Apples 5 viktigste forretningsprodukter i tiåret

Bilde: Denys Prykhodov / Getty Images

Apple kystet ikke fra 2010 til og med 2019; i stedet ga selskapet som tidligere introduserte slike revolusjonerende produkter som Mac og iPhone, ut en ny innovativ enhet i 2010 sin iPad, samt fire andre produkter som er viktige for bedriftene.

Denne artikkelen er også tilgjengelig som nedlasting, Apples 5 viktigste forretningsprodukter i tiåret (gratis PDF).

Topp 10 IT-trender de siste 20 årene (gratis PDF) (TechRepublic)

iPad

Da iPad ble introdusert i april 2010 på høyden av netbook kjepphest, drepte Apple effektivt den spirende trenden til fordel for berøringsfølsomme nettbrett som endret måten forretningsbrukere jobber på. Den raske og bærbare iPad eliminerte behovet for et dedikert kablet tastatur, samtidig som det forenklet e-post, meldinger og samarbeid.

Nå er syv generasjoner dypt, Apple iPads er kraftige erstatninger på skrivebordet og bærbare datamaskiner med imponerende hastighet og ytelse, og støtteblyantene ( figur A ) perfekt den elektroniske pennen og nettbrett-kombinasjonen. Enten å sende og motta e-post, administrere kalendere, produsere dokumenter, redigere regneark, generere presentasjoner eller gi andre oppgaver, endret iPads måten alle fra detaljister til produsenter til helsepersonell opererer hver dag.

Figur A

The Apple iPad and optional stylus are a capable combination.

" data-credit="Image: Apple Inc." rel="noopener noreferrer nofollow">

Apple iPad og valgfri pekepenn er en evne kombinasjon.

Bilde: Apple Inc.

Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret (TechRepublic)

iPhone X

Den originale iPhone, introdusert i juni 2007, byttet smarttelefoner for alltid. Innsamling og integrering av et pålitelig virtuelt tastatur, teksting, dedikerte apper, sikker betjening, brukervennlighet og musikk i en trim digital mobiltelefon, alt sammen innen den originale iPhone for å endre måten forretningsbrukere kommuniserte og oppførte seg på.

I september 2017 debuterte Apple iPhone X med sin Face ID-funksjon ( figur B ).

Figur B

Face ID changed the way users authenticate and unlock devices.

" data-credit="Image: Apple Inc./screenshot by CNET" rel="noopener noreferrer nofollow">

Face ID endret måten brukere autentiserer og låser opp enheter.

Bilde: Apple Inc./screenshot av CNET

Autentiseringsfunksjonen var ny for den 11. generasjons smarttelefon og var blant de første allment tilgjengelige teknologiene som tillot forretningsbrukere å omgå enkle passord hver gang enhetstilgang var nødvendig. Med Face ID kunne brukere se på telefonen sin for å autentisere, foreta kjøp og få tilgang til beskyttede dokumenter, regneark og presentasjoner, blant andre elementer. Mens sikkerhetsundersøkere argumenterer for fordelene med Touch ID, Face ID, passcode-kompleksitet og andre biometriske kontroller, er Face ID blant de første allment vedtatte teknologiene som gjør det mulig for forretningsbrukere å identifisere seg selv og lagre tastetrykk mens de autentiseres.

Mer tiår i gjennomgangsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Apple Business Manager

Enhver organisasjon som administrerer flere brukere og enheter forstår kompleksiteten ved å spore appkjøp og tilsvarende lisensiering, distribuere disse applikasjonene og holde disse applikasjonene og enhetene aktuelle og oppdaterte.

Apple Business Manager, lansert for publikum sommeren 2018, er en tidsbesparende løsning organisasjoner kan implementere for å forenkle administrasjon av mobilenheter (MDM) og administrasjon. Plattformen gjør det også lettere for bedrifter å administrere enhetsregistrering og volumkjøp. Og med ISO 27001 og 27018-sertifiseringer, kan virksomheter være sikre på at plattformen oppfyller godkjente standarder for informasjonssikkerhetsstyring.

