Hva kan Apple gjøre for å få lynnedslag igjen for et produkt?

Hva kan Apple gjøre for å få lynnedslag igjen for et produkt? Apples nye maskinvare har blitt stort sett mer iterativ enn transformativ, med salget krympet hvert år. Den avlange administrerende direktøren John Underkoffler snakker om hvordan selskapet kan vekke innovasjon.

TechRepublics James Sanders snakket med Oblongs John Underkoffler om hvordan Apples nye maskinvare stort sett har blitt mer iterativ enn transformativ, og hvordan selskapet kan vekke innovasjon. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

James Sanders: Apples produktlanseringer de siste årene har stort sett vært uinspirerende. Tiden mellom nye Mac-systemer har siden blitt lengre, med nye modeller mer iterative enn transformative. IPhone fortsetter i et årlig tempo, men når salget synker, hvordan kan Apple snu dette skipet?

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

John Underkoffler: Jeg tror vi må spørre oss selv, hva betyr egentlig en produktlansering, og jeg tror det betyr forskjellige ting for forskjellige selskaper. Apple er på sitt beste når produktlanseringen tilsvarer en kategorilansering, og du kan starte med selve Macintosh, GUI's fødsel, i det minste i den slags offentlig forbruksform som den fremdeles har i dag, iPhone, iPad, uten tvil, smartwatch, selv om det var mindre en torden klaff enn de andre.

Jeg synes det er rimelig å si at når et nytt produkt som også introduserer en ny kategori, blir lansert, hvis du er Apple, tilsvarer de neste årene med produktforbedringer det å fullføre ballongen. Det vil si at enheten lar seg vokse til den tingen den skal være. Når det har skjedd, og jeg vet ikke hvor mange år gammel, la oss si iPhone, og derfor er den moderne smarttelefonen, sannsynligvis 10 eller 11 eller 12, det ikke egentlig opp til Apple, i det minste slik Apple er konfigurert i dag, å bringe de faktiske fremskrittene. Det er opp til folkene som lager programvaren som kjører på den, applikasjonene.

Disse applikasjonene, for en begrenset enhet som iPhone, har et naturlig sluttpunkt, har en naturlig grense, ettersom det er mulig at nye kategorier av apper for din iPhone, eller smarttelefon mer generelt, ikke lenger er lett tilgjengelige. Så jeg tror det Apple trenger å gjøre er å introdusere en ny kategori eller to. Det er en høy ordre. Det er en høy ordre for ethvert selskap å gjøre en gang, enn si tre eller fire eller fem ganger, slik Apple har lyktes med å gjøre.

Men den andre tingen som jeg tror Apple kunne gjøre, var å være mer oppmerksom på profesjonelle verdener. Det var et slags nesten følbar øyeblikk da Apple-datamaskiner gikk fra å være den anerkjente og Apple-støttede enheten du valgte for profesjonelle, la oss si i mediebransjen, til neste øyeblikk da medieskapere effektivt ble ignorert av Apple. Ansvaret der er både filosofisk og handlingsbart, tror jeg, hvis du er Apple.

Det vil si veldig spesifikt, hvis du løser noen av de vanskeligste problemene, i UI, i programvare, fordi du effektivt jobber for eller jobber med mennesker som skaper profesjonelt arbeid, som driver med profesjonelt arbeid, så Å løse de vanskeligste problemene som brukergrensesnittet kan løse, og alt dette, i motsetning til Reagans idiotiske økonomiske versjon av trickle-down teori, har en veldig ekte trickle-konsekvens.

Det vil si at UI-elementene du bygger for å løse profesjonelle problemer, blir kraftige UI-verktøy når de brukes på forbrukerproblemer, men hvis du bare ser på forbrukerverdenen, er det store deler av territoriet, store biter av kartet, som du aldri en gang kommer til, så det er mye ideell plass som bare er igjen på bordet. Jeg vil gjerne se Apple komme tilbake til ideen om at det gjør noen av verdens beste forbrukerenheter, men også den valgte beregningsinfrastrukturen for den profesjonelle verdenen, og det er noe som kan puste liv, om ikke en hel tredje lunge, inn i Apple .

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com