Hva forretningsfolk ønsker fra Apples nye Mac-maskiner fra 2018

Hvilke forretningsprofiser vil ha av Apples nye MacBooks, iMacs og Mac Pros Det er ikke for sent for Apple å vinne tilbake Mac-brukere fra bedriftene som bytter til Windows-maskiner eller rimelige Chromebooks, men det er nær.

Med all den oppmerksomhet Apple har gitt iPhone, iPad og Apple Watch de siste årene, har selskapet hatt en vanskelig tid med å overbevise mange forretningsfolk om at Macintosh-maskiner fremdeles er verdt premiumprisen de befaler. I et en-til-en-intervju delte Jason Hiner, global sjef for TechRepublic, sin innsikt i hva Apple kan gjøre for å vinne proffene som kanskje vurderer Windows-maskiner eller til og med rimelige Chromebook-maskiner. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Bill Detwiler: Så Jason, hva trenger proffene fra en ny serie Mac-maskiner?

Jason Hiner: Apple har tydeligvis ikke lagt mye oppmerksomhet på Mac-linjen på mange år, det er ingen hemmelighet, vi har snakket om det mange ganger. Det er forståelig fra et forretningsperspektiv fordi iPhone og iPhone-økosystemet er en så massiv del av inntektene deres, og Mac-en er en så liten del. Når det er sagt, er det fremdeles en virksomhet på flere milliarder dollar, hvis det var sitt eget selskap snakker vi fortsatt om en milliardbedrift.

Men de legger tydeligvis minimalt med Mac, og det begynner å ta igjen dem fordi disse produktene er lange i tannen, MacBook, MacBook Air, MacBook Mini, og vår forventning er, og det vi har hørt mange rapporter om, er at de jobber med en ny versjon av MacBook Air og potensielt en ny versjon av Mac Mini. Noe som er bra, og som potensielt kan hjelpe dem å konkurrere der de virkelig sliter, som er den gjennomsnittlige, hverdagsbrukeren der Chromebook blir kraftigere, mer brukervennlige og vennligere.

Der folk og bedrifter fremdeles liker Mac-maskiner er for deres brukervennlighet, for deres holdbarhet, så de har en tendens til å ta mindre brukeropplæring, har de en tendens til å ha mindre maskinvarefeil, så fagfolk liker dem, IT-avdelinger liker dem. Men de blir nappet bort på bunnen av Chromebooks, som blir enklere og mer holdbare, og i toppenden av Windows-maskiner på grunn av problemene som Apples type skapte for seg selv med disse high-end fagfolkene.

Så de har en virkelig utfordring, vi får se om de kan svare på det i september-arrangementet deres. Vi har snakket om, september-arrangementet pleier å være der de fokuserer på mobile enheter, så jeg vil bli overrasket om de tok med MacBook, men du vet aldri. Jeg tror det sannsynligvis er mer sannsynlig at de vil ha et eget Mac-arrangement i oktober. Men vi får se.

Bill Detwiler: Vi snakket om high-end brukere som pleide å være brød og smør for Apple i bedriften, dette var videoredigerere, de var grafikere, designere, mennesker som trenger mye hestekrefter i maskinen sin for å gjøre jobben sin. . Og de siste årene virker det som at Apple forlater den gruppen. Hva kan Apple gjøre for å vinne disse menneskene tilbake, eller har de stort sett bare sagt: "Hei, vi skal kutte tapene våre, og vi målretter ikke lenger mot den gruppen forretningsbrukere"?

Jason Hiner: Ja, det er et flott spørsmål. Det er mye av brødet og smøret, og dette er mennesker som i mange tilfeller er Mac-entusiaster, og de er veldig lojale mot merkevaren. På grunn av deres bruk av Mac-maskiner var de noen av de tidlige brukerne av iPhone, iPad, Apple Watch og andre produkter. Å forlate dem, ikke veldig klok strategi, men det har føltes som det Apple gjør de siste årene.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Selv om jeg vil hevde at det i mange tilfeller ikke er så mye at de forlater dem, de prøver bare å bli litt for søte med det de gjør med high end. Hva den avanserte kunden har fortalt dem igjen og igjen de trenger, er du husker de gamle Mac-tårnene, ikke sant? Sølvtårnene, de var virkelig noen av de flotteste, designet tårnene vi hadde sett. Folk likte å ha dem under skrivebordet, på skrivebordet eller hvor som helst. Og det var bra, men de trenger fortsatt at de skal være svært funksjonelle.

Det som skjedde er at Apple har kommet for langt borte fra funksjonell og gått for mye i veien for søt. Vi har også sett dette på MacBooks, MacBook Pros med Touch Bar også. Folk elsker Touch ID, men at Touch Bar har fjernet funksjonstastene sine, det har forårsaket mange problemer, mye hodepine. De har gått så langt i retning USB-C at nå folk har med seg en håndfull dongler som de enkelt bruker-

Bill Detwiler: Vi har alle en haug med dongler og kabler i pakningene, ikke sant?

Jason Hiner: Det er vondt. Men på den ekte, profesjonelle siden av profesjonell side, den boksen, har de kommet seg unna det virkelig gode, brukbare, funksjonelle tårnet, og de har gått veien for iMac Pro, som ikke er veldig oppgraderbar, ikke veldig papirkurven Mac, som er vennlig for den profesjonelle, eller Mac Pro, som er en enhet som heller ikke er veldig oppgraderbar, ikke veldig modulær.

Så hva Apple virkelig trenger å gjøre er å bare slutte å bli så søt med det, lage et godt tårn igjen hvis de vil ha den profesjonelle ryggen. Og vi vet at folk elsker den kinoskjermen, i hovedsak iMac som bare var en skjerm der de kan bestille en stor, høy ytelse netthinneskjerm å sette på skrivebordet. Hvis de vil ha brukerne tilbake, må de lage det tårnet, de må lage en ny kinovisning.

Hvis ikke, tror jeg at de kommer til å fortsette, og vi har sett dem fortsette å miste den profesjonelle til andre som nå til og med nesten, mot sin egen bedre dømmekraft og sin egen vilje, å måtte grøfte Mac-er og gå med disse avanserte Windows-enhetene i stedet.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com