3D-printer viser organer som fungerer som den virkelige tingen

Bilde 1 av 7 Forrige Neste
 • Fjern boksen fra Stratasys 3D-trykte hjerte

  Medisinske studenter lærer å gjøre mange kirurgiske inngrep på kadavre. Stratasys ønsker å erstatte menneskelige organer med syntetiske kopier for å modernisere undervisningsprosessen.

  Bilde: Veronica Combs

 • Stratasys 3D-trykt hjerte

  J750 Digital Anatomy 3D Printer viser hjerter så nær det virkelige orgelet som en skriver kan få.

  Bilde: Veronica Combs

 • Stratasys 3D-trykt hjerte foran

  Digital Anatomy-skriveren kan 3D trykke en syntetisk digital tvilling av pasientens faktiske organ.

  Bilde: Veronica Combs

 • Stratasys 3D-trykt hjerte bakside

  TissueMatrix som ble brukt til å trykke dette hjertet har en Shore-verdi på 00, noe som betyr at det er omtrent like squishy som en gummy bjørn.

  Bilde: Veronica Combs

 • Stratasys 3D-trykt hjerte på stativ

  Leger kan laste opp en MR til skriveren og gjenskape en pasients anatomi i en 3D-modell.

  Bilde: Veronica Combs

 • Stratasys 3D-trykt hjerte på stativ

  Å skrive ut en standard hjertemodell tar mellom seks og åtte timer.

  Bilde: Veronica Combs

 • Stratasys 3D-trykt hjerte

  J750 Digital Anatomy 3D Printer viser hjerter så nær det virkelige orgelet som en skriver kan få. Stratasys har utviklet den nye skriveren sammen med tre nye materialer og ny programvare for å drive hele plattformen.

  Bilde: Veronica Combs

Fjern boksen fra Stratasys 3D-trykte hjerte

Medisinske studenter lærer å gjøre mange kirurgiske inngrep på kadavre. Stratasys ønsker å erstatte menneskelige organer med syntetiske kopier for å modernisere undervisningsprosessen.

Bilde: Veronica Combs

En ny 3D-skriver har programvaren og materialet for å lage et syntetisk hjerte som er like squishy som den virkelige tingen. Stratasys kunngjorde den nye skriveren i dag, sammen med tre nye materialer og ny programvare for å drive hele plattformen.

J750 Digital Anatomy 3D Printer viser hjerter så nær det virkelige orgelet som en skriver kan få. Så livslignende som det syntetiske orgelet vises, inneholder boksen for et nytt 3D-trykt hjerte en advarsel: "Syntetisk organ: ikke for transplantasjon."

3D-hjertet har de samme fysiske egenskapene som et menneskelig organ, så vel som de samme biomekaniske egenskapene. Dette vil tillate leger å skrive ut 3D-modeller som er så nær det virkelige orgelet som teknologien kan få.

GrabCad Print Digital Anatomy-programvaren styrker alt, sa Scott Drikakis, medisinsk segmentleder hos Stratasys.

"Hvis det er en feil i hjertet, en strukturell abnormitet, med denne løsningen, kan vi 3D trykke en syntetisk digital tvilling av den pasienten, " sa Drikakis.

En kirurg kan også gjenskape de fysiske egenskapene til pasientens sykdom, for eksempel forkalkninger i årer og arterier.

I forbindelse med skriveren ga Stratasys ut tre nye materialer - TissueMatrix, GelMatrix og BoneMatrix. Den nye TissueMatrix er det mykeste materialet som er tilgjengelig i 3D-utskrift. Kan du legge til beskrivelser av hva GelMatric og BoneMatrix er eller gjør?

"Fremskrittet innen materialvitenskap for oss gjør dem mykere og mer fleksible og har mer kontroll for å blande materialene basert på ønsket resultat, " sa Drikakis. "Nå lager vi funksjonelle modeller med de samme biomekaniske egenskapene som et menneskelig hjerte."

