Slik bruker du Apple TV på kontoret

Bilde: Sarah Tew / CNET

Apple TV tjente sitt rykte som en brukervennlig og kompakt set-top-boks, men enheten gir bekvemmelighet og funksjonalitet også i bedriftsmiljøer. Slik konfigurerer du og bruker Apple TV på et kontor.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Gå først sammen med Apple TV-enheten til organisasjonens sikre trådløse nettverk. Bekreft nettverket Apple TV er koblet til ved å gå til Innstillinger og velge Nettverk. Det tilkoblede nettverksnavnet vises i Connection-delen i Wi-Fi-oppføringen. Hvis du vil endre nettverk, klikker du på Wi-Fi-nettverket. Apple TV søker etter flere nettverk. Velg nettverket du ønsker å bli med, skulle du trenge å endre tilkoblingen, og angi den tilsvarende passord for å bli med.

Deretter gjør Apple TV tilgjengelig for andre Apple-brukere. Så lenge andre brukere er koblet til det samme trådløse nettverket som Apple TV, skal de kunne bruke den tilsvarende tilkoblede skjermen for å vise dokumentet, regnearket, presentasjonen eller applikasjonen fra deres iOS-enhet eller macOS-datamaskin. Funksjonen viser seg overraskende nyttig i konferanserom og kontorer.

Apple iPad (7. generasjon): Et jukseark (TechRepublic nedlasting)

For å gjøre det mulig for andre Apple-brukere å koble seg til Apple TV, klikker du Innstillinger på Apple TV-enheten, velger AirPlay og HomeKit og sørger for at AirPlay er aktivert. Angi deretter hvem som helst på samme nettverk i delen Tillat tilgang ( figur A ).


Figur A

Apple TV permits requiring a password before users can access the display via AirPlay.

" data-credit="Erik Eckel" rel="noopener noreferrer nofollow">

Apple TV tillater krever passord før brukere kan få tilgang til skjermen via AirPlay.

Erik Eckel

Tillat andre å koble seg til

Jeg anbefaler å låse tillatelser for å sikre at bare autoriserte brukere kan få tilgang til Apple TVs tilkoblede skjerm. Hindre at uautoriserte brukere får tilgang til det tilsvarende skjermbildet ved å stille inn Krev passord til På, som vil avsløre en forhåndsinnstilt numerisk kode som brukeren må oppgi for å få tilgang til Apple TV og det tilkoblede displayet.

Hvis du ønsker å forenkle tilkoblingen til Apple TV via AirPlay for gjester, for eksempel i dedikerte møteplasser, fra AirPlay- og HomeKit-menyen, sett konferanseromvisning til På. Når dette er aktivert, viser innstillingen Apple TV-enhetens navn og det trådløse nettverket for å hjelpe andre med å koble til.

Koble HomePods til Apple TV-enheten på kontorer og konferanserom der HomePod-høyttalere er til stede. Du kan konfigurere og bekrefte Apple TV HomePod-konfigurasjon ved å gå til Innstillinger, Video og lyd og bla til lydutgangsinnstillingene i Lyd-delen. Velg HomePod eller HomePods som skal kobles til ( figur B ) , på hvilket tidspunkt all Apple TV-lyd skal sendes til høyttaleren eller høyttalerne, forutsatt at HomePods er koblet til det samme trådløse nettverket.

Figur B

If Apple HomePods are present on the same network, you can connect them to Apple TV.

" data-credit="Erik Eckel" rel="noopener noreferrer nofollow">

Hvis Apple HomePods er til stede i samme nettverk, kan du koble dem til Apple TV.

Erik Eckel

Hvorfor Apple TV nyttig på kontoret

På kontoret mitt har jeg brukt Apple TV-og-HomePod-kombinasjonen i et år. De to fungerer godt sammen og gjør det enkelt å gjennomgå treningsvideoer, instruksjonsseminarer, veiledninger, applikasjonsdata, regneark, dokumenter, presentasjoner og proprietære programmer. Flere deltagere, med tilsvarende passord, kan til og med ta kontroll over skjermen ved hjelp av AirPlay. Funksjonen har kommet godt med mange ganger, da deltakere ofte ønsker å vise e-postmeldinger, filer som bare er til stede på deres bærbare datamaskiner og lignende innhold som andre i samme møte. At trinnene kan fullføres på et øyeblikk uten å måtte bytte HDMI-kabler og bytte sitteposisjoner, hjelper teamet å holde fokus og gi resultater uten å bli sidespor.

Mens jeg har min Apple TV-skjermsparer satt til å vise en rekke bilder - fra arbeidsrelaterte bilder til familieferiens bilder og favorittkunstverk som er sett på museer - kan du også enkelt konfigurere en Apple TV til å rotere gjennom en serie produktbilder, logoer og andre vanlige markedsføringselementer. Bare sett opp en Photos-mappe i iCloud og koble Apple TV til den samme iCloud-kontoen. Deretter velger du Skjermsparer fra Innstillinger 'Generelle meny, setter Type til Mine bilder og velger mappen Mine bilder du vil at Apple TV skal vise. Å ha kontorskjermer som viser de tilsvarende bildene, krever bare et minutt å konfigurere og gir et profesjonelt preg på møter og samlinger.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com