10 forretningsapparater kan ikke leve uten

CES 2020: Produktene tar sikte på å gjøre livet bedre for fjernarbeidere. Alogic avduket et 3-i-1-produkt som inkluderer USB-C-dokk, strømbank og trådløs lader.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Med mer enn 4400 utstillingsleverandører og 170 000 deltagere fra hele verden, er CES 2020 et monster av en teknisk konferanse. Bedrifter med messe i utstillingsgulvet gjør det de kan for å skille seg ut blant publikum, og presenterer rare og sprø dupper for å skape den ultimate sjokkfaktoren.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet)

Imidlertid anses ikke alle produktene som vises på CES 2020, som underlige. Mange nyutgitte dingser har praktiske og strålende brukssaker for den gjennomsnittlige bedriftsfaglige.

Her er noen av de beste dingsene som ble presentert på CES 2020 for de i arbeidslivet.

Topp 10 må-ha-dingser for forretningsfolk

1. Razer Sila 5G Home Router

Selv om Razer ikke er et typisk navn du hører i ruterens verden, er det ikke fremmed for spillmaskinvare. Mot slutten av 2018 ga Razer ut sin første trådløse nettverksruter, Sila; men med 5G-hype-omslutter CES 2020, avslørte Razer sitt Sila 5G Home Router-konsept.

En høyhastighets nettverksinnretning er rettet mot spillere, og viser lav latens under stasjonært og mobilt spill med Razers FasTrack-motor, ifølge en pressemelding. Ruteren er imidlertid ikke forbeholdt spill. Det innebygde oppladbare batteriet gir mulighet for en mobil 5G hotspot, som kan være nyttig for reisende forretningsfolk (eller forretningsfolk som liker å spille mens du er ute og reiser).

2. OtterBox antimikrobielle skjermer

For germaphobene der ute introduserte OtterBox og Corning sin antimikrobielle skjermbeskytter. Med telefoner som er knyttet til oss som vedlegg, har enhetene våre sikkert bakterier, spesielt når du reiser via fly, drosjer og annen offentlig transport.

OtterBox nye skjermbeskytter har EPA-registrert antimikrobiell teknologi-infusert glass. Skjermene hevder å drepe 99, 9% av overflatebakterier, rapporterte CNET, som virkelig kan komme godt med etter at mange møtes og hilser på teknisk konferanser.

3. Pow Audio's Biz-høyttaler

Biz er en magnetisk, vannavstøtende høyttaler som er laget for både telefonkonferanser og underholdningsbruk. Tilbyr en 360-graders mikrofon, doble drivere, automatisk ekko kansellering og støydemping, lyd kan både mottas og spilles ut av den monterbare høyttaleren, ifølge en pressemelding.

Siden Biz er magnetisk, kan høyttaleren feste seg til metalloverflater, men den kommer også med et universalmontering for enkel transport og plassering. Gadgeten er flott for eksterne arbeidere, eller for et styreromsbord, som utgivelsen uttalte.

4. Trova Go bærbar safe

Trova Go er en dings som hjelper deg med å beskytte andre gadgets. Den bærbare, lette safeen kan trådløst koble seg til smarttelefonen din via Bluetooth og åpnes via biometri eller passord. Med Trova-smarttelefon-appen blir forretningsreisende varslet når safen blir åpnet, og kan se hvor safen sist ble brukt.

5. PopPower trådløs lader

Fra det elskede PopSocket-merket kommer en ny trådløs ladepute, bygget for å passe komfortabel til en telefon med en PopSocket.

PopSockets er sammenleggbare grep festet på baksiden av smarttelefoner; mens de er nyttige - og morsomme å leke med - utgjør de et problem når du prøver å bruke en trådløs lader. Selv når de kollapset, ligger ikke lommeene i kontakt med telefonen, noe som gjør at smarttelefoner støttes for langt unna vanlige trådløse ladeputer.

