Fem kule Windows 7-dokker for å skjerpe skrivebordet ditt

Jeg er en stor tilhenger av kaien. Det være seg på Linux- eller Mac-skrivebordet - dock gjør at skrivebordet alltid ser renere ut og programmer lettere tilgjengelig. Så jeg bestemte meg for å finne fem gode dokker for Windows 7-miljøet. Hver av disse dokkene er fremdeles under utvikling og tilbyr en ren stil og enkel konfigurasjon. Alle fem av disse dokkene tilbyr en gratis versjon, og noen har lagt til funksjoner som tilbys i en betalt for utgivelse. Uansett hvilken versjon du går med, vil de alle gjøre akkurat det du trenger - utvid funksjonaliteten til skrivebordet.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: ObjectDock

ObjectDock ( figur A ) er en av de mer funksjonsrike av de tilgjengelige bryggene. Med en gratis og en betalt versjon importerer ObjectDock automatisk hurtiglansering, har spesialeffekter, tilbyr applets, hvilken som helst kantposisjonering og automatisk skjuling, slik at du kan minimere vinduer som skal legges til ved live animasjon, og mye mer. Den betalte versjonen ($ 19, 95) gir bedre organisering, enklere bytte av apper og dock-faner, blant andre funksjoner.

Figur A

Object

2: XWindows Dock

XWindows Dock ( figur B ) er en ganske grei dock som tilbyr mindre i veien for spenning og mer i veien for enkelhet. Med XWindows Dock drar du bare hvilket som helst ikon fra skrivebordet til kaien og voila! - øyeblikkelig launcher. Denne dock er fortsatt i beta, så funksjoner som plugins er ikke akkurat der ennå (selv om de har grunnlaget for dem). XWindows Dock inneholder to fine plug-ins - stabelbeholderen (rask navigering gjennom mapper) og en Gmail-e-postkontroll.

Figur B

XWindows Dock

3: SliderDock

SliderDock ( figur C ) er unik i dock-appene ved at det er mer en psuedo 3D-ring dock enn en statisk dock som sitter på bunnen eller toppen av skrivebordet. Du kan legge til så mange ikoner til SliderDock du vil, og deretter bla deg rundt i ringen med musehjulet for å finne ikonet du vil starte. SliderDock er svært tilpassbar og enkel å bruke - bare ha et rent skrivebord før du prøver å bruke det; Ellers vil utallige ikoner gjøre applikasjonsstarterne på Slider umulig å se.

Figur C

SliderDock

4: RocketDock

RocketDock ( figur D ) er en av favorittbryggene mine. Det er svært tilpasningsdyktig (og skinnbart), og det gir jevn animasjoner, alfa-blanding, et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt, forhåndsvisningsvinduer i sanntid, plasserings- og lagdelingsalternativer, den beste dokumentasjonen av alle angitte dokker og solide tilpasninger for hvert element lagt til kaien. RocketDock tilbyr også oppgavelinjestøtte, slik at alle minimerte applikasjoner vises som ikoner (a la Mac Dock). RocketDock er gratis og har en ganske fin liste over tilleggsprogrammer.

Figur D

Rocketdock

5: Nexus

Nexus ( figur E ) kommer nærmest til å ligne (og oppføre seg) som Mac OS X-dokk. Det er to versjoner: Gratis og Ultimate. Ultimate-utgaven (24, 95 dollar) er etter min mening virkelig verdt mynten. Nexus Ultimate tilbyr ubegrensede dokker, underdokker, faner og mer, og gjør en enestående jobb med å utvide skrivebordet ditt langt utover alt det standard Windows 7-grensesnittet kan tilby. Både Free og Ultimate-versjonene er de eneste dokkene som også inkluderer støtte for systemstatusfelt og flere musevirkninger. Av de fem bryggene her er Nexus den klart kraftigste du vil prøve.

Figur E

Nexus

Solide alternativer

Stasjonær dock er muligens ikke for alle. Men hvis du leter etter en enkel måte å utvide funksjonaliteten til skrivebordet ditt og gi det litt pizzazz samtidig, bør en av disse bryggene passe perfekt til dine behov. De er alle utrolig enkle å bruke, bruker veldig lite ressurser og er stabile nok til maskiner med produksjonsbruk.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com