10 positive spinn på de irriterende egenskapene til medarbeidere

Du ser dem, du hører dem, og verst av alt må du jobbe med dem. De er menneskene hvis trekk gir deg galhet eller gjør deg fortvilet over å gå på jobb. Likevel kan du snakke ærlig talt om de uutholdelige vanene dine, kan du få problemer. Så her er noen eksempler på det positive spinnet du kan legge på de negative egenskapene. Og ja, også jeg har møtt på dem alle.

1: Cheapskate

Denne karakteren tar aldri sjekken når du skal ut på lunsj eller chips når en medarbeider gjør innsamlingsaksjonen for godteri for et barns skole eller idrettslag. Du har også hørt at denne personen aldri vil kjøre slektninger når familiesammenkomster oppstår, og foretrekker alltid å gå i stedet.

Spinnet: Cheapskate er "uten sidestykke i å være i stand til å forvalte penger" og er "nøysom." Det viktigste er at denne personen er "noen som bryr seg dypt om miljøet" og "viser ved gjerninger en bekymring for klimaendringene."

2: The Slowpoke

Denne personen komponerer fortsatt henvendelsesrapporten om forliset til Titanic .

Spinnet: The Slowpoke "er ekstremt metodisk i sitt / hennes arbeid, " "reflekterer dypt i hver oppgave, " og "tar alltid ekstra tid å sørge for at ting stemmer."

3: Mikromanageren

Denne sjefen lar deg aldri være i fred, men ser heller alltid over skulderen. Micromanager gir deg ingen autonomi over jobben din eller prosjektet.

Spinnet: Denne personen "forblir involvert i ting", "er detaljorientert", og "liker å ha praktisk involvering."

4: The Perpetually Disappied Never-Plosed

Denne personen ville se høydepunktene i Super Bowl XLII, se på David Tyree fjerde kvartal siste sekund fangst og avvisende si: "Hvilken svindel; ingen 'ekte' spiller bruker hjelmen sin for å fange ballen."

Spinnet: Denne personen "har høye standarder" og "krever alltid mer ut av medarbeidere, kolleger og underordnede."

5: The Thin-Skinned Freakout

Du kan henvende deg til denne personen når du driver med innsamling slik at barnets band eller idrettslag kan reise til London. I motsetning til The Cheapskate (som unngår saken helt), lurer denne personen, kanskje til og med gjør diverse snide-kommentarer.

Spinnet: Du kan beskrive denne personen som "alltid villig til å gi en ærlig mening." Eller du kan si at denne "alltid vet hvor ting står."

6: Negativisten

Denne personen ser skyen i stedet for sølvforet, eller hullet i stedet for smultringen.

Spinnet: Negativisten "holder ting virkelige", "lar oss ikke ha urealistiske forventninger", og "sørger alltid for at vi er realistiske i det vi planlegger."

7: Kritikeren

I sin hitlåt "The Breath You Take" synger George Strait av en ung gutt som ser opp fra andre base under et ballspill og er overrasket over å se faren sin på tribunen. Hvis faren var "Kritikeren", ville han kastet sønnen sin etterpå for ikke å treffe et hjemmekjør, eller til og med en trippel, men bare en dobbel.

Spinnet: Kritikeren kan beskrives som "åpen med sin mening", "ikke redd for å gjøre synspunkter kjent" og "alltid villige til å gi forslag."

8: The Gullible One

Hvis denne personen bodde i Newcastle, ville han eller hun kjøpt kull etter råd fra en leverandør.

Spinnet: Du kan si at The Gullible One "tror på andre mennesker" og "alltid er villig til å gi andre fordelen av tvilen."

9: Pollyannisten

Dette er personen som setter smilefjes på alt. Pollyannisten er stor for det meste, men den evig solfylte holdningen kan bli veldig irriterende.

Spinnet: Denne personen "vet hvordan man ser ting i et positivt lys" (og kan faktisk skrive om det for TechRepublic).

10: Ektefellens uutholdelige sjef

Hvis du deltar på sosiale sammenkomster som involverer ektefelles arbeidsgiver, må du passe på landminer. Du kjenner ikke ektefellens kolleger nesten like godt som ektefellen din. Vær spesielt forsiktig rundt ektefellens utålelige sjef.

Spinnet: For å være på den sikre siden, kan du si til The Unbearable Boss, "Ektefelle snakker om deg hele tiden" eller "Jeg har hørt så mye om deg." Bytt deretter emnet raskt.

Andre spinn?

Hvilke irriterende karakterer må du takle på jobben? Har du funnet en positiv og taktfull måte å beskrive dem på, eller snakker du bare den usminkede sannheten om dem?

© Copyright 2021 | mobilegn.com