De tre viktigste typene data for virksomheten din

Hvorfor virksomheter ikke kan holde publikum trygge mot brudd på data Cyber-trusler utgjør en eksistensiell utfordring, sier administrerende direktør i RedSeal, Ray Rothrock.

I en onsdag-rapport avslørte SnapLogic at ved å bruke data mer effektivt, forventer bedrifter å øke årlig omsetning med et gjennomsnitt på 5, 2 millioner dollar.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Ifølge rapporten planlegger den gjennomsnittlige virksomheten å investere 1, 7 millioner dollar i å utarbeide, analysere og operasjonalisere data i løpet av de neste fem årene. Dette tallet er nesten doblet fra det nåværende gjennomsnittlige investerte beløpet, 800 000 dollar. Rapporten bemerket at med den økte investeringen, kunne bedrifter forvente å dra fordel av en potensiell avkastning på 547%.

Til tross for potensialet for økte inntekter gjennom datateknologi, bruker den gjennomsnittlige organisasjonen bare 51% av innsamlede og genererte data, bemerket rapporten. Bare 48% av beslutningene tas på bakgrunn av data.

Men, hvilke data gir størst innvirkning? Rapporten fant tre typer data som er mest verdifulle for bedrifter.

  1. Kundedata (69%)
  2. IT-data (50%)
  3. Interne økonomiske data (40%)

Rapporten bemerket at å håndtere manuell datainnføring kan koste selskaper tid og ressurser. Respondentene rapporterte at de brukte 20% av tiden sin på å jobbe med å få data klar til bruk. Dette gir en alvorlig mulighet for automatisering. Bedrifter bør vurdere hvilke av de manuelle dataprosessene som er mest tidkrevende, og se på maskinlæring og lignende verktøy for å automatisere dem.

Mens 98% av de spurte rapporterte at organisasjonene planlegger eller er i ferd med digital transformasjon, er bare 4% foran planen.

"Legacy-systemer, kjedelig manuell arbeidskraft og det store volumet av informasjon hindrer organisasjoner i å maksimere sitt datadrevne potensial, " sa administrerende direktør i SnapLogic, Gaurav Dhillon, i en pressemelding. være de som skal trives. "

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Ved å investere i bedre datastyring, kan selskapene forvente en økning av de årlige inntektene med i gjennomsnitt 5, 2 millioner dollar.
  • Datatypene som viser seg å være mest verdifulle for selskaper er kundedata, IT-data og interne økonomiske data.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com