Hvordan legger jeg til en annen stasjon til en Windows XP-virtuell maskin som kjører i VirtualBox?

Virtualisering er konge og med rette. Fordelene med å bruke denne teknologien er mange og mektige: kostnadseffektivitet, pålitelighet, utvinnbarhet, listen over proffer fortsetter og fortsetter. Og alle som graver dypt inn i virtualiseringsverdenen vet at det å administrere disse virtuelle maskinene noen ganger kan være en skremmende oppgave.

Virtuelle maskiner er konfigurert for å utvide til en angitt størrelse, og når du når den størrelsen er du ute av hell - med mindre du vet hvordan du legger til virtuelle stasjoner til den maskinen. I VirtualBox er dette ganske mulig, om enn litt sirkulært. Sluttresultatene vil imidlertid gi deg god plass til å utvide mulighetene til en virtuell maskin.

Dette blogginnlegget er også tilgjengelig som et TechRepublic Photo Gallery og TechRepublic nedlasting. Merk: Jeg skal illustrere denne oppgaven ved å bruke VirtualBox på en Linux (Ubuntu 10.10) -vert og en Windows XP-gjest. Oppgaven med andre kombinasjoner vil variere, men den grunnleggende ideen forblir den samme.

Trinn 1: Slå av den virtuelle maskinen

Forsikre deg om at du ikke suspenderer maskinen, fordi du ikke kan få tilgang til innstillingene.

Trinn 2: Lag en ny virtuell stasjon

Det kreves et par trinn for å få dette til å fungere. Den første er å faktisk gå gjennom prosessen med å lage en ny virtuell maskin. I løpet av denne prosessen vil du definere en ny stasjon for den maskinen. Forsikre deg om at du lager den nye stasjonen i den størrelsen du ønsker for den ekstra stasjonen. Som standard vil du opprette en 10 GB-stasjon - hvis det vil tjene som nok plass til din andre virtuelle stasjon, la den være som den er. Hvis du trenger mer plass, kan du justere den under opprettelsen av den virtuelle maskinen.

Når den nye virtuelle maskinen er opprettet, kan du gå tilbake og slette den nye virtuelle maskinen. Denne prosessen vil etterlate den nyopprettede stasjonen som du deretter kan bruke for den originale virtuelle maskinen.

Den neste fasen av dette trinnet er at du må åpne innstillingene til den virtuelle maskinen (den du legger til stasjonen til) og deretter gå til lagringsdelen ( figur A ). Her skal du legge til en ny stasjon til denne virtuelle maskinen. Denne nye stasjonen blir uninitialisert og må initialiseres senere (fra den kjørende virtuelle Windows-maskinen - mer om det om litt).

Figur A

Som du ser, har jeg allerede lagt til en ny stasjon for denne virtuelle maskinen og merket den D.
For å lage en ny stasjon, må du velge hovedkontroller for den virtuelle maskinen og deretter klikke på Legg til harddisk-knappen. Når du gjør det, vises en ny disk under kontrolleren. Hvis du velger den nye disken, kan du endre harddisken fra rullegardinmenyen ( figur B ) til harddisken du nettopp opprettet tidligere.

Figur B

Når du klikker på rullegardinmenyen Harddisk, vises alle tilgjengelige stasjoner.

Når du har valgt harddisken, må du velge den som primærslave (fra rullegardinmenyen for spor) og deretter klikke OK.

Trinn 3: Initialiser harddisken

Nå må du gå foran og starte opp den virtuelle maskinen. Når maskinen er startet og du har logget inn, klikker du på Start | Kjør, og skriv deretter inn compmgmt.msc . Når dette verktøyet starter, klikker du på Diskhåndtering-delen under Lagring (du må kanskje utvide treet for å se) og deretter klikke på disken du vil initialisere. Når du klikker på disken for å initialisere den, vil veiviseren for initialisering og konvertering vises ( figur C ). Sjekk disken for å initialisere, og klikk Neste.

Figur C

Du har kanskje mer enn en stasjon oppført. Forsikre deg om at du velger riktig stasjon.
Neste trinn er å velge disken du vil konvertere. Velg den disken og klikk Neste. Til slutt vil veiviseren gi deg en rapport om hva den er i ferd med å gjøre ( figur D ).

Figur D

Hvis alt ser bra ut, klikker du på Fullfør og stasjonen blir initialisert.

Trinn 4: Lag partisjonen

Du har nå en initialisert, uformatert stasjon. Denne stasjonen må partisjoneres for at den skal kunne brukes. Du må høyreklikke på det ikke tildelte rommet ( figur E ) og deretter velge Ny partisjon. Dette vil lede deg gjennom partisjonsguiden.

Figur E

Det ikke tildelte rommet vil bli indikert med diagonale striper.
I neste skjermbilde ( figur F ), må du legge til disken i det valgte området.

Figur F

Som standard skal stasjonen din allerede være valgt. Hvis ikke, velg den og klikk Legg til-knappen.
Når stasjonen din er valgt, klikker du på Neste-knappen for å gå videre til neste fase av partisjoneringen. I denne fasen tilordner du stasjonen et brev og klikker deretter Neste. I neste vindu ( figur G ) velger du om du vil formatere stasjonen, og i så fall hvilket format du vil at stasjonen skal være.

Figur G

Du kan gi stasjonen en etikett om nødvendig. Du kan også aktivere komprimering og gjøre et raskt format i stedet for et standardformat.

Etter at du har konfigurert dette, klikker du på Neste, og formateringen vil fullføres. Du er nesten ferdig med denne oppgaven.

Trinn 5: Start på nytt

For at denne stasjonen skal være tilgjengelig for Windows, må du starte den virtuelle maskinen på nytt. Når du har gjort det, vil stasjonen være tilgjengelig for systemet.

Siste tanker

Du har nå en ny stasjon tilgjengelig til din virtuelle maskin. Selv om denne prosessen vil legge til en ny stasjon, utvider den ikke størrelsen på den primære stasjonen på den virtuelle maskinen. For den prosessen må du bruke Clonezilla (eller et annet disk-kloningsverktøy). Men for prosessen med å bare legge til en ny virtuell stasjon, vil metoden ovenfor la deg utvide den virtuelle maskinen din alt du ønsker.

Hold deg oppdatert på de siste Microsoft Windows-tipsene og -triksene med TechRepublics Windows Desktop-nyhetsbrev, levert hver mandag og torsdag.

© Copyright 2020 | mobilegn.com