout Fishing in America er det offisielle nettstedet for det fire ganger nominerte Grammy-bandet og inneholder bandprofiler, bestillingsinformasjon og mer på dette WordPress-baserte nettstedet med et tilpasset tema og plugins.

Figur G

Code for America (CFA) er et visuelt tiltalende og lett å navigere nettsted som drives helt av WordPress. I tillegg har CFA-prosjektet fått notabilitet og har noen store sponsorer og rådgivere.

Figur H

Stuck in Customs er nettstedet til Trey Ratcliff, den første fotografen som har et HDR-bilde lagt til Smithsonian-samlingen, og har også et visuelt tiltalende, spesialdesignet WordPress-tema.

Figur I

Boys Life Magazine er et annet eksempel på et WordPress-basert nettsted som tilbyr online innhold fra et tradisjonelt publikasjonsbasert magasin.

Figur J

© Copyright 2020 | mobilegn.com