PopPower-laderen har en sirkel skåret ut fra midten, der en telefons PopSocket kan passe, slik at telefonen kan ligge flatt på ladestasjonen. Vanlige smarttelefonbrukere og forretningsfolk trenger ikke lenger å velge mellom PopSocket eller trådløs lader.

6. Jabra Elite Active 75t

De siste Elite Active 75t trådløse øreproppene fra Jabra ble utgitt på CES 2020. Sammenlignet med forrige modell er 75t 22% mindre i størrelse, har økt IP-rangering, en knapp for headsetkontroller og USB-C-port for lading snarere enn microUSB, rapporterte ZDNet.

Elite Active 75t, som var ment for fitness-junkies, kan også vise seg å være nyttig for reisende forretningsfolk, med mer enn syv timers batterilevetid, og 28 timer med ladesaken. Ørepluggene kan være gode for lange flyreiser, konferanser hele dagen og mer.

7. Fitterlabs Fitterdesk

Fitterdesk-serien fra Fitterlab er et ergonomisk vennlig smart arbeidsbord. Kontrollert av smarttelefon-appen kan profesjonelle spore deres stå- og sittetid, samt kalorier som er brent i sanntid. Den har også sitte- og stå-påminnelser om at brukere kan programmere, i henhold til produktnettstedet. Skrivebordet er foreløpig bare tilgjengelig i Singapore.

8. Heatbox selvoppvarmende lunsjboks

Den nyeste lunsjboksen fra Heatbox vil holde lunsjen varm gjennom arbeidsdagen. Heatbox er en selvoppvarmende lunsjboks som drives via smarttelefon-app. Den lette lunsjboksen er lekkasjesikker og ladbar, med tre "oppvarminger" vedvarende per lading, i følge produktstedet. Ikke bare vil mat smake friskt, men brukerne vil også redusere plastavfall.

9. AI-drevet LCD solskjerm

Bosch Virtual Visor ble også debutert på CES 2020, og presenterer en smart, flipp-ned, gjennomsiktig LCD-skjerm for å blokkere solen og gjenskinn fra sjåfører.

Ideell for de som har en daglig arbeidspendling, sporer RGB-kameraet med førervirksomheten til Virtual Visor, og solen skinner på førerens ansikt, ved å bruke kunstig intelligens (AI) for å identifisere ansiktsfunksjoner og sporskygger.

Algoritmen sporer deretter hvor sjåførene er, og gir spesielt skygge til deler av Virtual Visor i sanntid og bevarer sjåføren, mens de fremdeles opprettholder 90% gjennomsiktighet til enhver tid, rapporterte CNET.

10. Lenovo Thinksmart

Sist, men ikke minst, er en dings som er skreddersydd for fjernarbeid. Lenovos ThinkSmart View lar mobile arbeidere foreta Microsoft Teams lyd- og videosamtaler hvor som helst, også i offentlige rom.

Drevet av Qualcomm APQ8053-system-på-brikke, lar displayet brukere starte et møte med bare ett trykk og sammenkoble det med et Bluetooth-headset. Enheten er utstyrt med en fysisk kameralukker og enhetslås med PIN-kode for økt sikkerhet, ifølge pressemeldingen.

For mer, sjekk ut de 8 kuleste robotene som ble oppdaget på CES 2020 på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • CES 2020-roundup: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite (TechRepublic)
  • 2020 Tech-konferanser og arrangementer du kan legge til i kalenderen din (gratis PDF) (TechRepublic nedlasting)
  • 2020-budsjettforskningsrapport: Sikkerhet, skytjenester og digitalisering er de viktigste budsjettprioriteringene (TechRepublic Premium)
  • CES 2020 og videre: Hva du kan forvente (ZDNet)
  • Bilder: Alle de kule nye dingsene på CES 2020 (CNET)
  • CES 2020: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Fitterdesk

© Copyright 2020 | mobilegn.com