De 14 AI-teknologiene virksomheter bør forfølge

Hvordan bedrifter kan implementere maskinlæring Intuuts datadirektør Ashok Srivastava om hvordan firmaer kan begynne å dra nytte av AI ved å tale på AI-konferansen presentert av O'Reilly og Intel AI.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Tekniske beslutningstakere leter i økende grad etter effektive måter å implementere kunstig intelligens (AI) i virksomheten og drive verdien; Imidlertid er det ikke alle AI-teknologier som er verdt å investere i, ifølge Forresters nylige Tech Tide-rapport. Mens alle kanskje ikke er verdt å investere i, er det mange som er verdt å eksperimentere med eller opprettholde bruken av, heter det i rapporten.

For å hjelpe bedriftsledere med å bestemme AI-teknologien som er verdt tiden deres, fokuserte rapporten på 14 teknologikategorier som støtter forretningsintelligens. Mens rapporten fant at alle 14 kategoriene var verdt å forfølge, skilte den de 14 opp i områder som var verdt å enten investere i, vedlikeholde eller eksperimentere med.

Hver av teknologiene inneholder eller skaper AI i en viss kapasitet, hjelper selskaper med å avdekke viktig forretningsinnsikt, er kommersielt tilgjengelig i bedriftsskala og har markedspotensiale eller trekkraft, heter det i rapporten.

De 14 kategoriene ble delt opp i fire kvadranter: Eksperimentere, investere, vedlikeholde eller avhende. De som er verdt å eksperimentere med hadde lav modenhet og lav forretningsverdi, noe som betyr at bedrifter bør begrense sitt samspill med disse teknologiene, heter det i rapporten. Teknologiene verdt å investere i hadde lav løpetid og høy forretningsverdi. Opprettholdelsesdelen var for tech med høy løpetid og høy forretningsverdi, og den diveste delen var beregnet på tech med høy løpetid og lav forretningsverdi, heter det i rapporten.

Tekniske kategorier selskapene bør investere i inkluderte AI-forbedrede plattformer for forretningsintelligens, automatiseringsfokusert maskinlæring, dype læringsrammer, naturlig språkforståelse og tjenesteleverandør AI-plattformer, ifølge rapporten.

De som er verdt å eksperimentere med inkluderte kommersialiserte maskinlæringsalgoritmer, datasyn, maskin olfaction, generering av naturlig språk (NLG) og taleanalyse, heter det i rapporten. Og teknologien som var verdt å opprettholde var kognitivt søk, datakataloger for maskinlæring, maskinlæringsplattformer og tekstanalyse, la rapporten til.

Ingen av de 14 kategoriene havnet i divest-delen, noe som betyr at alle disse kategoriene fremdeles holder forretningsverdi av høy kvalitet. Og med at AI fortsatte å utvikle seg og utvikle seg, ble ingen av teknologiene ansett som "utdaterte" ennå, ifølge rapporten.

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for å lære mer om hvordan AI driver verdi i virksomheten.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Forrester analyserte 14 AI-teknologikategorier virksomheten bør investere i, vedlikeholde eller eksperimentere med. - Forrester, 2018.
  • Ingen viktige AI-teknologier er verdt å avhende, siden alle fremdeles genererer forretningsverdi og fortsatt er i utvikling. - Forrester, 2018.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com