Tiår på tech: Det som skilte seg ut eller falt flatt på 2010-tallet (ZDNet)

Apple klokke

På lik linje med måten Apple benyttet seg av andelen av mobiltelefon- og nettbrettmarkedene med sine iPhones og iPads, har også firmaet fanget bærbare markedsandeler med Apple Watch. Forretningsmøter vil aldri senere være de samme.

Fra kalenderpåminnelser til muligheten til å surreptitious overvåke og svare på innkommende meldinger, forbedrer Apple Watch ( figur C ) måten forretningsbrukere samhandler med sine iPhones og Mac-maskiner, blant andre enheter. Korrekt konfigurert kan bedriftsbrukere bruke Apple Watch for å til og med låse opp datamaskinene sine.

Figur C

The Apple Watch changes the way users interact with their iPhones, Macs, and other electronic devices.

" data-credit="Image: Apple Inc." rel="noopener noreferrer nofollow">

Apple Watch endrer måten brukerne samhandler med iPhones, Mac-er og andre elektroniske enheter på.

Bilde: Apple Inc.

Apple Watch ble lansert i april 2015 og har blitt allestedsnærværende. Du vil bli hardt presset til å delta på et forretningsmøte eller menighet og ikke se minst en Apple Watch i rommet.

Apple Watch Series 5: A cheat sheet (TechRepublic)

I tillegg til å gi tid, hjelper Apple Watch også forretningsbrukere med å vite når det er på tide å gå bort fra pulten for en rask pause, ta turen til et møte over hele byen eller bekrefte at en viktig oppgave er på grunn. Apple Watch kan være en nødvendighet, men den populære bærbare hjelper absolutt effektivitet og produktivitet og endrer måten forretningsbrukere samhandler med sine andre elektroniske enheter.

Decade in Review 2010 - 2019 (CNET)

Retina skjerm

Smarttelefoner og bærbare datamaskiner er bekvemme maskiner. Muligheten til å få tilgang til regneark, sende og motta e-post, komponere dokumenter og utføre mange andre oppgaver mens du er på farten har alltid vist seg å være nyttig, til og med nødvendig. Men smarttelefoner og bærbare datamaskiner var ikke alltid kjent for overlegen oppløsning eller fargegjengivelse. Det hele endret seg i juni 2010 da Apple ga ut sin første Retina-skjerm på iPhone 4, og igjen i juni 2012 da den første MacBook Pro med en Retina-skjerm ble kunngjort. Displayene kan skilte med høy pikseltetthet og fantastisk klarhet.

Apples patenterte Retina-teknologi utnytter en spesifikk ligning for å beregne optimal visning. Ved å beregne piksletetthet, så vel som skjermens gjennomsnittlige avstand fra øyet, klarte Apples ingeniører å forbedre skarpheten på bilder og tekst. Brukere som jobber innen reklame, markedsføring, produktutvikling, salgsfremmende og lignende bransjer avhengig av grafisk gjengivelse og representasjon, setter spesielt pris på innovasjonen.

Det neste tiåret: Hva kan vi forvente av Apple?

Hva det neste tiåret har i vente, er det noen som antar. Med avgang fra Apples ikoniske designer, Jony Ive, utvikler selskapet stadig mer et rykte for service, i motsetning til produkt, innovasjon. Når det er sagt, har Apple lenge overlevd på fordelene med maskinvaren, en grunnpost forsterket av Apple TV Pluss klare aksept og adopsjon av Apple TV og andre brukere av Apple-enheter.

Men en innsats er sikker; Apple vil sannsynligvis fortsette å introdusere paradigmeskiftende teknologier, i gjennomsnitt en gang i tiåret. Og det er nesten 10 år siden iPad ble introdusert, så den neste revolusjonerende utgivelsen kan være rett rundt hjørnet.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com