Fleksibiliteten til 3D-utskriftsmaterialer er rangert på en Shore-skala: Jo høyere antall, jo mer stivt materiale. TissueMatrix har en Shore-verdi på 00, noe som betyr at den er omtrent like squishy som en gummy bjørn. De fleste materialer på markedet har i dag en Shore-verdi mellom 28 og 30.

Drikakis sa Stratasys utviklet det nye utskriftssystemet basert på kundeforespørsler om mer realistiske organer. I løpet av den fire år lange utviklingsprosessen var selskapets topp prioritet å gjøre programvaren så brukervennlig som mulig.

"Vi har et team på seks personer som eneste jobb er å trene kunder i hvordan de kan lage modeller og integrere 3D-utskrift i arbeidet sitt, " sa han.

En kirurg starter med en CT-skanning eller en MR og segmenterer bildet. Denne prosessen markerer delene av bildet som inneholder orgelet som skal replikeres av 3D-skriveren. Deler av skanningen som viser omgivende vev eller bein blir kastet. Denne segmenteringen lastes inn i programvaren og utskriften begynner.

Å skrive ut en standard hjertemodell tar mellom seks og åtte timer. Å ta ut lårbeinet kan ta opptil 16 timer.

Drikakis sa at selskapet har jobbet med sykehus og produsenter av medisinsk utstyr i fire år for å utvikle den digitale anatomiprinten.

Denne artikkelen er også tilgjengelig som nedlasting, 3D-printer viser seg organer som fungerer som den virkelige tingen (gratis PDF).

Forbedret kirurgisk trening

Et mål for det nye produktet er å endre hvordan kirurger blir trent. For tiden, når medisinstudenter lærer en prosedyre, øver de med kadavre. Hver kadaver kan koste alt fra $ 1.300 til $ 5000. I løpet av de siste årene har tilbudet av kadavre sunket, delvis på grunn av en økning i organdonasjoner. Etter hvert som flere enkeltpersoner donerer hjerter eller lunger, betyr det færre organer for medisinstudenter å øve på. Når kadavre er tilgjengelige, kan det hende at kroppene ikke har det spesielle problemet som en medisinstudent tar opp med en spesifikk prosedyre.

Drikakis sa at mer enn 100 sykehus i Amerika bruker skriveren, og 85 av de 100 globale selskapene innen medisinsk utstyr er også. Det er 3D-skrivere i bruk på mer enn 20 sykehus i VA, så vel som Cleveland Clinic, Mayo Clinic, og Boston Children's Hospital. Drikakis sa at sykehus også bruker servicebyråer for å outsource 3D-utskriftsprosjekter.

Raskere å markedsføre

I tillegg til å forbedre opplæringen av lege, kan 3D-utskrift hjelpe selskaper med medisinsk utstyr å få produkter til å markedsføre raskere.

"Med enhetsmarkedet som helhet har tatt i bruk 3D-utskrift bredere enn sykehus, men fra et kirurgisk planleggings- og klinisk treningsperspektiv er sykehus raskt i ferd med å ta igjen, " sa han.

I helsevesenet verden, hvis en enhet eller prosedyre ikke har en faktureringskode, er det en stor barriere for å ta i bruk nye produkter og teknikker.

"Det er en av de største begrensende faktorene for at sykehus ikke gjør 3D-utskrift - manglende refusjon, " sa Drikakis.

Radiologisk samfunn i Nord-Amerika og American College of Radiology har opprettet et pasientregister for å tallfeste verdien av 3D-utskrift. Registeret vil inneholde informasjon om pasienten, 3D-modellen og de kirurgiske resultatene. Forskere vil analysere dataene for å se hvilken verdi 3D-modellen tilfører prosedyren. Målet er å bruke dataene for å få en fakturakode slik at sykehus kan få betalt for å bruke teknologien for å forbedre pasientbehandlingen.

Drikakis sa at selskapet lanserer den nye skriveren med hjerte-, vaskulære og ortopediske applikasjoner. Stratasys vil legge til nye applikasjoner hvert år de neste tre årene.

"Investeringen vår i helsevesen øker bare, " sa han.

Selskapets tre kjernemarkeder er luftfarts-, bil- og helsevirksomheter.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com