De 3 mest rekrutterte jobbene noensinne på LinkedIn er alle innen teknologi

10 ulovlige intervjuspørsmål som kan få deg saksøkt Ansettelsesansvarlige må være på vakt mot hvilke spørsmål de kan og ikke kan stille jobbkandidater.

Etterspørselen etter å finne kvalifiserte teknologiske talent driver mange rekrutterere til å søke etter kandidater på LinkedIn. Forrige uke ga plattformen ut data som gir et tydeligere bilde av verdens mest etterspurte og sterkt rekrutterte roller, for å hjelpe bedrifter med å bedre planlegge ansettelser og gi kandidatene en ide om hvilke karriereveier som er mest i behov akkurat nå.

I takt med at teknologi forvandler nesten hver bransje, ansetter selskaper seg for nye ferdigheter og stillinger som kanskje ikke har eksistert for bare noen få år siden, bemerket rapporten. Stor etterspørsel etter disse stillingene kan noen ganger føre til en knapp tilbud og store ansettelsesutfordringer, noe som fører til at selskaper blir mer kreative når det gjelder å finne talentpoolen.

"Hver gang selskaper blir møtt med det skiftende presset, ser de etter løsninger, " sa Allen Blue, medgründer av LinkedIn, i rapporten. "Det er en stor drivkraft. Det er energien bak HR-innovasjon."

Dette er de tre mest rekrutterte jobbene gjennom tidene, ifølge LinkedIn.

1. DevOps ingeniør

Mens DevOps var et relativt ukjent begrep for bare fem år siden, er DevOps ingeniør nå den mest rekrutterte jobben på LinkedIn, ifølge rapporten. Mange ingeniører hevder at DevOps er mer et kulturskifte enn en enkelt jobb, men tittelen har trukket stor interesse fra rekrutterere. Fordi det er en nyere stilling, skiller rollen seg ofte på tvers av selskaper, og kan gå med forskjellige navn, bemerket rapporten. Selskaper som ønsker å ansette DevOps-ingeniører, bør også se etter tilstøtende titler, som nettstedets pålitelighetsingeniør, heter det i rapporten.

2. Foretakskonsulent

Ledere av bedriftskontoer spesialiserer seg i å opprettholde forretningsforbindelser med bedriftskontoer, som typisk er selskapets største, viktigste kunder, heter det i rapporten. Siden kontobaserte salgsmodeller øker i tech og andre bransjer, er disse profesjonelle som styrker forhold og tilpasser salgstilnærminger etterspurt, ifølge LinkedIn. De fleste av disse fagfolkene finnes i San Francisco, New York City og Boston; Det er imidlertid også stort tilbud og lav etterspørsel i Austin, Los Angeles og Washington, DC, heter det i rapporten.

3. Frontingeniør

Frontingeniører koder de visuelle, interaktive elementene på et nettsted eller app. Stor etterspørsel etter disse ingeniørene er ikke en overraskelse, ettersom praktisk talt enhver bedrift forventes å ha et nettsted og ofte en webapp for interne prosesser, viser rapporten. Beijing og San Francisco har det største tilbudet av frontendingeniører, ifølge LinkedIn.

Hvordan proaktivt utvide talentpipelinjen din

Tradisjonelle tilnærminger til å finne og beholde talent i felt med høy etterspørsel som tech, vil ikke fungere i det nåværende sysselsettingslandskapet, bemerket rapporten. Bare 11% av ansettelsesansvarlige og rekrutterere sa at de var proaktive med å ansette dette etterspurte talentet, mens 48% sa at de var mer reaktive, og bare ønsket å ansette når selskapet hadde et presserende behov for rollen. Disse selskapene hadde større sannsynlighet for å senke standardene og øke kompensasjonen for å fylle stillingen, fant rapporten.

LinkedIn tilbød følgende tre tips for mer proaktiv rekruttering:

  • Sourcing: Cirka 70% av rekrutterere og ansettelsesledere sa at den største ansettelsesutfordringen er å finne etterspurt talent, heter det i rapporten. Ser du på utradisjonelle kandidater som ofte blir oversett - for eksempel de som ikke har en fire-årig grad, elitestatus eller flekkfri arbeidshistorie - kan det gi deg et konkurransefortrinn og øke mangfoldet.
  • Evaluering: Arbeidsgivere bør screene kandidater basert på ferdigheter, ikke bare utdanning, for å finne et bredest mulig talentbasseng. Undersøk hvilke ferdigheter som faktisk betyr noe for jobben, og gi kandidatene et oppdrag for å se hvordan de presterer.
  • Utvikler: Når du ikke finner en perfekt kandidat for en stilling, bør du vurdere å opplære nåværende ansatte til å fylle den rollen, antydet LinkedIn. Cirka 57% av talentundersøkere og ansettelsesledere spurte at de vender seg til opplæring når de sliter med å ansette etterspurt talent. Dette kan hjelpe selskaper å investere i karriereutvikling og lette smertene ved digital transformasjon, bemerket rapporten.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • DevOps-ingeniører, bedriftskontoførere og frontend-ingeniører er de mest rekrutterte jobbene gjennom tidene på LinkedIn. - LinkedIn, 2018
  • Å ansette ledere kan forbedre talentinnsamling, vurdering og utvikling ved å trekke inn etterspurt talent. - LinkedIn, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com