Gjennomgang: IOGear GCS1764 KVM-bryter

IOGear GCS1764 er en KVM-bryter som kan bytte USB-enheter, skjermen (ved hjelp av DVI-I-tilkoblinger) og lyden for opptil fire enheter. Den emulerer en mus og et tastatur slik at de inaktive enhetene ikke går glipp av dem.

spesifikasjoner

 • Krav: USB-mus og tastatur, USB-tilkoblinger på enheter, DVI-tilkoblinger på enheter
 • Utgangsport: USB, DVI-I, mikrofon, høyttaler (fire hver)
 • Inngangsport: USB-tastatur, USB-mus, DVI-I, mikrofon, høyttaler
 • Maksimal oppløsning: 1900 x 1200
 • Inkludert i pakken: KVM-bryter, strømledning, fire bundne, 6 'video / USB / mikrofon / høyttalerkabler
 • Kostnad: $ 280 eller mindre
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Noen brukere, spesielt utviklere, systemadministratorer, supportpersonell og entusiaster trenger å bruke flere datamaskiner i løpet av dagen. En KVM-bryter gjør livet enklere ved å la dem bare ha ett tastatur, mus og skjerm på skrivebordet for å håndtere disse forskjellige systemene. Brukere med DVI-skjermer og skjermkort vil sette pris på den forbedrede videokvaliteten sammenlignet med de fremdeles utbredte VGA KVM-bryterne.

Hvilke problemer løser det?

De fleste av KVM-svitsjene på markedet som er rimelig, bruker VGA-tilkoblinger for videotilkoblingene. Mens VGA fremdeles er ekstremt vanlig, er bildekvaliteten dårlig sammenlignet med DVI-tilkoblingene. De fleste DVI KVM-svitsjer er ganske dyre. Denne IOGear GCS1764 er fremdeles dyrere enn en sammenlignbar VGA KVM-bryter, men den er billig sammenlignet med de fleste DVI KVM-brytere på markedet. I tillegg til å håndtere de grunnleggende KVM-oppgavene, kan GCS1764 også bytte mikrofon og høyttaler om ønskelig.

Utrolige funksjoner

 • Kostnad : GCS1764 er en av de billigste DVI KVM-ene på markedet.
 • Kan bytte lyd: Hvis stasjonær eiendom er på høy kvalitet og du alltid trenger å høre lyd fra de tilkoblede systemene, kan GCS1764 bytte høyttaler og mikrofon mellom disse systemene.
 • Video / tastatur / musemulering: GCS1764 emulerer en skjerm, et tastatur og en mus til de inaktive enhetene, noe som lar dem starte riktig selv om fokuset ikke er på dem.

Hva er galt?

 • Funky video-emulering: Videooppløsningsemuleringen er den fra den faktiske skjermen, slik at enheter som er inaktive vil bytte oppløsninger når de får eller mister fokuset.
 • Kan ikke konvertere analog til digital: Hvis datamaskinen din bare har VGA-utgang eller en DVI-A-utgang, og skjermen din bare godtar DVI-D, vil du trenge en dyr konverter for å fungere med skjermen.
 • Merkelig: Under bruk fungerer ikke noen ganger dobbelttrykk på "Rullelås" for å aktivere svitsjing. Å bytte fokus bort fra en datamaskin i dvalemodus kan gjøre noen rare ting. Et raskt trykk på knappene for å bytte fokus bytter ikke alltid alle tilkoblede enheter.

Konkurransedyktige produkter

 • Avocent SVDVI
 • StarTech SV431DVIUA
 • IOGear GCS1104

Ergo for virksomheten

For en strømbruker med flere maskiner er det rett og slett ikke noe å komme rundt behovet for en KVM-bryter. Tapet i produktivitet på grunn av at du konstant må bytte til forskjellige skjermer og inndataenheter mer enn oppveier kostnadene. Når beslutningen om å kjøpe en KVM-bryter er tatt, kan det ofte være vanskelig å rettferdiggjøre en dyrere modell.

Det er her GCS1764 går inn. Ved å støtte høyere oppløsninger og DVI-tilkoblinger, gir den funksjonene som profesjonelle med avanserte skjermer trenger for å få et mye bedre bilde sammenlignet med VGA. Og GCS1764 er priset riktig, ikke vesentlig mer enn en sammenlignbar VGA-modell. For et enda bedre bilde er det selvfølgelig HDMI, men kostnadene for HDMI-systemer, skjermer og KVM-svitsjer er fremdeles veldig høye.

For den profesjonelle som trenger en KVM-bryter, er GVCS 1764 et flott kompromiss mellom kostnader og kvalitet. Selv om den har noen få små påfunn (de fleste KVM-svitsjer ser ut til å ha noen), dekker den grunnleggende funksjonaliteten helt fint. GCS1764 er en god oppgradering for alle som bruker en eldre VGA KVM-bryter, og et utmerket valg for alle som vurderer å kjøpe en KVM-bryter.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt IOGear GCS1764 KVM-bryteren? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2020 | mobilegn.com